تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1040 از 1849 اولاول ... 4054094099010301036103710381039104010411042104310441050109011401540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,391 به 10,400 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه سوال.
    های وب توی شهر ما اصلا نمایندگی نداره اما پوشش داره. حالا اگه من اینترنتی یا تلفنی های وب رو بگیرم بعد راضی نبودم بخوام تخلیه کنم باید چیکار کنم؟
    شرکتای دیگه میگن باید بری نمایندگی اونجا درخواست بدی. های وب چجوریه؟ میشه بدون نمایندگی رفتن تخلیه کرد؟
    لطفا جواب بدید. میترسم بیام بعد دیگه گیر بیفتم!!!!

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال.
    های وب توی شهر ما اصلا نمایندگی نداره اما پوشش داره. حالا اگه من اینترنتی یا تلفنی های وب رو بگیرم بعد راضی نبودم بخوام تخلیه کنم باید چیکار کنم؟
    شرکتای دیگه میگن باید بری نمایندگی اونجا درخواست بدی. های وب چجوریه؟ میشه بدون نمایندگی رفتن تخلیه کرد؟

نه دادا، بعدا هم زنگ میزنی به همون پشتیبانی اصلی و درخواست تخلیه میدی من چند سال پیش که های وب داشتم از همون پشتیبانی اصلیش (مرکزی) تلفنی ثبت نام کردم و همونطورم بعدا درخواست تخلیه دادم.

3. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

یه سوال.
    دیال آپ بگیر زیادی تفاوتی با های وب نداره

5. 6 کاربر از rezidentevilone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

امشب که داغونه
    سرویس 1مگ
    خط روی 8 بسته شده
    سرعت بالای 150کیلو نمیره

7. 2 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

یه سوال.
    تو پنلش درخواست جمع اوری هست ... و میتونی تماس هم بگیری .... اون صبانت میگه برو پیش نمایندگی

9. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

امشب که داغونه
    سرویس 1مگ
    خط روی 8 بسته شده
    سرعت بالای 150کیلو نمیره
    این زیر ساخت حقیقت رو نمی گه ... نمی گه که اپ لینک خطوط داخل ایران پر شده و مسیر ازاد نداره ... مرگ بر اون کاردان زیر ساخت و ....

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سرویس 512 داشتم سرعتم 200-250 بود.گفتم برا تنوع یه بار 2M بگیرم.گرفتم سرعتم اومد بین 60-70. زنگ زدم هر چی میگم میگه مشکل از خطتتونه.نویز داره.بهش میگم نویز مگه یه شبه میاد. من همین چند دقیقه پیش سرعتم 200 بود چرا الان اینطوری شده.خلاصه بعد از کلی جرو بحث گفتم اصن 2M نمیخوام همون شرایط قبلی رو بدین.همون شرایط 512 رو بدین جای 2M.اونم گفت باشه الان درستش میکنم.
    اینم الان وضعیته ماس.
    دیگه خودتون قضاوت کنین.
    من جای اون پشتیبان بودم میگفتم قبول نمی کنی روی مودمت زده میزان نویز یا همون SNR

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بقدری الان سرعت داغون شده مخصوصا تک کانکشن مدام هم نوسان داره . برید کنار بزارید چند نفر ادم با سواد و دلسوز کارکنن!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

تو پنلش درخواست جمع اوری هست ... و میتونی تماس هم بگیری .... اون صبانت میگه برو پیش نمایندگی
    نه صبانت و هم از طریق سایت مرکزی درخواست میدن و از خود مرکز تهران تماس میگیرن درخواست جمع آوری و ثبت میکنن....

داره خودمونی میشه a.ahmad95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من جای اون پشتیبان بودم میگفتم قبول نمی کنی روی مودمت زده میزان نویز یا همون SNR
    عزیز حرف من چیز دیگه ای هس.وقتی همین الان با همین خط با همین مودم با همین کابل تلفن با همین اسپیلتر.سرعتت 250 هس و همین که سرویسو میبری بالا سرعتت میاد پایین(قبول دارم با بالا بردن سرعت احتمال افزایش نویز هس)و وقتی بهشون میگی خب دوباره برگردون رو شرایط قبلی و طرف میگه باشه . انتظار داری همون شرایط قبلی پیش بیاد و وقتی طرف میگه باشه بردم رو شرایط قبلی و میبینی به جا 250 سرعتت از 55Kb بالاتر نمیره چی کار میتونی بکنی؟؟؟؟؟به چه نتیجه ای میرسی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •