با نرم افزار اکتیو پارتیشن ریکاوری میتونم فایل ها و درایوهامو ببینم
چیکار کنم که درایو هام برگرده تو لیست درایو های ویندوز
MBR خراب شده ؟ یا پارتیشن تیبل ؟
چیجوری تعمیرش کنم؟
کسی هست ؟
با نرم افزار اکتیو پارتیشن ریکاوری میتونم فایل ها و درایوهامو ببینم
چیکار کنم که درایو هام برگرده تو لیست درایو های ویندوز
MBR خراب شده ؟ یا پارتیشن تیبل ؟
چیجوری تعمیرش کنم؟
کسی هست ؟
Last edited by Moh3nRezaei; 28-11-2015 at 16:14.
پست اول تاپیک زیر رو مطالعه کنید و ببینید میتونید پارتیشنها رو با استفاده از برنامه MiniTool Partition Wizard بازیابی کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل برطرف نشد باید سعی کنید تک تک فایلها رو بازیابی و روی فضای دیگه ذخیره کنید . برای اینکار میتونید از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional استفاده کنید. آموزش هم در پست دوم تاپیک بالا موجوده (ترجیحاً از همین روش استفاده کنید) .
پارتیشن مجیک هم نرم افزار قدیمی هست و سعی کنید دیگه ازش استفاده نکنید .
ممنونم
استفاده کردم. قبل از اینکه ریکاوری پارتیشن بکنم
درایوهام مشخص بوده و محتویاتشون هم همینطور
منتها باز ریکاوری پارتیشن کردم . بازهمونا روانتخاب کردم
الان باید چیکارکنم؟
هرچی هم سعی میکنم برا هرکدوم یه drive letter بزارم نمیشه .
مشکل من اینه که تو ویندوز نمایش داده نمیشه
جیکار باید بکنم . نمیخام به ریکاوری تک تک فایلهام برسم .
![]()
اشتباها تکراری شد.
Last edited by Moh3nRezaei; 28-11-2015 at 16:12. دليل: تکراری
Disk management ویندوز رو تست کنید و ببینید میتونید Letter بذارید ؟ دقیقاً چه Errorـی میده موقع letter گذاشتن ؟
با نرم افزاری Mini tools partition هیچ خطایی نمیده. وقتی که روی درایو ها اسم میگذارم و اپلای رو میزنم. تو یک پروگرس بار نشون میده که انجام میشه . بعد از بسته شدن پنجره . باز هیچ لتتری نداره.
در خود ویندوز هم که انجام میدم . این خطا رو میده . البته تو منوی ویو که میرم رفرش دیسک و اسکن دیسک هم میزنم. و سیستمم هم بارها ریستارت شده . یک بار هم درایو سی رو چک دیسک فول کردم.
احتمالا برا رجیستری نیست ؟
یه تغییراتی تو رجیستری داده بودم که بتونم یه فلش مموری که رایت پروتکتتد شده بود رو بتونم فرمتش کنم. اونم نشد.
![]()
1. ارتباطی با رجیستری نداره ، ولی بازهم اگر میخواهید مطمئن بشید میتونید دوباره ویندوز نصب کنید .
2. وضعیت پارتیشن در برنامه Disk management ویندوز با برنامه MiniTool Partition Wizard کاملاً متفاوت هست . مطمئن هستید که مراحل رو درست انجام دادید ؟ (در برنامه Mini Tool) .
3. میتونید برنامه های دیگه ای رو هم تست کنید (مثلاً برنامه Acronis Recovery Expert) ولی ممکن هست وضعیت بدتر بشه و اطلاعات به مخاطره بیفته . من توصیه میکنم وقت بذارید و فایلها رو تک تک بازیابی و روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید .
با سلام خدمت دوستانه عزیز
بنده امروز یه هارد یک ترا مدله ADATA HD650 خریداری کردم رویه تلوزیون شناسایی میشه .. به پورت عقبه کیس هم که متصل میکنم شناسایی میشه و داخل Device manager هم نمایش میده ولی داخل Disk management و مای کامپیوتر نمایش داده نمیشه
خوش حال میشم کمکم کنید اینم عکساش
![]()
در مینی تولز . عکسی که گذاشتم مشخصه پارتیشنهامو دارم. یعنی کاری که ریکاوری پارتیشن میکنه همینه دیگه ؟
ولی خب نمیدونم چطور اون FAT یا جدول تقسیم بندی درایو هار و تو ویندوز Fix بکنم .
سلام
هارد من ضربه خورده.( هارد هیتاچی )
الان وضعیتش اینطوریه:
به نظر شما وضعیتش چقدر خطرناکه؟؟
Last edited by bijandarbari; 29-11-2015 at 00:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)