آقا دیگه من چیزی به مخم نمیرسه از اساتید بپرش شاید می دونستن بهخدا شرمنده بلد نیستم
آقا دیگه من چیزی به مخم نمیرسه از اساتید بپرش شاید می دونستن بهخدا شرمنده بلد نیستم
از لینک زیر استفاده کن.آموزش کار با برنامه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آق بد بخت شدم دستم به دامنتون بیچاره شدم من گوشم رو به روشی که در زیر می گذارم لینکش رو فلش کردم حالا رو Please Wait گیر کرده من تمامی قسمت ها رو مثل آموزش انجام دادم هیچ چیزش با آموزش فرق نمی کرد حالا چیکار کنم بیچاره شدم Frimwari r1ca021 هست فایل Main و FS رو هم مثل هم گیر آوردم تورو خدا کمک کنید تا بابام از موضوع با خبر نشده
فكر نميكنم چاره اي بجز فلش كردن با باكس داشته باشي....اگر نگاهي به پستهاي قبلي بندازي ميبيني كه كسي جوابي براي اين مشكلات ندارد....
من یک z550 دارم که فریمورش r6ba033 است فایل rest این فریمور را پیدا نکردم برای همین جرات نکردم بهش دست بزنم فقط می خوام ظرفیت sms را زیاد کنم اگر کسی داره یا راهی پیشنهاد میکنه لطفا کمک کنه البته با k750 اینکار را براحتی انجام دادم با فار البته در ضمن هر دو گوشی من رجیسترش دستیه در ضمن من main و fs را از یک سایت دانلود کردم main حدود 13 مگ حجمش است و fs حدود 6.6 مگ اینها درستن راستی پسوندشون همdvt است اگر لازمشد main را فلاش کنم با Xs++ میشه یا باید با چیز دیگه ای انجامش بدم
Last edited by sepehr52; 17-04-2007 at 14:59.
سلام دوستان
دوست من یه W810 شماره سریال درست داره که من وقتی مشخصاتشو از منوی مخفی نگاه می کنم و
بعد با برنامه ی ++XS ازش اطلاعات می گیرم فکر کنم یکی نیست !!!
گوشی هم Brown هست !!!
این لیست مشخصات از منوی مخفی :
R4EA031
prgCXC12503 16_GENERI
C_HN R4EA031
EROM: R3A001
prgCXC 12504 16_EROM_
DB20 10_HELEN_FOTA_FL
ASLA_SIBLEY
ITP SW version
CXC 125 0326 R1E
Customization
CDA 102494/ 13 R5A
cxc 1250324 R4ED001
7EDW
S_ASIA_LEVAN
Java SW version
6.5
و اینم مشخصاتی که ++XS داده :
1110| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
1110| PHONE INFO
1110| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
1110| DBID: db2010
1110| OTP CID: 49
1110| EROM CID: 49
1110| EROM color: Brown
1110| IMEI: --------xxxxxx
1110| Phone: W810
1110| Operator: S_ASIA_LEVAN
1110| CDA: CDA102494/13 R5A
1110| Firmware: R4ED001
1110| EROM: n/a
میشه یه راهنمایی بکنید .
چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟
ممنون
( دوستان والا جواب اینا مخصوصا این که آیا گوشی های Brown هک میشه یا نه خیلی واسم مهمه
واسه همین تو چند تاپیک نوشتمش شرمنده )
چرا کسی جواب نمی ده
شما اگه فايل ssw مربوط به گوشيت رو نداري بايد با خود xs انجام بدي چون بار اول هستش بايد يه بار فلش كني اگه فلش هم بكني سريالت ميپره. الانم بازار علائدين مامور بازي شده سريال دستي هم نمكينن فلا دوستم رفته بود كلي خواهش اينا انجام داده بودن. البته بايد بگردي پيدا كني
اين خطا براي باگ نرم افزار هستش كه سازگاري نداره. شما يه بار main رو فلش كن ببين درست ميشه. من يه بار 3 بار اين كار رو انجام دادم تا شدش
مرسی آقا م تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود در صورتی که ما فایل Fs رو فلش میکنیم باید بینیم چه Cda داره و برای کاستومایز کردن هم باید همون رو بگذاریم و وارد کنیم حالا مرصی آق باید برم بگردم ببینم کسی رو پیدا می کنم یه توضیحی بدین ببینم یارو که گوشیم رو بهش میدم چند دقیقه وقت می بره تا گوشی رو فلش کنه تازه این کسی که میدم گوشی رو فلش کنه همون بود که روز اول خرید گوشیم رفتم دادم به خودش در عرض دو دقیقه گوشی رو ریجستر دستی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)