شما اول درخواست تخلیه بده بعد بگرد دنبال یه شرکت خوب چون تا اون موقع که خطط رو تخلیه کنن دور از جونت صد تا کفن پوسوندی .
شما اول درخواست تخلیه بده بعد بگرد دنبال یه شرکت خوب چون تا اون موقع که خطط رو تخلیه کنن دور از جونت صد تا کفن پوسوندی .
Last edited by alimail3248; 29-05-2014 at 10:49.
سامان جان اگه اطلاع داشته باشی برای بهبهان هم دانلود شبانه حذف شده؟؟؟؟
ولله تست نکردم. آخه الان 128 دارمشب دیگه نمیشنم پا نت. امشب تست میکنم حتما
بچه ها ماناماد یا همون اواسیس کیش ترافیک رو ارزون کرده 3900 که با مالیات گرفتم 4200 البته از شرکتای دیگه که 3500 میدن گرونتره ولی بلاخره از گیگی 5 و خورده ای که بهتره.دوم اینکه
بعد از قطعی دیروز و تغییراتی که توی شبکه دادن سرعت عالی شده و ثابته .سوم اینکه توی ibsng لیست سرویس ها 5 مگ و 10 مگ هم میاد .احتمالا اونا رو هم کاربرای خونگی باید بتونن
بگیرن .پیگیری از شما ..من دیگه حوصله ندارم.
بای
من چند بار از چند پشتیبانی پرسیدم می گن 72 ساعت تخلیه میشه !
حالا نمیدونم راست میگن یا نه ولی خب شاید میخوان مشتریکنشون رو کم کنن چون پهنای باند ندارن
سلام
من میخوام از شر این اینترنت مخابرات خلاص بشم!(ماناماد)
برای تخلیه خط و فسخ قرارداد دقیقا باید چه مراحلی انجام بدم؟؟؟
سلام منم 14 هم درخواست جمع اوری میدم
دوستان یه سوال غیر مرتبط
من قصد دارم نمایندگی یکی از ای اس پی هارو بگیرم واسه شهرمون(رامهرمز) بنظر شما بهترین سرویس دهنده اینترنت (حلال خور)کدومه یا کلا بستگی به خود فروشنده داره کیفیت ای اس پی؟
دوستانی که از مخابرات دارن کسی 5 یا 10 مگ گرفته ببینیم چه جوریه ؟ گفتن به کاربر خونگی هم میدن و ظاهرا سرعت خوبی هم داره اونطور نیست که داغون باشه.اگه کسی گرفته بیاد توضیحات ارایه بده![]()
100 مگ هم اگه بدن وقتی نامحدود و شبانه رایگان نداشته باشه بدرد نمیخوره فقط یک عدد قشنگه همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)