تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1041 از 3347 اولاول ... 41541941991103110371038103910401041104210431044104510511091114115412041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,401 به 10,410 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حدود ۱۲ ساعت از روز اینطوریه ۱۲ ساعت نسبتا خوبه! کلا تعادل نداره

الآن هم ساعت ۱۲ و نیم شبه و بعید میدونم مشترکین زیادی وصل باشن.

فقط امیدوارم اینطوری نباشه که ایرانسل فقط برای برخی‌ از شهرها و مناطق محدودیت گذاشته باشه.
    نه اینطوری نیست..چون تو سیاستشون محدودیت نیست کلا رو سرعت...فقط چون فعلا اول کاره و 1 سالی زمان میبره که کاراشون تو روال بیوفته اینطوری نوسانات هست..مثلا منظقه ما که تست میگیرم همش و اینجا میذارم...جزء اولین مناطقی بود که روز اول همزمان با دانشگاه ها 3G توش فعل شد اونم فقط یه دکل!

یه روز 9 مگ بود..یروز 1 مگ .. یروز 10 یروز کلا 128 .. الان ولی 1-2 ماهه که داره رفته رفته میره بالا و هر روز سرعت بهتر از دیروزه..ببینید 6 ماه طول کشیده تا مثلا منطقه ما به حالت مطلوب رسیده..100 درصد با پیشرفت شبکه وضعیت بهتر میشه در آینده..الان تعداد سایتای 3G و 4G هم همراه اول هم ایرانسل خیلی کمه..مثلا کل یه منطقرو شاید یه دکل یا فوقش 2-3 تا دکل پوشش میدن..و این باعث میشه ظرفیت دکل ها تموم شه .. ولی وقتی همه سایت ها رفته رفته تجهیز بشن فشار روی همه سایت ها تقسیم میشه و ظرفیتشون بیشتر میشه.

2. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

3g
    فکر کنم بیش‌تر مشکل از سرعت upload هست چون ۱ مگ سرعت بدی برای صفحه باز کردن نیست ولی متاسفانه هیچ صفحه‌ای رو باز نمی‌کنه
    این Best Server خود speed test هست و سرور داخلیه.

من گفتم فکر کنم زیاد نگاه می‌کنین. گویا اشتباه حدس زدم. معذرت می‌خوام.
    بعدشم ما با هم دعوا نداریم دوتا دوستیم که اختلاف نظر داریم همین.
    اگه اختلاف نظر وجود نداشته باشه که دیگه آدم نیستیم، رباتیم.

متاسفانه اکثر ما انسان‌ها، به خصوص خود من، تحمل نظرات مخالف رو نداریم و زود جبهه می‌گیریم و نمی‌تونیم بی‌طرفانه و بدون غرض بخث کنیم. حتی اگه مطمئن بشیم حق با طرف مقابل بوده، باز هم فقط برای این‌که کم نیاریم، به بحث ادامه میدیم و عقل و منطق رو له می‌کنیم و شروع به توهین و تهمت می‌کنم.

درکل در بحث پیش آمده، شاید نیمی حق با شما بوده و نیمی حق با من. و هیچ‌کس نمی‌تونه‌بگه من حق مطلقم.
    خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.
    داداش یه مگ داری خوبه دیگه چرا انقد ناله میکنی
    والا من صفحات قبل فکر میکردم اصلا نتت قطع هست الان دیدم یه مگ هستی اگر مثل من بودی پس چیکار میکردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نه اینطوری نیست..چون تو سیاستشون محدودیت نیست کلا رو سرعت...فقط چون فعلا اول کاره و 1 سالی زمان میبره که کاراشون تو روال بیوفته اینطوری نوسانات هست..مثلا منظقه ما که تست میگیرم همش و اینجا میذارم...جزء اولین مناطقی بود که روز اول همزمان با دانشگاه ها 3G توش فعل شد اونم فقط یه دکل!

یه روز 9 مگ بود..یروز 1 مگ .. یروز 10 یروز کلا 128 .. الان ولی 1-2 ماهه که داره رفته رفته میره بالا و هر روز سرعت بهتر از دیروزه..ببینید 6 ماه طول کشیده تا مثلا منطقه ما به حالت مطلوب رسیده..100 درصد با پیشرفت شبکه وضعیت بهتر میشه در آینده..الان تعداد سایتای 3G و 4G هم همراه اول هم ایرانسل خیلی کمه..مثلا کل یه منطقرو شاید یه دکل یا فوقش 2-3 تا دکل پوشش میدن..و این باعث میشه ظرفیت دکل ها تموم شه .. ولی وقتی همه سایت ها رفته رفته تجهیز بشن فشار روی همه سایت ها تقسیم میشه و ظرفیتشون بیشتر میشه.
    منطقه ما هم دقیقا مثه شماست اما با این فرق ک الان به هفتست سرعت فیکس ۱ مگابیته :|

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من کلا در هر ساعت شبانه روز ک بگید ۴ ۵ صبح حتی سرعتم فیکس ۱ مگابیت برثانیه است
    چجوری باید بهشون اطلاع بدم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    چیزی که تو اینستاگرام ایرانسل گفته بودن ایمیل زیر هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی چند تا گوشی و خط دیگه هم تست کنید و با 700 هم تماس بگیرید موضوع رو مطرح کنید.
    اینکه میگم چند تا گوشی دلیلش اینه که ازتون میخوان که تست کنید و شماره خط های دیگه هم که امتحان کردید بدید بهشون.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله ممنون.
    این سرعتا واسه دانلود فضاییه ولی نسبت سرعت آپلود (که بیش‌تر واسه صفحه باز کردن کاربرد داره) به سرعت دانلود حدود یک دویستم و اصلا تناسب نداره(برای تست خودم رو میگم نه تست شما). مشکل من در صفحه باز کردن دقیقا سرعت آپلوده.
    نمی‌دونم چرا این‌همه اختلاف دارند.
    اگر شما مشکل وبگردی داری به آپلودت ارتباطی نداره. شما با وی پی ان داخلی و خارجی امتحان کن احتمالا وبگردیت خیلی بهتر میشه برای من هم اوائل وب گردی افتضاح بود اما الان خیلی بهتر شده اون موقع تونل می زدم درست میشه. کریو رو حتما تست کن

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

میگم فاز اینایی که میرن شکایت میکنند چیه؟! مثلا خونه همسایشون زدن میره شکایت میکنه اولا که تا یه مقداری شنیدم زیر خود دکل انتن نمیده و ضرری نداره دوما دکل رو ک با توجه ب شکایت نصب نمیکنند میرن 100 متر اونور تر میزنن ک اگر ب فرض ضرری هم داشته باشه دو چندان میشه
    سوما حالا ب فرض هم ک در فاصله نزدیکتون نزنن اونقدر امواج موبایل تلوزیون رایدو و.. هست ک هیچ فرقی نداره
    غیر از اون یکی از دوستان میگفت بعضی شرکاتی اینترنت وایرلس میان دکل غیرر مجاز با برد چند کیلومتر میزنن ک اینا ضرر داره
    جالب اینجاست که همینایی که فاز شکایت برمیدارن بعدش میگن اه اه این موبایلا هم که هیچ جا آنتن نمیده.
    واقعا سواد بعضی مردم زیر صفره....

9. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کی میگه زیرساخت توانایی نداره!!!!!!!!!!!! در ایران اگر بخوان، سرعت اینترنت از کل کشور های منطقه بیشتر میشه؛ ولی مشکل اینجاست که به دلایلی این کارو نمیکنن!
    حذف شود
    .......
    Last edited by mf70; 28-02-2015 at 01:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان اگه من یه بسته 24 گیگ شبانه فعال کنم بعدش یه بسته نامحدود فته ای فعال کنم تعداد روزای این نامحدوده 30 روز میشه؟

12. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم یه نمونه از استفاده شبکه پهن باند که برخی دوستان می ند به چه دردی میخوره همون 2مگ بدن بسمونه دیگه...

پس همونطور که من نمی تونم بگم فلان سرعت برای شما کافیه شما هم برای دیگرانی که برای امور زورمره نیاز به شبکه پهن باند دارن و اگر این دست شبکه ها گسترش پیدا کنه با این گسترش خیلی اتفاقات خوب برای جامعه خواهد افتاد تعین تکلیف نکنید و ضعیف بودن زیرساخت کشور 70میلیونی و با وسعت ایران به دانلود عده ای ربط ندید! چرا که اگر همین پهن باند گسترش پیدا کنه تولید ناخالص بالا میره اشتغال زایی بیشتر میشه و آثار مثبت فراوانی برای جامعه در بر داره به پهن باند از دیگاه یه فرد آماتور نگاه نکنید.

15. 7 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •