تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1040 از 1174 اولاول ... 405409409901030103610371038103910401041104210431044105010901140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,391 به 10,400 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه مهاجم هستن دفاع نمی خواییم ریش هم که ندارن گرو بزارن بازیکن بخرن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    خوب خدا رو شکر بلاخره انجمن راه افتاد
    امیدوارم دوباره بهینه سازی نشه
    خیلی دلم تنگیده بود واسش
    اولین اخبار رو میزارم:

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: بازیکن مصری از ستاره فرانسوی ستایش کرده.

محمد زیدان دو گل مقابل برزیل زد تا پا جای پای زین‌الدین زیدان، هم‌نامش گذاشته باشد. محمد زیدان شاید به دلیل نام خانوادگی‌اش مشهور باشد اما او مقابل برزیل نشان داد چه مهاجم خطرناکی است.

این بازیکن مصری می‌گوید: «زین‌الدین زیدان بهترین بازیکن تمام دنیا بود و همیشه تلاش می‌کردم از او فوتبال بیاموزم. معمولا بازی‌های بسیاری که زیدان در آنها حضور داشت را تماشا می‌کردم تا مهارت‌ها و حرکت‌هایش را یاد بگیرم. در هر حال می‌خواهم بازی خود را بهبود بخشم و نشان دهم بازیکن خوبی هستم. سعی می‌کنم به خاطر بازی‌ام معروف باشم نه به دلیل نام خانوادگی‌ام. خوشحالم که نام من مشابه نام اوست و امیدوارم روزی به خوبی او شوم

گفته می‌شود بلکبرن او را می‌خواهد. زیدان می‌گوید: «خوشحالم که در دورتموند بازی می‌کنم. فصل خوبی داشتم و هفت گل زدم. اما سه سال ازقرارداد من با این تیم مانده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: مدیر باشگاه رئال گفته هنوز کارهایی برای رسیدن به بارسلونا مانده است.

خورخه بالدانو مدیر باشگاه رئال مادرید گفته از واکنش‌ها نسبت به خریدهای این باشگاه شگفت‌زده شده است. رئالی‌ها 67 میلیون یورو برای خرید کاکا داده‌اند و به زودی 96 میلیون یورو برای خرید کریستیانو رونالدو خواهند پرداخت.

واکنش‌های مختلفی نسبت به این خریدها انجام شده و بالدانو می‌گوید: «در دو، سه سال گذشته می‌گفتند رئال مادرید به بازیکنانی نظیر رونالدو و کاکا نیاز دارد. آنها را حالا خریده‌ایم و شگفت‌زده‌ام که چرا بعضی‌ها بدبین هستند. ما درگیر بازی آنها نمی‌شویم. می‌خواهیم تجارت را به شیوه خود پیش ببریم. به همین دلیل می‌شنویم و چیزی نمی‌گوییم

بالدانو همچنین می‌گوید: «بارسلونا می‌تواند بار دیگر فاتح سه جام شود. آنها نشان داده‌اند قابلیت این کار را دارند. تلاش می‌کنیم به آنها نزدیک‌تر شویم و برای این هدف باید سخت بکوشیم. خرید پنج یا شش بازیکن به معنای داشتن یک تیم نیست. رییس جدیدی به تیم آمده و نه تنها زمان نیاز داریم که اضطراب فراوانی هم وجود دارد.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: نایب‌رییس والنسیا گفته زندگی بدون ویا هم امکان‌پذیر است.

خاویر گومز نایب‌رییس باشگاه والنسیا گفته داوید ویا می‌تواند به رئال مادرید برود و اوضاع در صورت فروش او هم مناسب خواهد بود. ویا روز قبل گفته بود تصمیمش را درباره آینده گرفته است و مدیر برنامه‌هایش از آن خبر دارد. او البته نگفت به چه باشگاهی می‌رود ولی می‌گویند مادرید گزینه اصلی اوست.

گومز نایب‌رییس والنسیا گفته انتقال ویا به پایتخت مشکلی نیست: «نمی‌دانم ویا به رئال مادرید می‌رود یا نه، اما اگر این اتفاق بیفتد هم مشکلی پیش نمی‌آید.» گومز گفت که اوضاع اقتصادی والنسیا ایده‌آل نیست اما آنها به یک بازیکن هم وابسته نیستند: «در جلسه عمومی 7 ژوئن، پروژه چند سال آینده رونمایی شد و گفت شد که در سال‌های گذشته والنسیا حتی با وجود فروش بازیکنانش قهرمان شد و به فینال‌هایی رسید. باشگاه یک، دو یا سه بازیکن نیست. این قبلا هم ثابت شده.» نایب‌رییس همچنین حرف‌های مانوئل یورنته، رییس را تکرار کرد: «با مادرید مذاکراتی داشته‌ایم ولی در حال حاضر پیشنهادهای راضی‌کننده‌ای نگرفته‌ایم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

طبق آخرین اخبار رسیده
    و به نقل از روزنامه مارکا
    چاپ امروز
    سران والنسیا باز دبه در اورده اند
    و قصد فروش داوید رو ندارند
    اینکه چه مرگشونه معلوم نیست
    ولی میخوان به رئال نره و بره به چلسی
    گرچه ویا گفته من تصمیمم رو گرفتم و میدونم چیکار کنم
    خدا کنه بیادش رئال
    امیدواریم
    Last edited by ahmad08; 19-06-2009 at 14:25.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

طبق آخرین اخبار رسیده
    و به نقل از روزنامه مارکا
    چاپ امروز
    سران والنسیا باز دبه در اورده اند
    و قصد فروش داوید رو ندارند
    اینکه چه مرگشونه معلوم نیست
    ولی میخوان به رئال نره و بره به چلسی
    گرچه ویا گفته من تصمیمم رو گرفتم و میدونم چیکار کنم
    خدا کنه بیادش رئال
    امیدواریم
    مساله سر پول هست!

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چلسی چرا هر بازیکنی ما میخوایم رو میخواد ؟ : دی

زلاتان رو هم میخوان :پی

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

كدوم بازي؟
    محدوديتها؟
    فقط از ترس فيل تر شدنه
    NOTHING!!!!!!!!!

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

درخواست بالدانو از روبن: برو

این روزها باشگاه رئال مادرید یکی از فعالترین باشگاه ها در زمینه نقل و انتقالات است ، ولی اکنون شایعات جدیدی از رختکن این تیم به گوش می رسد.

سایت گل-از آنجا که سران باشگاه مادریدی برای فصل آینده برروی آرین روبن، ستاره هلندی این باشگاه حسابی باز نکرده اند، از روبن خواسته شده تا به پیشنهاداتی که برای خرید او به باشگاه مادریدی ارسال می شود، توجه کرده و در فکر ترک رختکن این تیم باشد. این هشدار از سوی خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه مادریدی به ستاره هلندی داده شده است و در این میان باشگاه هایی از جمله تاتنهام به دنبال جذب او هستند.

پیش از آنکه فلورنتینو پرس به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده شود، به گوش می رسید که او تاکید فراوانی بر حفظ ستاره های هلندی و به ویژه آرین روبن دارد. ولی اکنون بالدانو به گاردین گفته:« بهتر است که روبن پیشنهاداتی که برای به خدمت گرفتن او می رسد را با دقت تمام بررسی کند.»

پدر و مدیر برنامه های روبن در صحبتهایی اعلام کرده که پسرش به تاتنهام نخواهد رفت ، چرا که ترجیح می دهد تا در سانتیاگو برنابئو بماند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •