خب پس شما هم مثل من و reza_khan هستی.
میگن جای خوبیه مخصوصا اگه اهل تهران هم باشی که دیگه هتل میشه
خب پس شما هم مثل من و reza_khan هستی.
میگن جای خوبیه مخصوصا اگه اهل تهران هم باشی که دیگه هتل میشه
جدا؟ پس نرفته با 2 نفر آشنا شدم !. اطلاعات تماست رو بده آشنا شیم. وسیله چه چیز هایی لازمه؟ این پست اول خیلی زیادی بود فکر کنم !
اینجا رو بخون در مورد پادگان نوشته البته اینم اضافه زیاد گفته. شما اهل کجایی؟ چه رشته ای؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کرمانی هستم. زشته علوم آزمایشگاهی هستمپیام خصوصی بذار
سلام کسی در مورد پدافند خاتم النبیا مشهد خبری . اطلاعاتی . عکسی . سایتی چیزی میدونه بی اطلاع نزارید با تشکر
7 روز دیگه مونده کسی نبود
شرمنده چون تعداد پست هام کم هست نمی ذاره پیام خصوصی بفرستم.
تا وقتی نریم نمیشه گفت چه طوریه ولی همه میگن از بین پادگان های نیروی زمینی بهتریه.
مسلما سختی داره بالاخره خدمته
سلام
من الان دانشگاه قبول شدم و تازه هفته بعد باید برم شورای پزشکی.وقت ثبت نام تموم میشه.چه چیزی ازشون بگیرم که دانشگاه اسم بنویسم؟
دوستان من مشکل دررفتگی مکرر کتف چپ را دارم، می خواهم که واسه معافیت پزشکی اقدام کنم، به نظر شما من دفترچه ام رو که بفرستم که خدای ناکرده در صورت رد شدن معافیت پزشکی واسه ی 1 اسفند اعزام شم
ضمناً می خوام که واسه ی امریه هم اقدام کنم که در این صورت برگ سبز رو باید 1 دی تحویل دهم
و یه سوال دیگه اگه در معافیت پزشکی رد بشم چه مدت طول می کشه که برگ سبزم بیاد؟
من اموزشگاه شهید قاضی تبریز نیروی زمینی سپا افتادم یه اطلاعاتی در موردش میدید 19 مهر اعزام
دوستان من باز یه سری سوال ازتون دارم:
من کارشناسی ارشد، مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی خوندم، ار کرج هستم
1/8 اعزامم. جز نیروهای مازاد هستم (یعنی تو برگ سفید نقطه چین گذاشته، پلیس + 10 گفت روز اعزام معلوم میشه کجا میفتم)
الان یه آشنای با واسطه پیدا کردم که گفت نیرو هوایی تهران برام ردیف کرده. (فقط کدوم پادگانشو نمیدونم)
کلاً نیرو هوایی خوبه؟؟؟ زیاد سخت نمیگیرند؟؟
الان اگه درست کرده باشه، برم برگه سفید بگیرم معلوم میشه؟ یا اینکه نه، همون روز اعزام؟
بعد از آموزشی چه جایی ممکنه بیفتم؟ با توجه به رشته و تحصیلاتم ممکنه مثلاً تو دانشگاه های نیرو هوایی (مثل شهید ستاری) بیفتم؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by omidox; 03-10-2012 at 16:00.
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)