ولی رو پکش با عکس نشون داده که اگه چیزی زیرش موند چیکار کنی . فقط چینی نوشته.
ولی رو پکش با عکس نشون داده که اگه چیزی زیرش موند چیکار کنی . فقط چینی نوشته.
با توضیحاتی که اقای فاطمی دادند ببین می تونی بچسبونی اگه نشد موبایل فروشی ها می چسبونند
منم16سالمه 4ماهه که psp گرفتم
Last edited by wonderful; 16-09-2009 at 22:16.
اینم یه ویدیو از گیم پلی GT
به امید پیروزی حق(هکر ها) بر باطل(سونی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوست عزیز یه راه علمی میگم! شما اول باید psp رو روشن کنی ویکم باهاش کار کنی تا lcd گرم بشه بعد با دسمال تمیز پاک کنی دسمال طوری باشه که گرد و خاک بعد پاک کردن نزازه بعد یواش یواش بچسبون و هر قدر که جلو میری اون حبابا رو فشار بده به طرف دیگه تا خالی بشن ولی اگه lcd گرم بشه این حبابا کم میشن موفق باشیمن امروز تازه واسه LCD محافظ گرفتم فقط وقتی می چسبونم رو PSP زیرش پرز و گرد و غبار می مونه رو بستش یه توضیحاتی داده ولی چینی نوشته . حالا کسی می دونه باید چیکار کنم؟
در ضمن من متولد 72 ام. 3 ماهه PSP گرفتم.
منم 70 هستم 2 سالم میشه psp گرفتم ولی از همون موقع که psp پا به عرصهی وجود گذاشت مهرش به دلم نشست اگه دفتر دستک اون زمونا مو نگاه کنی پر از نقاشیایه psp اصلاً این psp استعداد نقاشیه منو کشف کرد
دوستان اگه میشه نام خودتونم بگین البته اینم به پای فضولی من بزارین
من حسام الدین یوسفی هستم![]()
Last edited by lordsuperboys; 17-09-2009 at 04:59.
علیرضا جان فکر کنم اشتباه نوشتی
هکر ها باطل هستندسونی بدبخت چه گناهی کرده گیر ما ایرانی ها افتاده
![]()
من خودم برای یه مرجع تقلید شرایط رو توضیح دادم گفت که اینجا استثنا" سونی باطل محسوب میشه چون داره کاری میکنه که مسلمونها پول بیشتری خرج کنن و همینطور چون نقدینگی مردم رو کم میکنه جامعه به فساد کشیده میشه
البته اینو بگم که این مرجع رو جایی نمی تونین پیدا کنین ولی اگه شماره خواستین میدم![]()
منم 15 سالمه حدوده یه ماه هست psp دارم .
یکم راجع به قابلیتهای psp توضیح بدید و برنامه های کاربردی رو معرفی کنید
ای خدا ! عجب بازی هایی می خواد عرضه بشه ! Valkyire Chronicle هم جدیدا معرفی شد اگه بشناسید نسخه ی اولش رو PS3 غوغا کرد !
دارک الکس کجایی ؟!!!!!!
به نظر من باید بی خیال دارک الکس شد چون سونی می تونه با یه پول حسابی اون رو بخره که به نظر می رسه که همین طور شده.
به نظر من که احتمال داره دوباره الکس برگرده یه کاری بکنه
اون موقع هم که OE رو می داد بیرون یه دفعه گم و گور شد و بعدا با M33 اومد که کسی اوایل نمی شناختش
نمی دونم در هر صورت امیدوارم ... این بازی هایی که داره میاد خیلی ارزشمندن
همین GT PSP فوق العاده است !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)