مدل لپ تابم xps 1340 هست
مدل لپ تابم xps 1340 هست
روش این پست رو امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من تازه از همین دیشب تا حالا این مشکلو پیدا کردم قبلش خیلی خوب بود
اگه پاور نامناسب باشه که یه دفه ای اینجوری نمی شه که!
یا کارت گرافیک یه دفه داغ کنه باید یه دلیلی داشته باشه دیگه!(نکنه کارت گرافیک هم خمیر سیلیکون لازم داره؟ : دی)
بابا چرا كسي مشكل من توي بازي assassins creed رو نميگه عجله دارم توي صفه ي 1047![]()
من توي همه ي بازي ها از call of duty 2 گرفته تا nfs shift و nba 2k9 مشكل تيكه تيكه بودن روند بازي (مثل ديدن فيلم هاي كم كيفيت درحالت full screen بدون نصب كارت گرافيكي)
خواهشا لطفا جون هركي دوست دارين جواب بدين.چيكار كنم؟
دستت درد نكنه![]()
مدل کارت گرافیکت چیه ؟
آپدیت کردی ؟
سلام!
می تونید این مشکل من رو حل کنید:
3یال پیش بازی Rome Total War (نسخه ی فارسی)گرفتم تا چند ماه پیش نصب میشد اما الان که می خوام نصب کنم به سی دی 3میرسه وسط سی دی 3 ارور میده به نظرتون چطور این مساله رو حل کنم؟که چنین اروری نده؟
اگه وسط نصب میگخکه نمی تونه فلان فایل رو بخونه dvd کلا خرابهاول تمیزش کن بعد یه ایمیج ازش بگیر ببین از روی ایمیج نصب میکنه اگه بازم نصب نکرد باید عوضش کنی...
سلام به همه من وقتي وارد بازي assassins creed ميشم بعد از چند دقيقه بازي بازي گير ميكند و يك دفعه ميايد بيرون خود به خود يا تصوير سياه ميشود وهمان تور گير ميكند كسي ميدونه علت چيه وميگه بايد چيكار كنم ممنون ميشمفقط در يكي از مرحلها كه ميرم بازي ميايد بيرون وگرنه جاهاي ديگري از بازي هستم اين جوري نميشه
راستي وقتي بازي رو نصب كردم دوتا ايكن اومد روي دستاب اوليش نوشته بود assassins creed_DX9 و دوميش نوشته بود assassinscreed_DX10
روي اوليش ميرفتي وارد بازي مي شد ولي روي دوميش كه مي رفتي ارور ميداد به نظر شما بايد DIREX10 رو نصب كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)