من بیشتر فکر میکنم زده زیر دلش . چون دارک الکس که در حقیقت هکر نبوده ، کرکر (Cracker) بوده .
هکر خیلی راحت میره توی ماکروسافت استخدام میشه ماهی خداد دلار هم حقوق میگیره یا میره توی سیسکو چرا بشینه PSP هک کنه که شاید یه روز سونی بیاد بهش باج بده ؟
هک یعنی نفوذ به سیستم های مختلف و عبور از فیلتر های امنیتی برای بدست آوردن اطلاعات .
کرک یعنی ایجاد اختلال در کارکرد نرمال یک سیستم سخت افزاری یا نرم افزاری به طوری که بشه از امکاناتش بدون پرداخت هزینه های اون سخت یا نرم افزار استفاده کرد و یا حتی به امکاناتش اضافه کرد .
شخص من که بعید میدونم دارکی جون پولی گرفته باشه یا سونی بهش پولی داده باشه چونکه پول رو میگیره ، بعدش میره توی یه کشوری که کپی رایت بیل میره دوباره شروع میکنه بعدش باز از سونی پول میخواد و این داستان تا بینهایت ادامه داره مگر اینکه بزنن بکشنش
قانونا هم سونی نمیتونه کاری بکنه چون دارک الکس جرمی مرتکب نمیشه ، چرا که استفاده تجاری نمیکنه و اگر هم به دادگاه بکشنش خیلی راحت با گفتن : میخواستم دانشم رو در مقایسه با دانش سونی تست بزنم بیگناه اعلام میشه . اگر هم سونی بیاد به الکس پول بده که دیگه از این کارها نکنه در حقیقت خودش مجرمه چونکه در حقیقت اومده رشوه داده و جرم خیلی سنگینی داره ، مگر اینکه رسما به عنوان کارمند استخدامش کنه که در اون صورت تا زمانی که دارک الکس کارمند سونی باشه باید اسرار رو حفظ کنه و در صورت اخراج باز تعهدی به سونی نداره .
شخص بنده فکر میکنم رفته دنبال یه کاری نون و آب دارو از کمک به جماعت فقیر و بی پول که دوست دارند بازی کنند خسته شده .