ممنون ..برای من این گزینه تیک داره ولی جدیدا یه ویروس و یه تروجان پیدا کرده و ندیدمم که بپرسه پاکش کنه یا نه! الان خودم باید پاکش کنم؟ اگه آره چه جورری؟
ممنون ..برای من این گزینه تیک داره ولی جدیدا یه ویروس و یه تروجان پیدا کرده و ندیدمم که بپرسه پاکش کنه یا نه! الان خودم باید پاکش کنم؟ اگه آره چه جورری؟
روی صفحه اصلی کاسپر، همون جایی که با هشدار زرد و یا قرمز رنگ اعلام کرده که مخربی رو پیدا کرده کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشه، سمت راست مربوط به مخرب پیدا شده، عبارت Fix رو کلیک کنید.
با سلام به دوستان عزیز.یکی از دوستام یک کلید اورجینال کسپر خریده،میخواستم بدونم اگه منم از کلید اون استفاده کنم کلیدش باطل میشه؟ اصلا کسپر چطور میفهمه من همون کاربر اورجینال هستم یا یکی دیگه؟!
با تشکر فراوان.
اگر تک کاربره باشه شما نمیتونی استفاده کنی.
خوب کسپر چطوری میفهمه این سریال رو من که خریدمش وارد کردم یا یکی دیگه؟
سلام.
یه سوالی داشتم.
من ویندوز7 نسخه 64 بیتی دارم .وقتی می خوام کاسپر را نصب کنم در program x86 نصب میشه.از جایی هم که دانلود کردم نوشته بود برای 32 بیت و 64 بیت. آیا و کارکرد آنتی ویروس یا گایین آوردم بیشتر سرعت تاثیری داره.
ممنون میشم کسی کمکم کنه
من یک فایل رو جزء استثناها قرار دادم, الان چطور میتونم اونو از لیست استثناها حذف کنم؟ (با ذکر مسیر باشه ممنون میشم)
بخش Exclusion Rules در پنجره Trusted Zone :
محتوای مخفی: Photo
من ميخوام براي 3 تا سيستم سريال (كد) بخرم .ولي قيمت هايي كه ميبينم باهم فرق دارن .58000- 75000-82500 تومان دارن ميفروشن. اينها واقعاً نمايندگي كسپر اسكاي هستن؟
فایل نصب کاسپر برای 32 و 64 بیت، یکسان هست و اون پوشه با نام x86 هم ربطی به قضیه نداره و مشکلی نیست.
اگر درست متوجه سوالتون شده باشم، هر آنتی ویروسی به هر حال حسب وظیفه اش، مقداری از منابع سیستم رو به خودش اختصاص میذه که این امر در کاسپراسکای کمی بیشتر هم هست. باید ببینید با توجه به سیستمتون این تا چه حد تاثیر داره.آیا و کارکرد آنتی ویروس یا گایین آوردم بیشتر سرعت تاثیری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)