من کاسیاس رو به مجموع ویا، رونالدو، کاکا، ریبری، بنزما، ابراهیموویچ و حتی مسی هم نمیدم!!!
شوخی داریم باهاتون میگه؟! ما یه رائول اون سر زمین داریم، یه ایکر اینور زمین! یکیشون نباشه، رئال معنی نداره!!!
من کاسیاس رو به مجموع ویا، رونالدو، کاکا، ریبری، بنزما، ابراهیموویچ و حتی مسی هم نمیدم!!!
شوخی داریم باهاتون میگه؟! ما یه رائول اون سر زمین داریم، یه ایکر اینور زمین! یکیشون نباشه، رئال معنی نداره!!!
راموس یا زرد گرفته یا قرمز !! :ديیه راموس هم داریم![]()
بچه ها ولی من می ترسم از این پیشنهاد یونایتد
وقتی مثلا یهو بگن 100 میلیون ! خب پرز یه دفعه شاید خدای نکرده ... گرفتین دیگه ؟ :دي
این روزنامه ال موندو دپورتیوو همونه که رئال چندین بار ازش شکایت کرده و چندین بار ازش غرامت گرفته ولی انگار نه انگار ادم نمیشن مث اینکه.
در کل تو این یه قلم خدا خیرشون بده
مگه خندوندن ملت کار بدیه
نه والا
خیلی هم خوب کار میکنن
ادامه بدین دوستان
من یکی پشتتونم
di ]dcd j, lhddi ihd thvs o,nl,ki nd'این روزنامه ال موندو دپورتیوو همونه که رئال چندین بار ازش شکایت کرده و چندین بار ازش غرامت گرفته ولی انگار نه انگار ادم نمیشن مث اینکه.
در کل تو این یه قلم خدا خیرشون بده
مگه خندوندن ملت کار بدیه
نه والا
خیلی هم خوب کار میکنن
ادامه بدین دوستان
من یکی پشتتونم
یه چیزی تو مایه های همون فارس خودمونه دیگه !!: دي
یره نمیداد
علی جان حالت خوبه؟
داداش من اگه پرز اینکاره بود و پول براش مهم بودش
96 تا واس کریس و 66 تا واس کاکا و غیره
حالا بیاد و یه دفعه بزنه هر آنچه ساخته رو نابود کنه
تازه مگه میشه سهامدار باشگاه از تیم بره؟؟؟؟؟
مگه میشه کسی که تو زمستون 150 میلیون بهش پیشنهاد دادن تا بره من سیتی حالا با 100 تا بره؟
امکان نداره
نترس
قربون دهنت کسری جان
حرف دل منو زدی
راستی میدونستین
که کاسیاس و رائول سهامدارن تو باشگاه؟؟؟
آیا میدونستین که رافا نادال سهامداره تو باشگاه؟؟؟
نه بابا؟
عجب
رییس کالیاری قیمت بالایی برای دروازهبان تیمش تعیین کرده است.
سایت گل- ماسیمو چلینو رییس باشگاه کالیاری از برنامههایش برای نگه داشتن فدریکو مارکتی دروازهبان تیم خبر داده و گفته تنها رئال مادرید میتواند بهای او را بپردازد. میلان به این دروازهبان 26 ساله علاقه دارد و بسیاری او را جیان لوییجی بوفون دید مینامند.
مارکتی در تیم ساردینیایی عالی کار کرده و همیشه میگویند به تیمی بزرگتر خواهد رفت. اما چلینو میگوید تنها چندین میلیون یورو میتواند باعث فروش او شود: «فقط رئال مادرید است که میتواند قیمت مارکتی را بپردازد. ما به هیچ تیمی قولی ندادهایم و حتی اگر قولی داده باشیم هم هیچ فردی از آن باخبر نخواهد شد. مارکتی در تیم ما میماند. او به ما تعهد دارد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)