نه خبری نشده...نیان منو بگیرن...فحش ندادم ها یه سری داد و بیداد و گلایه
![]()
نه خبری نشده...نیان منو بگیرن...فحش ندادم ها یه سری داد و بیداد و گلایه
![]()
سیترا کلا امروز تعطیل بود دارن تغییرات ایجاد میکنن حالا باید ببینیم دیگه چی رو حذف میکنن
Last edited by farshad0123; 28-05-2014 at 23:25.
بچه ها دانلود شبانه مخابرات خوزستان از چند تا چنده ؟ برای یکی از دوستان میخوام.
متاسفانه دیر اقدام کردید دیگه دانلود شبانه ای در کار نیست
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنی داداش ؟ آخه این رفیق ما هر شب داره دانلود میکنه! ما ماهشهر هستیم . کل خوزستان اینطور شده ؟ شبی 1 گیگ حداقل دانلود میکنه !!!!!!!
مخابرات درخواست تخلیه بدیم کی خطو آزاد میکنن ؟
منم شبی حداقل 4گیگ دان میکنم ولی از این ماه دیگه حذفه هممون هم داریم کوله بارمونو جمع میکنیم که برا همیشه با مخابرات خداحافظی کنیم
خیلی دیر ممکنه 1ماه هم طول بکشه اونم با هزاران مصیبت
Last edited by farshad0123; 29-05-2014 at 00:49.
با سلام خدمت همشهری های عزیز
امشب خواستم سرویس نامحدود رو تمدید کنم که گویا از سیستم برداشته شده
با وجود اطلاعات ژرف و عمیق خواهران پشتیبانی (در حد بالا و پایین بردن upstream و downtream) و برادر همیشه خسته ی شب زنده دار مخابرات استان خوزستان در زمینه ی راهنمایی و رسیدگی 24 ساعته به سرویس گیرندگان راهی جز وداع با این شرکت کذایی موجود نیست.
با توجه به مواردی همچون پینگ دیدنی و قطعی 1000 سالی یک بار و پشتیبانی در حد تیم ملی جاپن (شما نفر 135354331 هستید مدت پیش بینی شده 1.5 ساله بعد)، دوستان مخابراتی به چه امیدی جز سرویس نامحدود سعی در بازارگرمی دارند؟!!!
به هر حال دوستان لطف کنند بنده ی حقیر رو راهنمایی بفرمایند؛ کدوم آی اس پی فعلاً از نظر پینگ و یکنواختی کیفیت، نسبت به سایرین از حال و روز بهتری برخورداره (قبل از مخابرات از آی اس پی های شاتل و پارس آنلاین سرویس می گرفتم)
با تشکر
پ.ن: امیدوارم همشهری های عزیز با تغییر آی اس پی نشون بدن یه من ماست چقدر کره داره!!! گرچه مردم خوزستان همیشه با مدارا و بی خیالی فرسنگ های از حق پایمال شده خویش فاصله دارند.
اگه مرکز مخابرات شهرمون آشنا داشته باشم چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)