نه ! فک نمی کنم ! ما با این خفاشا از همون اوولش هم مشکل داشتیم ! ( از وقتی مورینتس رو کردیم تو پاچشون !!: دي )مساله سر پول هست!
نه ! فک نمی کنم ! ما با این خفاشا از همون اوولش هم مشکل داشتیم ! ( از وقتی مورینتس رو کردیم تو پاچشون !!: دي )مساله سر پول هست!
بچه ها من ویدیچ رو میخوام
صحبتی از ویدیچ نشده که بیاد رئال ؟ :ایکس
منچستر گفته واسه ویدیچ بیشتر از رونالدو پول می خوان !
بارسلونا براي ويا و ماتا در مجموع 50 ميليون پيشنهاد داده
اين در حاليه كه رئال فقط براي ويا 48 ميليون ميده
خورخه والدانو:کریستیانو رونالدو بازیکنی حرفه ای است که آن را ثابت خواهد کرد.
خورخه والدانو در مصاحبه با شبکه ی اسپانیایی کوئاترو راجع به اتفاقات اخیر صحبت کرد.
"ما به هواداران پاسخ میدهیم.در این چند سال من میشنوم که رئال مادرید به رونالدو و بازیکنانی مانند کاکا نیاز دارد . انها الان اینجا هستن و برای من عجیبه که برای بعضی ها شک و تردید وجود دارد که شاید انها خوب ظاهر نشوند.ما ساکت میمانیم و صبر میکنیم تا فصل شروع بشه."
"بارسا توانایی این رو داشت تا برنده ی 3 جام باشه.ما سعی میکنیم که از آنها بهتر باشیم اما این کار زیادی میبره.بستن 5 یا 6 قرارداد به این معنی نیست که حالا ما یه تیم داریم.
"بیاید به اون زمانی برگردیم که رائول برای اولین بار در تیم اول بازی کرد.او در تیم سی(c) بازی کرده بود و در ان بازی جای یک اسطوره را پر کرد،بوتراگوئنیو!
همبازی رائول اکنون با یک بازیکن از تیم سی نیست بلکه با بهترین بازیکنان دنیاست.کریستیانو رونالدو یک بازیکن حرفه ای است و زمانی که بیاید انرا ثابت میکند.
بازیکن خط میانی اسپانیایی این روزها در مورد آینده اش حرف نمی زند.
سایت گل: ژابی آلونسو در مورد آینده اش هیچ اطمینانی ندارد و در صحبتهایی که در پایان دیدار 4شنبه شب تیم ملی اسپانیا مقابل عراق هیچ حرفی در مورد آینده اش نکرد. این ستاره یکی از موثرترین بازیکنان تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام کنفدراسیونهاست و این روزها شایعات متعددی در مورد پیوستن به رئال مادرید به گوش می رسد. فلورنتینو پرس تمایل زیادی دارد تا این ستاره را به رختکن برنابئو بیاورد.
البته این طور به نظر می رسد که سران باشگاه لیورپول تصمیم به فروش او ندارند ولی آلونسو در این رابطه حرفی به میان نیاورده است.آلونسو در پاسخ به سوالی در مورد آینده اش گفت:« نمی توانم در این رابطه نظری بدهم.این واضح است که گزارشهایی در مورد آینده هر کس به گوش می رسد ولی نمی توان به آنها اهمیت زیادی داد و تنها کاری که می توان کرد این است که به صورت عادی تمریناتت را دنبال کنم. هر بازیکن در مورد آینده اش می اندیشد ولی در این رابطه استرس یا هیجانی به سایرین وارد نمی کنیم. همه ما برروی هدف کلی مان تمرکز کرده ایم.»
سران باشگاه یونایتد آماده اند تا در اقدامی تعجب انگیز، برای خرید سوپراستار اسپانیایی باشگاه مادریدی وارد عمل شوند.
سایت گل: به نقل از روزنامه ال موندو دپورتیوو، مسئولان باشگاه منچستریونایتد آماده اند تا پیشنهادی جنجالی برای به خدمت گرفتن ایکر کاسیاس را به دفتر باشگاه اسپانیایی ارسال کنند. در هفته های اخیر شایعات متعددی درمورد پیوستن ستاره های مختلفی از فرناندو تورس گرفته تا ویکتور والدس و فان پرسی به منچستر به گوش می رسد، چرا که سران این باشگاه آماده اند تا 94 میلیون یورویی که از فروش کریس به باشگاه مادریدی عاید این تیم شده است را خرج کنند.
روزنامه ال موندو دپورتیوو در این گزارش به این نکته اشاره کرده که هنوز قیمت دقیقی برای این ستاره اعلام نشده است ولی به نظر می رسد که آنها در هفته آینده درخواست دقیقی برای خرید سنگربان تیم ملی اسپانیا و باشگاه مادریدی را اعلام کنند. این اولین باری نیست که باشگاهی از شهر منچستر برای خریداری کاسیاس وارد عمل شده است. سران باشگاه منچسترسیتی نیز در فصل نقل و انتقالات زمستانی ، پیشنهادی 150 میلیون یورویی را برای خرید او ارسال کرده بودند. سر الکس فرگوسن اکنون به دنبال جانشین مناسبی برای ادوین فان در سار می گردد و کاسیاس ، می تواند گزینه مناسبی برای این تیم انگلیسی باشد. البته سرالکس به خوبی می داند که متقاعد کردن کاسیاس برای جدایی از فوتبال اسپانیا، امری تقریبا غیرممکن است.
جک سال رو داشتین؟: دی
منچستر کاسیاس رو میخواد از ما بخره!!!
بیا بابا، اصلا مال تو، ما پول نخواستیم، به جون فرگوسن راست میگم
چرا این روزا همه به پرز فوش میدن، بعد از اینور خودشون رو پرز فرض میکنن؟!!!
می خواد با پول خودمون از خودمون بخره !!! ( تا این خبر رو شنیدم از اخبار ورزشی از خنده ترکیدم !! )جک سال رو داشتین؟: دی
منچستر کاسیاس رو میخواد از ما بخره!!!
بیا بابا، اصلا مال تو، ما پول نخواستیم، به جون فرگوسن راست میگم
چرا این روزا همه به پرز فوش میدن، بعد از اینور خودشون رو پرز فرض میکنن؟!!!
من از پرز می ترسم ! اخه یه وقتی اخبار بود که می خواد بوفون رو بگیره ! خیلی بد می شه ها ! من بوفون رو دوس ندارم ! :دي
مگه می خواد از این کسایی که آب می دن به بازیکنا کنش ؟؟ :ديفلورنتینو پرس تمایل زیادی دارد تا این ستاره را به رختکن برنابئو بیاورد.
فرگوسن ميخواد كاسياس رو بخره ؟
كاسياس اگه بخواد فرگوسن رو با همه خانوادش يه جا ميخره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)