تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1040 از 2014 اولاول ... 4054094099010301036103710381039104010411042104310441050109011401540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,391 به 10,400 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درگيري نيکبخت در فرودگاه شيراز

شکست پرسپوليس در ورزشگاه حافظيه کافي بود تا بازيکنان اين تيم از لحاظ روحي – رواني به شدت افت کرده و ناراحت به نظر برسند. اين موضوع به خودي خود کافي بود تا در فرودگاه شيراز درگيري بين نيکبخت و يکي از هواداران فوتبالدوست شيرازي رخ دهد. قضيه از اين قرار بود که يکي از اهالي شيراز که به شدت از شکست پرسپوليس ناراضي به نظر مي رسيد، با يک جمله عملکرد نيکبخت واحدي را زير سئوال برده و از او انتقاد کند. جالب اين که نيکبخت نيز که به شدت از شکست تيمش ناراضي به نظر مي رسيد در مقام پاسخگويي به اين هوادار بر آمد و همين موضوع اسباب درگيري را پيش آورد که اگر پا در مياني اطرافيان نبود مطمئنا حوادث تلخي را در شيراز رقم مي زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

براي فرار از حاشيه

شيث تلفن همراه خود را خاموش کرد پرسپوليس در بازي بعدي خود به مصاف صباباتري خواهد رفت. پرسپوليس در حالي در ورزشگاه يکصد هزار نفري ميزبان صبايي ها است که اين ديدار از جذابيت هاي خاصي برخوردار است. يکي از آن ها به جدال شيث رضايي و نيکبخت واحدي مربوط مي شود. در همين راستا بد نيست که بدانيد شيث رضايي براي آرامش کامل و جلوگيري از حرف و حديث هاي حاشيه اي از امروز تلفن همراه خود را خاموش کرده تا خيال همه راحت باشد. اين تصور مي رفت با توجه به استحکاکي که چند ماه قبل بين شيث و علي نيکي رخ داد اين دو در آستانه ديدار حساس پرسپوليس و صباباتري در روزنامه ها براي يکديگر کري بخوانند. اما مدافع جنجالي صباباتري تشخيص داده که فعلا تلفن همراه خود را خاموش کند. حال تا چند روز آينده چه پيش خواهد آمد، معلوم نيست.
    Last edited by Ice Star; 01-11-2008 at 04:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قرار بود کلاني جانشين خوردبين شود

در خبرها داشتيم که محمود خوردبين به دليل سفر به مالزي بر روي نيمکت پرسپوليس در ديدار با مقاومت سپاسي نخواهد نشست. اين موضوع کافي بود تا داريوش مصطفوي از حسين کلاني درخواست کند تا با سفر به شيراز پرسپوليس را با عنوان سرپرست همراهي کند. کلاني نيز با قبول اين دعوت به همراه مصطفوي راهي شيراز شد تا در غياب محمود خوردبين با عنوان سرپرست روي نيمکت بنشيند. اما عدم انجام مراحل اداري باعث شد تا کلاني نتواند جانشين خوردبين شود. گويا پيش از انجام چنين کاري باشگاه پرسپوليس بايد مجوز نشستن کلاني را با عنوان سرپرست از عزيز محمدي يا آلبرت گريگوريان - مسئولان سازمان ليگ - دريافت مي کردند که به دليل عدم پيگيري سرخپوشان و صادر نشدن مجوز سرپرستي کلاني ، اين مهاجم سال هاي دور پرسپوليس نتوانست پس از سال ها روي نيمکت پرسپوليس بنشيند. اين موضوع به خودي خود ثابت شد تا افشين پيرواني با حفظ سمت، عنوان سرپرستي پرسپوليس را نيز در مصاف با مقاومت سپاسي مال خود کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبي به خبرنگاران : شما فوتبال نمي فهميد

سرمربي پرسپوليس پيش از حضور در جلسه مطبوعاتي پس از مسابقه وقتي با انتقاد چند خبرنگار از نحوه بازي دي کارمو مواجه شد با حالتي عصبي رو به آن ها کرد و گفت : من نمي دانم شما چرا اين همه از دي کارمو انتقاد مي کنيد . مگر شما مربي هستيد ؟ مگر شما تا به حال فوتبال بازي کرده ايد ؟ من نمي دانم دليل اين همه انتقاد از پائولو چيست . من کاملا از نحوه بازي او راضي هستم . من مربي پرسپوليس هستم نه شما ! شما از فوتبال چيزي نمي فهميد که از نحوه بازي دي کارمو ايراد مي گيريد ! در هر حال اين اظهارات افشين قطبي نيز در نوع خود جالب به نظر مي رسد . نظر شما چيست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هيات مديره پرسپوليس بايد پيگيري کند....

پيوس: چرا قطبي اين همه از دي کارمو حمايت مي کند؟ افشين قطبي پس از شکست پرسپوليس مقابل مقاومت در جلسه مطبوعاتي با حمله به خبرنگاراني که از دي کارمو انتقاد مي کردند آن ها را متهم کردکه از فوتبال چيزي نمي فهمند! حال براي اين که از نقطه نظرات يک چهره فوتبالي باخبر شويم با فرشاد پيوس تماس گرفتيم . مردي که سال ها در پست دي کارمو آن قدر براي پرسپوليس و تيم ملي گل زد که شد "فرشاد آقاي گل"! آقا فرشاد سلام ! سلام . چطوري؟ و...(.با خنده) ديدي بازي رو! به خدا خجالت کشيدم . براي همين با شما تماس گرفتيم . من نمي دانم مشکل اين تيم چيست ! اين بچه ها خسته اند، تمرين زياد کردند، فشار زيادي به بدن هايشان وارد شده، نمي دانم! اما پرسپوليس خيلي بي انگيزه و اشباح شده به توپ ضربه مي زد. نه دوندگي داشتند و نه فشار لازم را بر روي حريف وارد مي کردند. مشکل پرسپوليس چيست؟ سرتا پاي اين تيم مشکل است از نوع تمرينات و ارنج گرفته تا تعويض ها. راجع به مشکلات و ضعف هاي پرسپوليس چند ساعت بايد حرف زد. اما کو گوش شنوا! شما بگو شايد گوش کنند! حرف ما را که گوش نمي کنند و حتي متهممان هم مي کنند! چطور! قطبي در مقابل انتقادات مطرح شده از سوي خبرنگاران در مورد دي کارمو اعلام کرده که خبرنگاران چيزي از فوتبال نمي فهمند! جدي همچين حرفي زده! اين پسر(دي کارمو) اصلا در حد و اندازه پرسپوليس نيست. او حتي در ليگ دو – سه فوتبال ايران هم جايي ندارد. اين را من مي گويم . فرشاد پيوس. نکند من هم از فوتبال چيزي نمي فهمم. اختيار داريد! نه! اين چه حرفي است که قطبي مي زند. تمام عالم و آدم مي گويند اين دي کارمو اصلا فوتباليست نيست . يعني هيچ کس نمي فهمد و فقط قطبي از فوتبال سر در مي آورد؟ واقعا خريد اين بازيکن جز حيف و ميل کردن پول هيچ فايده اي نداشت . من از هيات مديره پرسپوليس تعجب مي کنم. چطور؟ يعني هيچ کدام از اعضاي هيات مديره دليل اين حمايت عجيب قطبي از دي کارمو را نمي دانند ؟ واقعا دليل اين کار چيست؟هيات مديره پرسپوليس بايد اين موضوع را پيگيري کند . چرا بازيکني که حتي از دادن يک پاس سالم در طول 90 دقيقه عاجز است بايد فيکس بازي کند؟ جواب دادن به اين سئوال خيلي از معماها را حل مي کند. و در پايان ! اصرار قطبي به استفاده از روش 1-3-2-4 هم سئوال بر انگيز است. در فوتبال امروز دنيا که مربيان براي هر لحظه بازي برنامه دارند در طول يک نيمه بارها سيستم و روش بازي خود را عوض مي کنند. قطبي بيش از يک سال و نيم است که با همان آرايش 1-3-2-4 بازي مي کند. اين يعني فوتبال بين المللي!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلب شير در خط هوايي تهران – دبي گير کرد

4 باخت در 13 بازي براي تيمي که پارسال باخت نداشت پرسپوليس در ديدار سيزدهم خود برابر تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز در شيراز يک – صفر بازنده شد.پرسپوليس در حالي بر حريف يک بر صفر باخت که طي ده ديدار گذشته بين دو تيم در شيراز تنها دو بار بازنده شده بود . باخت برابر تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي چهارمين باخت پرسپوليس در سيزده بازي محسوب مي شد. پرسپوليس در شرايطي در 13 بازي 4 بار بازنده شده است که سال گذشته در 13 بازي حتي يک بار هم بازنده نشده بود. امروز پرسپوليس نسبت به سال گذشته صاحب 4 باخت بيشتر است . تيم دچار ضعف شده است، تازه اين در شرايطي است که امسال اين تيم، بازيکنان بسياري را جذب کرده است . بازيکناني مثل فرانک آتسو، عليرضا محمد، مجتبي شيري، مازيار زارع ، سيد محمد علوي، علي کريمي ، ايوان پتروويچ، محمد منصوري، ابراهيم توره و دي کارمو . افشين قطبي اين همه بازيکن گرفته است اما نتيجه اش براي تيم پرسپوليس چه بوده است ؟ کسب عنوان چندم مسابقات ليگ و کسب چند برد و چند باخت؟ پرسپوليس در اين مدت شش برد به دست آورده است . سه مساوي و چهار باخت، ساير نتايج پرسپوليس در اين عرصه بوده است . سرخپوشان در حالي صاحب چهار باخت شده اند که صاحب يکي از پرستاره ترين تيم هاي تاريخ فوتبال خود شده اند ولي همين تيم پرستاره امروز صاحب نتايج بسيار ضعيفي شده است . سرخپوشان در سال گذشته در اين مدت، صاحب 9 برد و 4 تساوي شده و 31 امتياز گرفته بودند.حالا اين تيم، در اين مدت 10 امتياز از دست داده است . يعني پرسپوليسي که سال گذشته در اين مدت 31 امتياز گرفته بود صاحب 21 امتياز شده و موقعيت بسيار بدي پيدا کرده است . آري ، در تيم فوتبال پرسپوليس ، افشين قطبي مسئول درجه اول اين ناکامي هاست. فکرش را بکنيد . مگر قطبي نبود که خودش به خاطر خواست خودش، از عوامل قهرمان ساز تيم پرسپوليس در سال گذشته نفراتي مثل حميد استيلي در جمع مربيان و بازيکناني مثل شيث رضايي و محمد نصرتي و.... را کنار گذاشت ؟ اين خواست قلبي قطبي بود که پرسپوليس را به اين مرحله رسانده است . آري ، قطبي باعث ناکامي تيم است . مردي که تصور مي کرد باز هم مثل سال گذشته با از دست دادن فرصت مي توان موفق بود. اگر قطبي چه در ابتداي فصل و چه در ميانه کار مي توانست تيم را با تکيه بر استيلي موفق سازد، امروز ديگر چنين نکته اي وجود ندارد. آري ، قلب شيرهاي قطبي امروز در خط هوايي تهران به دبي گير کرده است .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسانی که در ارزشیابی بازی با سپاهان شرکت کردن -> هفته دوازدهم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نتیجه ارزشیابی بازی با سپاهان

کد:
    کسانی که بازی با مقاومت را ارزشیابی کردن

کد:
    نتیجه ارزشیابی بازی با مقاومت

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

قطبي: نيستلروي هم مانند دي كارمو در گلزني ناموفق بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهاجم رئال مادريد نيز در چندين بازي موفق به گلزني نشد؛ اما به اين شدت مورد انتقاد قرار نگرفت.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسئولان باشگاه پرسپوليس حق دارند از من و بازيكن خارجي خود انتظار داشته باشند و ما نيز بايد نقاط ضعف خود را بپوشانيم؛ اما نمي‌دانم چرا سايرين از دي كارمو انتقاد مي كنند؟
    وي افزود: فشار زيادي از سوي ليدرها، هواداران و ساير كساني كه دوست ندارم اسم آنها را ببرم روي دي كارمو است؛ ولي آيا كسي به جز خبرنگاراني كه هر روز در تمرينات شركت مي‌كنند، ديده‌اند كه اين بازيكن در تمرينات با چه تلاشي مقابل بازيكنان ديگر ايستادگي و گلزني مي‌كند؟
    قطبي ادامه داد: دي كارمو در تمرينات يكي از بهترين‌ها است؛ و اين در حالي است كه از ابتداي فصل در بين ما نبوده است. بي شك هر بازيكن ديگري نيز براي نشان دادن خود به زمان نياز دارد. تجربه لازم را دارم كه چنين حرفهايي را مي‌زنم.
    قطبي يادآور شد: قبول دارم كه دي كارمو در زدن ضربات آخر به دليل جواني كمي ناموفق است؛ ولي من مطمئن هستم بهتر مي‌شود، چون روحيه خود را از دست نداده و هنوز تسليم نامهرباني‌ها نشده است.
    قطبي خاطرنشان كرد: هنوز به دي كارمو ايمان دارم و مطمئن هستم مي‌تواند در بازي‌هاي آينده براي ما موثر باشد، البته نبايد فراموش كرد كه بازيكنان را فقط براي ليگ برتر و جام حذفي ايران نگرفته‌ايم، بلكه هدف بزرگ ما حضور در ليگ قهرمانان آسيا است.
    سرمربي پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه هرگز از انتقادها از اين بازيكن و خودم نمي‌ترسم، گفت: آنهايي كه از دي كارمو انتقاد مي كنند، بايد بدانند نيستلروي در 7 بازي براي رئال مادريد گل نزد و عملكردي ضعيف داشت؛ اما آيا كسي به دنبال تخريب وي بود؟
    وي در خصوص ابراهيم توره گفت: بايد امروز با توره ديدار داشته باشم و در جريان صحبت‌هاي او قرار بگيرم. بازيكنان براي بين‌المللي شدن بايد ياد بگيرند در چارچوب قوانين باشگاه رفتار كنند
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص رحمان رضايي گفت: پرونده اين بازيكن هنوز براي من بسته نشده است. احتمال دارد او را جذب كنيم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص شكست مقابل مقاومت گفت: شكست مقابل مقاومت ضربه‌اي بود بر قلب من چون باور نمي‌كردم؛ اما ما را بازنده كردند و تيم من با توجه به پتانسيلي كه دارد اين بازي را اين طور به راحتي نمي‌باخت. متاسفانه داوران با ما نامهربان بودند.
    وي درپايان خاطرنشان كرد: از همه مي خواهم كه از پرسپوليس حمايت كنند. هنوز به تيم خودم اعتماد قلبي دارم و مي‌دانم در آسيا مي‌تواند شگفتي‌هاي بزرگي را رقم بزند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •