این چوبات را نگه دار فورت بیاد خیلی لازممون می شه
منم 3 روز بعد اینونتورم را می گذارم
ضمنا دوستانی که اینونتورشون را می گذارند بگند جمعا چه قدر اینونتور دارند ( پولی )
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
این چوبات را نگه دار فورت بیاد خیلی لازممون می شه
منم 3 روز بعد اینونتورم را می گذارم
ضمنا دوستانی که اینونتورشون را می گذارند بگند جمعا چه قدر اینونتور دارند ( پولی )
امروز 3-4 تا از شاخ های میدلتونی رو سر جاشون نشوندم(همه جزء بهترین دوئلرهای ورد)
جالبه گنده هاشون که کتک خوردن این بچه Warrior of Hope اومده انتقام بگیره ! نامرد تا تونسته ویگور گرفته ولی بازم نتونست ببره و ضایع شد
اینم کی از همونا که با رنک 9 دوئل همین ورد بود
![]()
چاغال اگه بشه یک عکس از اسکیلات بگذار ( می خواهعم برای خودم یک آنالیز بکنم )
اگر نمی گذاری حداقل بگو toughness چنده ؟؟
ضمنا برو به اینونتورش نگاه کن اینونتوره دوئل این طرف این نیست ست دوئل داره فکر کنم تازه از پس اوتی در اومده تو هم رفتی حسابش را رسیدی
معمولا اگه یک نفر پس اوت بشه ست دوئلش را می گذاره کنار می ره با لباسی کار می کنه که بیشترین لیبور را براش برای اون کار مورد نظرش بده
ضمنا من چند بارم قدیمابهش آتاک داده بودم خوب خورده بود ولی برای انتقام اومد بیشتر از اونی زد من بهش آتاک داده بودم فکر کنم تاکتیک اصلا نداره و در عوض اپرنسش زیاده
به مقدار کافیاگر نمی گذاری حداقل بگو toughness چنده ؟؟
اول یه اطلاعاتی از این بنده خدا بهت بدم (تو پروفایلش نوشته)ضمنا برو به اینونتورش نگاه کن اینونتوره دوئل این طرف این نیست ست دوئل داره فکر کنم تازه از پس اوتی در اومده تو هم رفتی حسابش را رسیدی
معمولا اگه یک نفر پس اوت بشه ست دوئلش را می گذاره کنار می ره با لباسی کار می کنه که بیشترین لیبور را براش برای اون کار مورد نظرش بده
ضمنا من چند بارم قدیمابهش آتاک داده بودم خوب خورده بود ولی برای انتقام اومد بیشتر از اونی زد من بهش آتاک داده بودم فکر کنم تاکتیک اصلا نداره و در عوض اپرنسش زیاده
Best Dueling Rank : 4
Best Hit - 91
Best Duel - 610
یعنی اینکه ویگورش حدودا 60-65 ه و دوئلر مهاجمه !
در مورد لباساش هم اونموقعی که دوئل کردم این لباسهایی که الان پوشیده تنش نبود ! و اگر هم بود بازم فرقی نداشت !
( به نظرت با لباس میتونست بزنه ؟ )
خلاصه هر حالتی یه anti هم داره !
به مقدار کافی یعنی چه ؟؟![]()
یعنی نمی گی toughness چند داری ؟
ببین اگه نگی وقتی به یه شهری برم می یام حسابت را می رسم آآآآآ![]()
![]()
فقط میتونم بگم resistance تقریبا 160 ه حالا خودت حدس بزن
یعنی در بد ترین حالت 80 تا دمیج کم میکنم حالا میخواد اسلحه سرد باشه یا گرم
هر موقع هم دوست داشتی با من دوئل کن . خدا رو چه دیدی شاید قضیه بر عکس شد![]()
خوب الان ماکسیمم هیت من 200 است ( البته لول 40 بودم اون موقع الان 46 هستم ( یکم مونده 46 بشم ))
کمترینم هم 130 پس فکر کنم 50 تا 120 در هر ضربه بتونم بزنمت باید بهت یک آتاک بدم
البته این آتاک به منظور برد و ... نمی باشد فقط می خواهم یک آنالیز کرده باشم
1 ماه بعد می رم یک شهری اون موقع امتحان می کنم![]()
دیروز به یکی حمله کردم تو ورلد 2 زدم کشتمش چند ساعت بعد بهم پیغام داد تو پیغامش بهم فحش مادر داده
چطوری اطلاع بدم به ادمین بنش کنن تا دیگه ازین غلطا نکنه ؟
آخه مگه میشه رنج اتک بین 130 تا 200 باشه !
احتمالا اون 200 رو توی سر زدی ! الان شوتینگت چنده ؟
با این حال من کتک خورم ملسه در خدمت دوستان هستم
عزیزم کنار دکمه reply یه همچنین دکمه ای هستش برای گزارش دادندیروز به یکی حمله کردم تو ورلد 2 زدم کشتمش چند ساعت بعد بهم پیغام داد تو پیغامش بهم فحش مادر داده
چطوری اطلاع بدم به ادمین بنش کنن تا دیگه ازین غلطا نکنه ؟(البته یخورده کوچیک تر از این)
![]()
toughness چند تا داری
اون 200 تا در سر بود البته اون موقع لولم کم بود الان 6 لول آپ کردم یعنی 18 اسکیل و 6 تا دکستریتی
فقط بگم شوتینگ به حد کافی دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)