نه وقتی می گن ترافیک یک ماه به ماه بد انتقال ئیدا نمی کنه منظورشون مدت قرار داد هست وقتی شما 6 ماهه قرار داد بستی این 24 گیگ برا 6 ماه هست و اگه بعد 6 ماه ترافیک اضافه بیاری و سرویستو تمدید کنی به دوره بعد منتقل نمیشه
نه وقتی می گن ترافیک یک ماه به ماه بد انتقال ئیدا نمی کنه منظورشون مدت قرار داد هست وقتی شما 6 ماهه قرار داد بستی این 24 گیگ برا 6 ماه هست و اگه بعد 6 ماه ترافیک اضافه بیاری و سرویستو تمدید کنی به دوره بعد منتقل نمیشه
دوستانی که از ساعت رایگان دانلود داشتن مخصوصا کسایی که یک مگ داشتن ممنون میشم بگن دیشب چند گیگ دانلود رایگان داشتن
چون دیشب همش 2 گیگ دان کرد که واسم خیلی عجیبه![]()
آقا دمت گرم گیج می زدیم ما رو از گیجی درآوردی. این اینترنت مخ ما رو هنگوندهآدم بعضی وقتا مسائل پیچیده رو حل میکنه تو مسائل ساده بلانسبت شما مثل خر تو گل گیر میکنه
![]()
دوست من حواست باشه . 1 مگ و 2 مگ تقریبا مثل هم هستن . منم همین اشتباهو کردم و الکی 2 مگ گرفتم . پول 2 مگو بده واسه 1 مگ . (یعنی چی ؟ یعنی اینکه) اگه یه مگ 6 ماهه بگیری در عوضش می تونی ترافیک بیشتری بخری , ببری و بخوری .
بخورو ببر .
Last edited by Mehr one; 26-10-2013 at 11:45.
حدود 4 گیگ
1 مگ دارم
منم حدود 4 گیگ.
جالب اینه که مال من دیشب اصلا دیسی نشد.
4 گیگ داشتم
امشب آمار دقیقو در میارم
ببینم نهایت چقدر میشه تو 6 ساعت دانلود کرد
من که تا حالا بیشترین حجمی که دان کردم 4 گیگ و 163 مگ بود.
فکر نکنم بیشتر از این بشه دان کرد.
سرعت متوسط من 200 یا 300 نوسان داره
اگه شاتل بود جای 6 گیگ هم داشت
فکر کنم ای دی امم دیشب هنگ کرده بود که فکر کنم به دلیل این باشه تعداد لینکهای دانلودو کرده بودم 14 تا لینک همزمان چون لینکهایی که لیچ کرده بودم دان نشده و سرعتشون هم بالاست احتمال میدم که هنگ کرده باشه و همش تونستم 2 گیگ دان کنم
Last edited by majideblis; 26-10-2013 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)