دوستان پچی نیست که تیم ها و باشگاههای ایران یا گزارش فارسی به pes 2010 اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون pes 09 را دیدم گزارش فارسی اضافه کرده بودن...pes 09 هم باشه موردی نداره....
دوستان پچی نیست که تیم ها و باشگاههای ایران یا گزارش فارسی به pes 2010 اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون pes 09 را دیدم گزارش فارسی اضافه کرده بودن...pes 09 هم باشه موردی نداره....
مشکل ارور dll حل شد ولی کیک سرور را که ریختم هیج تغیری در بازی اعمال نمیشه , فکر کنم چون اورجینال نشده بازی و dvd های من هم به این شکل هست نمیدونم چیکار کنم![]()
شما شاید کیت سرور رو نصب نکرده باشی اگه نصب نکردی به پوشه ی کیت سرور برو و manager.exe باز کن و گزینه ی attach رو بزن ببین درست میشه یا نه؟
ارمین جان کین جدید منچستر سیتی داری ؟
لباس جدیدش که الان میپوشه
سلام خدمت دوستان
من این بازی رو نصب کردم ، 3 4 بازی که انجام میدم تیک زدن هاش شروع میشه ، تا وقتی که سیستمو ری استارت میکنم و دوباره 3 4 بازی درسته و دوباره همونطوری میشه
البته احتمال میدم سخت افزار کم باشه (گرافیک آنبورد ATI که خودمم نمیدمنم حافظش چنده ، رم 2 گیگ ، سی پی یو دو هسته ای 2.7 GHZ )
ولی آخه چرا اولش بدون مشکله و به مرور زمان اینطور میشه؟؟
اشکال از کرکی که روی فایل اصلی بازی کپی میشه ، میتونه باشه یا نه؟؟
ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم ، فایده ای نداشت
روی ویندوز 7 هم امتحان کردم ، همین بود
در ضمن من صفحات قبلو نخوندم ، مشکل داوری افتضاح بازی رو نمیشه به یه طریقی حل کرد؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
میشه بگین توی کدوم صفحه باید دنبال پچ تصحیح نام تیمها بگردم؟ اگه همین جا هم بذارین ممنون میشم.
رم و گرافیکت که خوبه...
مشکل همونطور که گفتی به کرک برمیگرده که جناب آرمین داره!
و مشکل داوری هم با پچ جناب داوری حل میشه...البته فکر کنم!
امیدوارم اسپم نداده باشم!![]()
حافظه کارت گرافیک اندازش دست خودمه ، هر چقدر بخوام میتونم بذارم
اون چیزایی رو هم که گفتی ، میشه لینک بدی؟
دوست من اینم لینکش از جناب آرمین حتماً تشکر کن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)