تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1041 از 1635 اولاول ... 4154194199110311037103810391040104110421043104410451051109111411541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,401 به 10,410 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست خوبم اشتباه نکن. 2مگا پیکسل اختلاف واقعا مقدار قابل توجهی نیست. (بعدم مگا پیکسل کمتر یعنی نویز کمتر)
    در مورد فیلم برداری بهت درست گفتن ولی خب کیفیت فیلم برداری d5100 واقعا خوبه و راضیت میکنه.

حالا همه حرفامو تا الان بذار کنار.میدونی چرا؟
    چون تمام حرفه ای ها میگن اول لنزتو انتخاب کن بعد برای اون لنز یه بدنه مناسب بخر.
    و تو برند نیکون لنز فوق العاده با ارزشی داره به اسم 105-18 .
    و کنون توی این رده قیمتی لنزی به این با ارزشی نداره . البته کنون هم لنز 135-18 رو داره ولی واقعا از همه لحاظ از 105-18 پایین تره.

یعنی کسی که یه نیکون d5100 داره با لنز 105-18 حدود 20 درصد خروجی بهتری میگیره از کسی که یه 600D داره با یه لنز 135-18
    راستش من فعلا قصد خرید لنز ندارم - چون با خرید این دوربین تقریبا پولم ته میکشه ولی لنز خود دوربین رو هم خیلی تعریف کردند و گفتند که خوبه { تجربه چندانی هم ندارم از دوربین های حرفه ای } بهتره بگم هنوز مونده تا بشم اماتور رو به بالا

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوستان اين SONY W360 خوبه ؟ 14.1 هستش و قيمتش هم حدود 245 .

داره خودمونی میشه majidgooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

من میخوام یه دوربین دیجیتال بگیرم تا 300 هزار تومن.
    خودم به این دو تا مدل رسیدم :
    Sony Cyber-Shot DSC-H70

(Canon IXUS 220 HS (PowerShot ELPH 300 HS
    حالا به نظر شما انتخابای خوبین ؟ کدوم بهتره؟ اگه نه شما چی پیشنهاد میدین؟
    تا 300 تومن فقط اين دو مدل پيشنهاد ميشه
    canon ixus 300 HS
    canon ixus 115 HS

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از شما و VVc عزیز
    نمی دونستم قیمتش بالاتره ! البته من سه پایه دارم و با همین دوربین آشغالی که دارم عکس های نسبتا خوبی گرفتم...(منظورم اینه که کلا به عکاسی علاقه دارم و تازه کار نیستم...)
    من اطلاعات زیادی ندارم...خرید لنز لازمه؟ من تو یه سایت دیدم لنز 18-55 رو همراهش میدن...اینایی که لنز این جوری می خورن عکاسی باهاشون سخته؟ یعنی لنز رو باید دستی تنظیم کنم یا اتوماتیک خودشم تنظیم می کنه؟!
    5100 و 3100 چه فرق هایی با هم دارن؟ (تصویر هر دورو مقایسه کردم خیلی با هم فرق نداشت...)
    از برند های دیگه کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (برند برای من ملاک نیست،کیفیت مهمه.)
    تا 1 تومن هم می تونم برای خرید هزینه کنم...با این حال D5100 بهترین انتخابه یا...؟
    ببخشید خیلی سوال پرسیدم
    ممنون از وقتی که میذارین...
    دوستان لطف می کنین جواب بدین؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

ممنون از شما و VVc عزیز
    نمی دونستم قیمتش بالاتره ! البته من سه پایه دارم و با همین دوربین آشغالی که دارم عکس های نسبتا خوبی گرفتم...(منظورم اینه که کلا به عکاسی علاقه دارم و تازه کار نیستم...)
    من اطلاعات زیادی ندارم...خرید لنز لازمه؟ من تو یه سایت دیدم لنز 18-55 رو همراهش میدن...اینایی که لنز این جوری می خورن عکاسی باهاشون سخته؟ یعنی لنز رو باید دستی تنظیم کنم یا اتوماتیک خودشم تنظیم می کنه؟!
    5100 و 3100 چه فرق هایی با هم دارن؟ (تصویر هر دورو مقایسه کردم خیلی با هم فرق نداشت...)
    از برند های دیگه کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (برند برای من ملاک نیست،کیفیت مهمه.)
    تا 1 تومن هم می تونم برای خرید هزینه کنم...با این حال D5100 بهترین انتخابه یا...؟
    ببخشید خیلی سوال پرسیدم
    ممنون از وقتی که میذارین...
    لنز رو میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست . البته برای تغییر فاصله فوکال در صورتی که لنز زوم باشه خوب باید با دست چرخوند لنز رو .
    یک جمله در مورد سختی یا آسونی کار با DSLR ها ... اگر قصد استفاده فان داشته باشید و اولترا آماتوری که از دوربین های کامپکت هم ساده تر هستش و خروجی بهتری هم میده . اگر قصد استفاده حرفه ای داشته باشید هم که بعد از آموزش باز هم ساده میشه و ناخودآگاه با توجه به شرایط مورد نیاز هر شات چنان به سرعت دوربین رو تنظیم خواهید کرد که دیگران متعجب می مونن .

تفاوت های دی 3100 و دی 5100 خوب خیلی واضح هستن و این سوالی نیست که اینجا بعد از بارها تکرار نیازی به جواب دادن داشته باشه ... دی 5100 مزایای بیشتری داره و قیمت بیشتری هم داره . خروجی هایی که شما چک کردید نباید هم که بیش از یک مقدار جزیی متفاوت باشند . دوربین های DSLR در صورت استفاده از لنز مشابه و شرایط عکس برداری مشابه شاید حداکثر 10 - 20 درصد تفاوت خروجی داشته باشند !! یعنی اصلا مثل فضای مقایسه دوربین های کامپکت و سوپر زوم فکر نکنید .
    از برندهای دیگه برای شما پیشنهادی ندارم .

نظرتون در مورد canon 600D چیه ؟؟
    واقعا ازش خوشم امده { بخاطر کوچیک بودن و کیفیت و کارایی که داره } .
    راستش من فعلا قصد خرید لنز ندارم - چون با خرید این دوربین تقریبا پولم ته میکشه ولی لنز خود دوربین رو هم خیلی تعریف کردند و گفتند که خوبه { تجربه چندانی هم ندارم از دوربین های حرفه ای } بهتره بگم هنوز مونده تا بشم اماتور رو به بالا
    من هم واقعا از همه DLSR ها خوشم میاد دوست عزیز .
    والا نظر خواستید شما ؛ من نظرم مثبته . ایشالا به خوشی و سلامتی !!
    دوستان لطفا برای پرسیدن همچین سوالاتی در این سطح در مورد وسیله ای که کاربری به این صورت خاص داره نه مثلا جاروبرقی !! حتما باید یک بک گروند از مدل یا لول مورد نظر داشته باشید . بعلاوه نیازهای خودتون و علایقی که در آینده ممکن هستش داشته باتشید رو باید آشنا باشید باهاشون . من صریح میگم : عکاسی در رده DSLR تفریح یا علاقه یا ... بسیار بسیار بسیار پرخرجی هستش . حتما این نکته رو توی ذهنتون داشته باشید .

دیدم بسیاری دوستان رو که مثلا کنن 7 دی خریدن با بودجه 1.5 میلیونی . مموری 4 گیگ کلاس صفر ریمارک چینی استفاده کردن که دوربین با حداکثر توانش زور میزنه 3 فریم در ثانیه شات میزنه !! بعد از 100 تا عکس راو هم پر میشه . بک آپ و اینها هم که هیچی . سه پایه هم چون پول نداشته باز هم مثل مموری جنس چینی ارزون که هر بار دوربین رو روی هدش نصب میکنه از هر طرف داره میفته . کلا اگر بودجه تون نمیرسه یا فکر میکنید نخواهد رسید اکیدا پیشنهاد میکنم فعلا برای خرید DSLR صبر کنید . موارد اینطوری اگر بخوام برای شما بگم بسیار زیاد هستن ... کنن 7 دی با لنز 18-55 استفاده میکنه یک فردی که می شناسم ... خوب این ظلم در حق خودش ، منبع بودج اش و دوربین هستش . شما این اشتباه رو تکرار نکنید .

البته روی نظرم اصلا با این دوستانمون نیست و کلی عرض میکنم چون از این دست سوالات همیشه زیاد بوده .
    شاد و پیروز باشید .

6. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نظرتون در مورد canon 600D چیه ؟؟
    واقعا ازش خوشم امده { بخاطر کوچیک بودن و کیفیت و کارایی که داره } .
    اگر فیلم خیلی عالی در کنار عکس خیلی خوب براتون مهمه 600D
    اما اگر عکس عالی در کنار فیلم خیلی خوب براتون مهمه D5100

8. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    دوربین فیلم برداری با کیفیت full hd که دارای :
    1. حافظه ی خوب
    2.کیفیت و قدرت خوب
    3. خونوادگی
    4.تا سقف 1 تمن
    خلاصه که در نوعه خودش بهترین باشه رو معرفی بفرمائید
    متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ميخواستم بدونم جریان این لنز های مختلف واسه دوربین های حرفه ای چیه؟ مثلا یکی 18-55 یکی 50-200 یکی 18-200 و....

تفاوتشون در فاصله کانونی یا کلا هر کدوم کاربرد خاصی داره؟ مثلا کسی که میخواد عکس های خانوادگی بگیره لنز 18-55 کارشو راه میندازه؟ تصور من از این اعداد به این شکل که میگم دوربین فعلیم که hx7 هستش 25-250 هستش و تصور میکنم 18 میلیمتر که واید تره ولی تا 55 میلیمتر میتونی زوم کنی حالا اگه این تصور من درسته ایا لنزی که 18-200 هستش کار هر دو لنز 18-55 و 50-200 که در هر دو در محدوده 18-200 هستن رو انجام میده یا قضیه چیز دیگست؟

11. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تا 300 تومن فقط اين دو مدل پيشنهاد ميشه
    canon ixus 300 HS
    canon ixus 115 HS
    یعنی ixus 220 HS از 300 و 115 بهتر نیست ؟! خیلیا تو این تاپیک و تاپیکای دیگه گفته بودن بهتره که ! واعجبا !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ميخواستم بدونم جریان این لنز های مختلف واسه دوربین های حرفه ای چیه؟ مثلا یکی 18-55 یکی 50-200 یکی 18-200 و....

تفاوتشون در فاصله کانونی یا کلا هر کدوم کاربرد خاصی داره؟ مثلا کسی که میخواد عکس های خانوادگی بگیره لنز 18-55 کارشو راه میندازه؟ تصور من از این اعداد به این شکل که میگم دوربین فعلیم که hx7 هستش 25-250 هستش و تصور میکنم 18 میلیمتر که واید تره ولی تا 55 میلیمتر میتونی زوم کنی حالا اگه این تصور من درسته ایا لنزی که 18-200 هستش کار هر دو لنز 18-55 و 50-200 که در هر دو در محدوده 18-200 هستن رو انجام میده یا قضیه چیز دیگست؟
    سلام دوست عزیز
    ببین لز 18-200یه لنز واید انگل هست . و لنز 50-200 جز لنزای تله واید محسوب میشه . شما در لنز 50-200 در وایدترین حالت که 50 باشه ، محدوده ی کمتری رو پوشش میدید تا 18-200 . به نظرم برا خونوادگی 18-200 رو بگیری بهتره . شما اگه بالاترین فاصله کانونی رو تقسیم بر واید ترین حالت (18/250 ) کنید زوم لنز بدست میاد .

14. 2 کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •