راستش من فعلا قصد خرید لنز ندارم - چون با خرید این دوربین تقریبا پولم ته میکشه ولی لنز خود دوربین رو هم خیلی تعریف کردند و گفتند که خوبه { تجربه چندانی هم ندارم از دوربین های حرفه ای } بهتره بگم هنوز مونده تا بشم اماتور رو به بالا![]()
راستش من فعلا قصد خرید لنز ندارم - چون با خرید این دوربین تقریبا پولم ته میکشه ولی لنز خود دوربین رو هم خیلی تعریف کردند و گفتند که خوبه { تجربه چندانی هم ندارم از دوربین های حرفه ای } بهتره بگم هنوز مونده تا بشم اماتور رو به بالا![]()
دوستان اين SONY W360 خوبه ؟ 14.1 هستش و قيمتش هم حدود 245 .
تا 300 تومن فقط اين دو مدل پيشنهاد ميشه
canon ixus 300 HS
canon ixus 115 HS
![]()
دوستان لطف می کنین جواب بدین؟
ممنون
لنز رو میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست . البته برای تغییر فاصله فوکال در صورتی که لنز زوم باشه خوب باید با دست چرخوند لنز رو .ممنون از شما و VVc عزیز
نمی دونستم قیمتش بالاتره ! البته من سه پایه دارم و با همین دوربین آشغالی که دارم عکس های نسبتا خوبی گرفتم...(منظورم اینه که کلا به عکاسی علاقه دارم و تازه کار نیستم...)
من اطلاعات زیادی ندارم...خرید لنز لازمه؟ من تو یه سایت دیدم لنز 18-55 رو همراهش میدن...اینایی که لنز این جوری می خورن عکاسی باهاشون سخته؟ یعنی لنز رو باید دستی تنظیم کنم یا اتوماتیک خودشم تنظیم می کنه؟!
5100 و 3100 چه فرق هایی با هم دارن؟ (تصویر هر دورو مقایسه کردم خیلی با هم فرق نداشت...)
از برند های دیگه کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (برند برای من ملاک نیست،کیفیت مهمه.)
تا 1 تومن هم می تونم برای خرید هزینه کنم...با این حال D5100 بهترین انتخابه یا...؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
ممنون از وقتی که میذارین...
یک جمله در مورد سختی یا آسونی کار با DSLR ها ... اگر قصد استفاده فان داشته باشید و اولترا آماتوری که از دوربین های کامپکت هم ساده تر هستش و خروجی بهتری هم میده . اگر قصد استفاده حرفه ای داشته باشید هم که بعد از آموزش باز هم ساده میشه و ناخودآگاه با توجه به شرایط مورد نیاز هر شات چنان به سرعت دوربین رو تنظیم خواهید کرد که دیگران متعجب می مونن .
تفاوت های دی 3100 و دی 5100 خوب خیلی واضح هستن و این سوالی نیست که اینجا بعد از بارها تکرار نیازی به جواب دادن داشته باشه ... دی 5100 مزایای بیشتری داره و قیمت بیشتری هم داره . خروجی هایی که شما چک کردید نباید هم که بیش از یک مقدار جزیی متفاوت باشند . دوربین های DSLR در صورت استفاده از لنز مشابه و شرایط عکس برداری مشابه شاید حداکثر 10 - 20 درصد تفاوت خروجی داشته باشند !! یعنی اصلا مثل فضای مقایسه دوربین های کامپکت و سوپر زوم فکر نکنید .
از برندهای دیگه برای شما پیشنهادی ندارم .
نظرتون در مورد canon 600D چیه ؟؟
واقعا ازش خوشم امده { بخاطر کوچیک بودن و کیفیت و کارایی که داره } .من هم واقعا از همه DLSR ها خوشم میاد دوست عزیز .راستش من فعلا قصد خرید لنز ندارم - چون با خرید این دوربین تقریبا پولم ته میکشه ولی لنز خود دوربین رو هم خیلی تعریف کردند و گفتند که خوبه { تجربه چندانی هم ندارم از دوربین های حرفه ای } بهتره بگم هنوز مونده تا بشم اماتور رو به بالا
والا نظر خواستید شما ؛ من نظرم مثبته . ایشالا به خوشی و سلامتی !!
دوستان لطفا برای پرسیدن همچین سوالاتی در این سطح در مورد وسیله ای که کاربری به این صورت خاص داره نه مثلا جاروبرقی !! حتما باید یک بک گروند از مدل یا لول مورد نظر داشته باشید . بعلاوه نیازهای خودتون و علایقی که در آینده ممکن هستش داشته باتشید رو باید آشنا باشید باهاشون . من صریح میگم : عکاسی در رده DSLR تفریح یا علاقه یا ... بسیار بسیار بسیار پرخرجی هستش . حتما این نکته رو توی ذهنتون داشته باشید .
دیدم بسیاری دوستان رو که مثلا کنن 7 دی خریدن با بودجه 1.5 میلیونی . مموری 4 گیگ کلاس صفر ریمارک چینی استفاده کردن که دوربین با حداکثر توانش زور میزنه 3 فریم در ثانیه شات میزنه !! بعد از 100 تا عکس راو هم پر میشه . بک آپ و اینها هم که هیچی . سه پایه هم چون پول نداشته باز هم مثل مموری جنس چینی ارزون که هر بار دوربین رو روی هدش نصب میکنه از هر طرف داره میفته . کلا اگر بودجه تون نمیرسه یا فکر میکنید نخواهد رسید اکیدا پیشنهاد میکنم فعلا برای خرید DSLR صبر کنید . موارد اینطوری اگر بخوام برای شما بگم بسیار زیاد هستن ... کنن 7 دی با لنز 18-55 استفاده میکنه یک فردی که می شناسم ... خوب این ظلم در حق خودش ، منبع بودج اش و دوربین هستش . شما این اشتباه رو تکرار نکنید .
البته روی نظرم اصلا با این دوستانمون نیست و کلی عرض میکنم چون از این دست سوالات همیشه زیاد بوده .
شاد و پیروز باشید .
اگر فیلم خیلی عالی در کنار عکس خیلی خوب براتون مهمه 600D
اما اگر عکس عالی در کنار فیلم خیلی خوب براتون مهمه D5100
با سلام
دوربین فیلم برداری با کیفیت full hd که دارای :
1. حافظه ی خوب
2.کیفیت و قدرت خوب
3. خونوادگی
4.تا سقف 1 تمن
خلاصه که در نوعه خودش بهترین باشه رو معرفی بفرمائید
متشکرم
ميخواستم بدونم جریان این لنز های مختلف واسه دوربین های حرفه ای چیه؟ مثلا یکی 18-55 یکی 50-200 یکی 18-200 و....
تفاوتشون در فاصله کانونی یا کلا هر کدوم کاربرد خاصی داره؟ مثلا کسی که میخواد عکس های خانوادگی بگیره لنز 18-55 کارشو راه میندازه؟ تصور من از این اعداد به این شکل که میگم دوربین فعلیم که hx7 هستش 25-250 هستش و تصور میکنم 18 میلیمتر که واید تره ولی تا 55 میلیمتر میتونی زوم کنی حالا اگه این تصور من درسته ایا لنزی که 18-200 هستش کار هر دو لنز 18-55 و 50-200 که در هر دو در محدوده 18-200 هستن رو انجام میده یا قضیه چیز دیگست؟
یعنی ixus 220 HS از 300 و 115 بهتر نیست ؟! خیلیا تو این تاپیک و تاپیکای دیگه گفته بودن بهتره که ! واعجبا !
سلام دوست عزیز
ببین لز 18-200یه لنز واید انگل هست . و لنز 50-200 جز لنزای تله واید محسوب میشه . شما در لنز 50-200 در وایدترین حالت که 50 باشه ، محدوده ی کمتری رو پوشش میدید تا 18-200 . به نظرم برا خونوادگی 18-200 رو بگیری بهتره . شما اگه بالاترین فاصله کانونی رو تقسیم بر واید ترین حالت (18/250 ) کنید زوم لنز بدست میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)