این عکس چندتا لایک داره؟ چندتا؟
همونطور که قبلا گفتم وقتی نت روی خط دوم فعال بشه دهن مخابرات... *&^$#@* اهم. صاف میشه.
آدم عاقل پول مفت به اینها نمیدهاین مدت بابت هیچی پول میگرفتن <واقعا>.
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
این عکس چندتا لایک داره؟ چندتا؟
همونطور که قبلا گفتم وقتی نت روی خط دوم فعال بشه دهن مخابرات... *&^$#@* اهم. صاف میشه.
آدم عاقل پول مفت به اینها نمیدهاین مدت بابت هیچی پول میگرفتن <واقعا>.
![]()
سلام
من از مخابرات سرویس دارم که تعرفه اولیه نامحدود بود 512 که هزارماشالله به زور میرسید به 20 کیلوبایت!
حالا بگذریم ولی دیروز با رفیقم که مشورت کردم گفتش که طرح "سراسری 6 ماهه و ماهیانه 8 گیگ و سرعت 2 مگابیپس" رو بردار چون شبا سرعت 400 500 ردیفه برای دانلود شبانه!.
دانلود عادی که سرعتش عالیه و این حرفی باقی نمیزاره چون 700 رو راحت میده ولی دیشب بعد از خاموش روشن کردن مودم ساعت یک، یه لینکی رو از یه سایت برای دانلود و حداکثر با سرعت 70 دانلود کرد!(سایته از اونایی نبود که الکی باشه همه از سرعتش تعریف میکنن) ولی یه فایل رو همینجوری از دانلود ها گرفتم که سرعت شد 180 کیلوبایت!.. و امتحانی یه فایل pdf رو از خود بیسنت گرفتم و 460 بود سرعت! ولی خب دیشب زیاد صبر نکردم و گرفتم خوابیدم و ندیدم یه ساعت و دوساعت بعدش سرعت چجوری میشه!..... حالا نمیدونم میخواستم ببینم کلا دیشب سرعت ها افتضاح بود یا از شانس منه دو مگ تبدیل میشه به 60!؟ که اگه اینجوریه زنگ بزنم پشتیبانی(البته هیچوقت جواب نمیدن)
Last edited by مش هوشی; 30-12-2013 at 20:02.
حالا بشین تا جمعش کنن !
ما که سر جمع آوری پیر شدیمو هنوز جنعش نکردن
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان چند تا DNS بگید من تنظیم کنم تا وبگردیم درست بشه ... نحوه اش رو هم بگید .. ممنون.
سلام اگه از سایت هایی که سرورش تو ایران باشه دانلود کنید سرعت خیلی بالایی تو مایه های همون سرعتی که از بیست نت دانلود کردین میده بهتون.فیل/تر شک.ن هم نباید آن باشه تو دانلود شبانه چون سرعت رو کاهش میده
اگه خواستین یه لینک بهتون بدم از سرور های ایرانی تا خودتون تست کنید.یا خودتون از سایت برای مثال از سایت p30/download تست کنید
اگه باز مشکل داشتین امشب بگین تا باز راهنماییتون کنم
عجله ندارم.
بعداز 2 هفته جمع نکرده باشن تنظیم مقررات جمعش میکنه ;-)
من اخرین بار ک خطمو دادم برا جمع اوری 1.5 ماه طول کشید، شما که هنوز اول راهی![]()
تنظیم مقرراتی که تلفن جواب نمیده رو میخوام چی کارش کنم ؟ الان 18 روزه به همین امیدم .
تازه تو این دو هفته پولشم میگیرن ازت . پس اگه میتونی ببرش رو یه تعرفه ارزون چون حالا حالاها کار دارن باهامون
تنظیم مقررات شکایت ثبت کردی روی سایتش؟ و بازم نتیجه نگرفتی؟
اگر صورتحساب بسته نشه درجا باید شکایت کنی عزیز
اگر اینکارو نکردن منم قبض پرداخت نمیکنم، تا ابد صوتحساب باز بمونه![]()
آخرین باری که اینترنتی شکایت کردم یه ماهی طول کشید تا رسیدگی کنن که او موقع هم گفتم شکایتمو پس میگیرم.
با هزار بدبختی دو روز پیش تونستم صورت حسابو ببندم ولی خط هنوز رانژه س و دارم آبونمان میدم
کلا دیگه بیخیالش کنم . هفته دیگم دارم میرم دانشگاه خونه نیستم یه دو هفته ای واسه امتحانات . تا اون موقع دیگه اگه قطع نشده بود به جان خودم قسم مخابراتو به آتیش میکشم.
والا
Last edited by Ehsanx13; 30-12-2013 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)