من کسی رو متههم نکردم که پستم رو حذف کردید جناب
برگشتن به من گفتن زیاد بی بی سی میبینی
من والا وقت ندارم پای تی وی بشینم اصلا که بخوام بی بی سی ببینم
من کسی رو متههم نکردم که پستم رو حذف کردید جناب
برگشتن به من گفتن زیاد بی بی سی میبینی
من والا وقت ندارم پای تی وی بشینم اصلا که بخوام بی بی سی ببینم
بخاطر اینکه بحث تاپیک تو مسیر خودش بره تستی که دقایقی پیش زدمو براتون میذارم.
به نظرم رکورد تست 3G میتونه باشه تا به امروز
محتوای مخفی: سرعت نسل سوم ایرانسل - منطقه 22 تهران - بلوار امیرکبیر تقاطع گلها-سرور IPM-IRANET
محتوای مخفی: قدرت سیگنال
3g
فکر کنم بیشتر مشکل از سرعت upload هست چون ۱ مگ سرعت بدی برای صفحه باز کردن نیست ولی متاسفانه هیچ صفحهای رو باز نمیکنه
این Best Server خود speed test هست و سرور داخلیه.
من گفتم فکر کنم زیاد نگاه میکنین. گویا اشتباه حدس زدم. معذرت میخوام.
بعدشم ما با هم دعوا نداریم دوتا دوستیم که اختلاف نظر داریم همین.
اگه اختلاف نظر وجود نداشته باشه که دیگه آدم نیستیم، رباتیم.
متاسفانه اکثر ما انسانها، به خصوص خود من، تحمل نظرات مخالف رو نداریم و زود جبهه میگیریم و نمیتونیم بیطرفانه و بدون غرض بخث کنیم. حتی اگه مطمئن بشیم حق با طرف مقابل بوده، باز هم فقط برای اینکه کم نیاریم، به بحث ادامه میدیم و عقل و منطق رو له میکنیم و شروع به توهین و تهمت میکنم.
درکل در بحث پیش آمده، شاید نیمی حق با شما بوده و نیمی حق با من. و هیچکس نمیتونهبگه من حق مطلقم.
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.
Last edited by afshin-434; 28-02-2015 at 00:15.
ایرانسل هم تو تهران روی دکلهای بلندش دقیقا همین شکل نصب کرده.برای همین میگم عین هم هستن و نمیتونم تشخیص بدم برای کدوم اوپراتوره
یه ذره از اون سرعت آپلودتون (دانلودتونرو نمیخوام) رو هم واسه ما بفرستین.
واقعااگه 3g تا این سرعت ساپورت میکنه 4g تا چند ساپورت میکنه؟
اصلا 4g به چه کار میاد؟ یعنی میخوان با 4g بیشتر از این سرعتا هم ارائه بدن؟! بعید میدونم.
Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 23:53.
4G ایرانسل در حال حاظر روی 5MHZ هست و حداکثر 40 مگ دانلود و 11 مگ آپلود ساپورت میکنه در صورتی که هیچ کس بغیر از شما از پهنای باند دکل استفاده نکنه!!
طبق چیزی که من یکبار از یه منبعی پرسیدم سال جدید 20MHZ میکنن که تا 150 مگ هم ساپورت میکنه!
بله ممنون.
این سرعتا واسه دانلود فضاییه ولی نسبت سرعت آپلود (که بیشتر واسه صفحه باز کردن کاربرد داره) به سرعت دانلود حدود یک دویستم و اصلا تناسب نداره(برای تست خودم رو میگم نه تست شما). مشکل من در صفحه باز کردن دقیقا سرعت آپلوده.
نمیدونم چرا اینهمه اختلاف دارند.
Last edited by afshin-434; 28-02-2015 at 00:06.
سرعت کم شما بیشتر میتونه بخاطر حجم زیاد مصرف مشترکین منطقتون باشه..اگر شما 5-6 صبح هم همین سرعت رو داشته باشید مشکل از طرف لینک ارتباطی BTS با مرکز میتونه باشه که باید بهشون بگید یه پیگیری کنن.
حدود ۱۲ ساعت از روز اینطوریه ۱۲ ساعت نسبتا خوبه! کلا تعادل نداره
الآن هم ساعت ۱۲ و نیم شبه و بعید میدونم مشترکین زیادی وصل باشن.
فقط امیدوارم اینطوری نباشه که ایرانسل فقط برای برخی از شهرها و مناطق محدودیت گذاشته باشه.
Last edited by afshin-434; 28-02-2015 at 00:22.
من کلا در هر ساعت شبانه روز ک بگید ۴ ۵ صبح حتی سرعتم فیکس ۱ مگابیت برثانیه است
چجوری باید بهشون اطلاع بدم؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)