دیگه حس دانلود ندارم واسه همین فقط پینگ واسم مهم که بتونم راحت بچرخم بازی کنم فیلم ببینم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیگه حس دانلود ندارم واسه همین فقط پینگ واسم مهم که بتونم راحت بچرخم بازی کنم فیلم ببینم.
اگه منظورت چند دقیقه پیش بود که واسه من سایت صبا نت هم باز نمیشود گویا دارن باز...........
اونفدر از پینگش بد گفتم جو گیر شد
Pinging google.com [173.194.39.66] with 32 bytes of data:Reply from 173.194.39.66: bytes=32 time=121ms TTL=52
Reply from 173.194.39.66: bytes=32 time=118ms TTL=52
Reply from 173.194.39.66: bytes=32 time=120ms TTL=53
Reply from 173.194.39.66: bytes=32 time=123ms TTL=52
Ping statistics for 173.194.39.66:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 118ms, Maximum = 123ms, Average = 120ms
اون ک هیچی دیگه آخره پینگ بود و لی منظوره من به طوره کل بود حدودا 80 الی 120 بیشتر شده در مواقع عادی نسبت به دویا 3 ماه پیش
دوستان بهترین پینگ الان مال کدوم شرکت
Last edited by sasan7khat; 07-06-2012 at 14:17.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پینگ رو چه جوری میتونم کاهش بدم؟
مگه ISP قحطی بود که شاتل رو انتخاب کردی
با این پینگهای مزخرفش
اخرین بار سر پینگ باهاشون حرفم شد و سرویس 3 ماه رو 15 روز نشده قطع کردم
راه های زیادی نداره و اونام تاثیر آن چنانی ندارن.
راه های معمول برای بهبود کیفیت اینترنت مطمئن شدن از عدم ویروسی بودن کامپیوتر و بستن آپدیت های اتوماتیک و سالم بودن روتر و ... هست.
البته پینگ شما درس بشو نیس چون از شاتل گرفتین.
اگه پینگ خوب می خواین باید از مکس نت بگیرین. من الان دارم اینم تستش:
اگه براتون سرعت شبانه و دانلود مهمه و روزا تقریبا استفاده نمی کنین ، برین از صبانت بگیرین
ولی اگه هم روزا استفاده می کنین ، هم سرعت شبانه براتون مهمه برین از مخابرات بگیرین که البته اون پینگاش معمولی هست.
دوستان من چند روز دیگه می خوام از ماکس نت یه سرویس بگیرم که چندتا سوال دارم
1-پینگ برای بازی جهاد3 خوبه؟لگ کمه؟
2-سرعت دانلود شبانه سرویس حجمی 128 چنده؟من از سال پیش تا حالا نگرفتم اما یادم میاد که سرعت شب و روزش رو 100تا120 می چرخید سرعتش که عالی بود الا هم همینطوره؟
3-سرعت و پینگ سرویس های نامحدود چطوری؟مخصوصا پینگش چون یک ماه می خوام کلا هرچی اپدیت بازی و فیلم غیره رو دان کنم از ماه بعد نامحدود بگیرم
1- همین طور که میبینید پینگ مکس نت از همه شرکت های تبریز بهتره و اون بازی رو نمیدونم چی هست.
2- اون سرعت مال همون سالا بود الان یکی از دوستام داره میکه حدود 60 هست سرعتش.
3- پینگ محدود با نا محدود فرقی نداره بالاتر از پست خودتون تست سرعت 128 نامحدود مکس نت رو دوستان گذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)