اینم استفاده شبانه من :
![]()
من هم دیشب از 12:30 تا 7 صبح چیزی بیشتر از 1 گیگ نصیبم نشد
دوستان
برای اینکه بخوام ایترنت دانلود منجر را تنظیم کنم می خواستم بدانم
ساعت شروع دانلود را باید ساعت 12:30 گذاشت یا 1
و همچنین ساعت پایان را چه زمانی باید ست کرد تا از حجم ترافیکم کم نشود و رایگان دانلود کرده باشم؟
در ضمن قبل از شروع دانلود رایگان مثلا ساعت 12:30 آیا باید یک دیسکانت داشت یا نه که اعتبارمان کم نشود؟
ممنون
ریسک این عمل در شهرهای مختلف متفاوت هست و ممکنه ساعت 12:30 تا 1 رو از حجم شما کم کنه + 6 تا 7 صبح رو
ولی روال کار اینکه که ساعت 12:30 دیسکانکت کنید و 12:35 کانکت کنید و به هیچ وجه دیسکنکت نشید تا ساعت 1 و بعد اون هم حداالمقدور دیسکانکت نکنید سیستم رو و تا ساعت 6:55 بزارید برای دانلود و در اون زمان حتما دیسکانکت کنید
تنظیمات idm هم میتونید طوری تنظیم کنید که 6:55 سیستم رو خودش خاموش کنه
5 دقیقه اختلاف رو برای اختلاف ساعت سرور پارس آنلاین با سیستم شما در نظر گرفته شده
بابا این چه وضعشه!! ماله من اسما به اینترنت وصله هر دو دقیقه no internet access میشه و باید ده دقیقه صب کنم تا دوباره وصل شه دستشون هم که درد نکنه این روزا خیلی خیلی خیلی دارن دزدی می کنن منی که روزی فوقش 200 مگ استفاده روزانه دارم ازم یک گیگ کم می کنن شاید هم حساب کتاب بلد نیستن یا برای اینکه روند بشه این کارو می کنن.والله اعلم![]()
شما برو پسوورد اکانتت رو عوض کن برادر. احتمال داره هـک شده باشی.![]()
منم دیشب مثل هر شب حدود3 گیگ زدم.
من اتمام دانلود رو گذاشته بود روی 6:57 پس چرا زمان دیس کانکت زده 7 و 68 مگ کم کرده؟
دوستان adsl چطوری میشه که هــک میشه ؟ حجم میره ؟ سرعت میاد پایین ؟ از کجا باید فهمید ؟
نه برادر بیخودی نگران نباش اونی که گفته ممکنه فلان شده باشی شاید منظورش اینه که کسی پسورد اکسس پوینت رو لیف رفته باشه و همزمان استفاده کنه.
سلام داداش نوش جونت تا میتونی این پارس رو خفت کن. ایشالا یه روز به اتفاق هم خفتش کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)