تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1040 از 1547 اولاول ... 4054094099010301036103710381039104010411042104310441050109011401540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,391 به 10,400 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میتونم پینگ کنم
    اما سایتش به سختی باز میشه و نصفه نیمه !
    یاد سیاوش قمیشی بخیر یه ترک داشت میگفت من فقط عاشق اینم
    منم فقط عاشق اینم که بیام تو این تاپیک هرکی بناله بهش reply بدم
    خدایشم اوکیه چرا الکی بهونه میگیرید؟
    زیر شاید ۳ ثانیه واس من وا میشه
    اینم اثبات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    dns های ست شده من صد در صد با اینا تست بگیر

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

یاد سیاوش قمیشی بخیر یه ترک داشت میگفت من فقط عاشق اینم
    منم فقط عاشق اینم که بیام تو این تاپیک هرکی بناله بهش reply بدم
    خدایشم اوکیه چرا الکی بهونه میگیرید؟
    زیر شاید ۳ ثانیه واس من وا میشه
    اینم اثبات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    dns های ست شده من صد در صد با اینا تست بگیر
    شما قبل اینکه عاشق چیزی باشی اول درست صحبت کردن رو یاد بگیر
    اینجا یعنی من و خیلیای دیگه داریم دروغ میگیم؟

3. 6 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شما قبل اینکه عاشق چیزی باشی اول درست صحبت کردن رو یاد بگیر
    اینجا یعنی من و خیلیای دیگه داریم دروغ میگیم؟
    اولن رفیق من کلمه توهین و بی ادبی و فلانی به شما نکردم اگه موردتون با کلمه نالیدنه واقعا هم نالیدنه چون چن وقته خدایش الکی دارن ملت تو این تاپیک بهونه میگیرن ملت ایرانم طوریه که کافیه یه سوژه ببینن همه پشت هم راه بیافتن مواد اولیه توالت از هم در بیارن درسته حجم ها گرونه و خیلی زیاد وضع جالبی نیست ولی به نسبت کیفیت من دارم میبینم موردی نداره پس الکی بهونه و اینا میگیرن من خودم اینجا کلمه نالیدن به کار میبرم چون واقعا الان با این جوابی که دادی باید به کار ببرم
    بعدشم ببین بذار جیبت !! ما خودمون ی عمر ادای ادمای اپن مایند هارو دراوردیم
    سوم من نگفتم دروغ میگید ولی من اینو بهتون صد در صد قول میدم نصف همینایی که جواب میدن اینجا ۱ درصد اگه نتشون مشکل داشته باشه چون تابلوه یه سریا ماه هاست دارن مینالن تو این تاپیک اقا اگه نتتون مورد داره عوضش کن اگه خوبه بیا خوبیشو بگو

من خودم بازم منکر وضعیت نت تو ایران نیستم بگم اره اینجا انتالیاسو و ... ازین حرفا

من تو یه گروه تلگرامی دقیقا هر روز داریم فقط در مورد اینترنت شاتل صحبت میکنیم شاید ۹۰ درصد به غیر از ریت خطتشون بخاطر وضعیت مخابرات نتشون بی مورده و راضین
    این سایتی که هم دادن من قبلش از از ۳۰ ۴۰ نفر امار گرفتم هیچگونه اختلال تو پینگشون ندارن و سایت با سرعت میاد بالا
    اینا به کنار خود منم هرشب پای gta v و fortnite دارم بازی میکنم اختلال و لگی ندیدم استریم هم مورد نداره و اینکه DC هم نداشتم تایم اوت نداشتیم و راحت شبا یوتیوب فورکی استریم میبینم
    خلاصه اینجا من دیگه جوابی نخواهم داد چون یه سری ادم هستن که الکی فقط میخوان ی جوابی داده باشن و اعلام حضور کنن و ما هم اینجا بودیم که سلام بهشون بدیم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

اولن رفیق من کلمه توهین و بی ادبی و فلانی به شما نکردم اگه موردتون با کلمه نالیدنه واقعا هم نالیدنه چون چن وقته خدایش الکی دارن ملت تو این تاپیک بهونه میگیرن ملت ایرانم طوریه که کافیه یه سوژه ببینن همه پشت هم راه بیافتن مواد اولیه توالت از هم در بیارن درسته حجم ها گرونه و خیلی زیاد وضع جالبی نیست ولی به نسبت کیفیت من دارم میبینم موردی نداره پس الکی بهونه و اینا میگیرن من خودم اینجا کلمه نالیدن به کار میبرم چون واقعا الان با این جوابی که دادی باید به کار ببرم
    بعدشم ببین بذار جیبت !! ما خودمون ی عمر ادای ادمای اپن مایند هارو دراوردیم
    سوم من نگفتم دروغ میگید ولی من اینو بهتون صد در صد قول میدم نصف همینایی که جواب میدن اینجا ۱ درصد اگه نتشون مشکل داشته باشه چون تابلوه یه سریا ماه هاست دارن مینالن تو این تاپیک اقا اگه نتتون مورد داره عوضش کن اگه خوبه بیا خوبیشو بگو

من خودم بازم منکر وضعیت نت تو ایران نیستم بگم اره اینجا انتالیاسو و ... ازین حرفا

من تو یه گروه تلگرامی دقیقا هر روز داریم فقط در مورد اینترنت شاتل صحبت میکنیم شاید ۹۰ درصد به غیر از ریت خطتشون بخاطر وضعیت مخابرات نتشون بی مورده و راضین
    این سایتی که هم دادن من قبلش از از ۳۰ ۴۰ نفر امار گرفتم هیچگونه اختلال تو پینگشون ندارن و سایت با سرعت میاد بالا
    اینا به کنار خود منم هرشب پای gta v و fortnite دارم بازی میکنم اختلال و لگی ندیدم استریم هم مورد نداره و اینکه DC هم نداشتم تایم اوت نداشتیم و راحت شبا یوتیوب فورکی استریم میبینم
    خلاصه اینجا من دیگه جوابی نخواهم داد چون یه سری ادم هستن که الکی فقط میخوان ی جوابی داده باشن و اعلام حضور کنن و ما هم اینجا بودیم که سلام بهشون بدیم
    اولا اینجا تاپیک شاتله و قاعدتا کاربرا میان مسائل و مشکلاتشون رو بیان میکنن قرار نیست بیان تعریف و تمجید کنن که "اخ من اینترنتم چقدر خوبه !" (اصل فلسفه فروم و تاپیک، بیان مشکل و ارائه راهکار از دیگرانه)
    من نمیدونم چرا گاهی کاربرا نسبت به بعضی چیزا تعصب نشون میدن ! خب رفیق اگر راه کاری داری محترمانه بیا بگو. دیگه نیازی به تیکه و توهین نیست
    چون شما مشکلی نداری بقیه نباید حرفی بزنن؟ پس همون بهتر که جوابی داده نشه !

6. 6 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اولا اینجا تاپیک شاتله و قاعدتا کاربرا میان مسائل و مشکلاتشون رو بیان میکنن قرار نیست بیان تعریف و تمجید کنن که "اخ من اینترنتم چقدر خوبه !" (اصل فلسفه فروم و تاپیک، بیان مشکل و ارائه راهکار از دیگرانه)
    من نمیدونم چرا گاهی کاربرا نسبت به بعضی چیزا تعصب نشون میدن ! خب رفیق اگر راه کاری داری محترمانه بیا بگو. دیگه نیازی به تیکه و توهین نیست
    چون شما مشکلی نداری بقیه نباید حرفی بزنن؟ پس همون بهتر که جوابی داده نشه !
    من اینجا ادمین و سمتی ندارم که بگم کی حرف بزنه یا نزنه مشتی کلا چرا تو همه چی رو باهم قروقاطی میکنی
    من کلی داشتم میگفتم منم یه زمان رو های وب بودم نالیدم از اینترنتش واینکه با پشتیبانی صحبت کردم براشون مهم نبود و مشکل من رو حل نکردن نموندم adsl هم td نیست که بگی ثابت باید از رو یه شرکت بگیری اپشن واسه انتخاب زیاد داری یه دکمه هم داری فشار بدی میتونی از رو شاتل بری
    و اینکه الان شما برو تو تاپیکش همین تایپک های وب و ببین همه دارن فحش نصیب و ... شرکتش میکنن چرا چون واقعا همه از شرکتش دل خوشی ندارن و اونایی که هم موندن از روی ناچاریشونه و حالا دلایلی دارن برای خودشون
    تو این پی سی ورد اینایی که اینجا جواب میدن فقط شاتل ندارن نصف بقیشون راضین نمیان رو اب جواب بدن
    من تعصبی ندارم ارزشی نداره ولی حاظرم قسم بخورم به چپمم شرکت نیست و اینو حاظرم بهت ثابت کنم !!
    و قصدمم از پست دادن تمجید از شرکت نیست چون خدایش این چن وقته از بابت حجم منم تو عذابم ولی اینکه میان به یه چیزای بی خود و بی مورد گیر میدن مثل همین خود شما نالیدنه رو مخه
    و اینکه قصدمم از این پست دادن اینه که مدیرای عزیز این چن تا اسپم مارو پاک کنن و من شرمنده و عذر خواهشونم

8. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. 3 کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

14. 3 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 6 کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شوخی شوخی پیگری کردی جواب دادا دمت گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •