به این مسیر برید :
ُُSettings,Firewall,Setting
در پنجره Firewall ، برنامه های موجود در گروه Trusted ( که قبلا از طرف کاسپر و یا کاربر ) به عنوان برنامه های سالم معرفی شدند، اجازه فعالیت کامل در سیستم، من جمله اتصال به اینترنت دارند. میشه یک زیر مجموعه در این گروه ایجاد و فقط محدودیت اتصال به اینترنت رو برای این زیر مجموعه تعریف کنید :
روی عبارت Trusted کلیک راست کرده و Create subgroup رو بزنید، نامی به دلخواه تعیین کنید و ok کنید. ( در تصویر من نام A رو انتخاب کردم)
حالا روی علامت موجود در قسمت Permission مربوط به این زیرمجموعه کلیک راست کرده و محدودیت مورد نظر، یعنی بلاک یا درخواست اجازه رو اعمال کنید.
حالا تمام برنامه های مورد نظر رو با نگه داشتن ماوس و کشیدن آنها به داخل این زیرمجموعه انتقال بدید.
برنامه های موجود در گروه Low Restricted هم ( که قبلا از طرف کاسپر یا کاربر ) به عنوان برنامه های مشکوک معرفی شدند، خودشون به صورت پیشفرض دارای یک سری محدودیت ها در سیستم، من جمله درخواست اجازه از کاربر برای اتصال به اینترنت هستند. میتونید هم این محدودیت رو به همون روش برای تمام برنامه های گروه Low Restricted به بلاک تغییر بدید و یا در صورت اطمینان از سلامت برنامه ها، اون ها رو وارد زیرمجموعه ایجاد شده در بخش Trusted کنید.
در پایان، تمام پنجره ها را اوکی کنید.
![]()