با سلام خدمت شما دوست گرامی :
دوست عزیز گفتی که همه چیزو انجام دادی درسته ؟
برای حل مشکل باید در اولین بار اجرایبرنامه موتورنت وقتی که kaspersky ازت در مورد اجازه دسترسی به اینترنت از طریق این برنامه میپرسه باید Add to trust zone رو انتخاب کنی .
برای add کردن پورت تو فایروال باید :
1- بری به قسمت تنظیمات فایروال کانکشنت بعد ببینی برنامه تو قسمت exceptions و تو لیست برنامه ها add شده یا نه ؟ اگه add شده باشه که هیچ و اگه add نشده باشه باید add کنی هم برنامه و هم پورت ( من با زدن edit نشون دادم باید پس از add کردن هرکدوم از گزینه ها به چه شکلی باید باشه :
2- باید تو قسمت advanced هم بترتیب شکلهای زیر باشه :
3- باید موقع دانلود از تورنت فایروال خود ویندوز و احیانا" برنامه آنتی ویروس و ... رو غیر فعال کنی ولی آنتی ویروست فعال باشه
اگه اینکار ها رو کردی و جواب نگرفتی باید پورت رو تو قسمت کانفیگ مودم یا روتر adsl خودت هم add کنی برای ورود به این بخش باید مرورگر اینترنتت رو باز کنی و با زدن 192.168.1.1 و یا 192.168.0.1 یا ip های مشابه ( توی دفترچه مودمت نوشته با کدوم ip وارد بشی ) در قسمت آدرس و زدن اینتر یه پنجره باز میشه و یوزر نیم پسورد میخواد که باز هم تو دفترچه نوشته ولی معمولا یا هردوشون admin هستش و یا یوزر نیم admin و پسورد 1234 .
بعد از ورود به قسمت کانفیگ باید بگردی ببینی چیزی راجع به port forward و یا nat پیدا میکنی که پورتتو اونجا add کنی اگه موفق شدی باید مشکلت حل بشه در غیر اینصورت به احتمال زیاد isp شما پورتها رو مسدود کرده که میتونید باهاشون تماس بگیرید و یه پورت برا خودتون درخواست کنید تا باز کنن البته یکم سخته قبول کنن ولی اگه بتونید غیر ممکن نیست .
سعی کنید از پورتهای بین 49 هزار تا 62 هزار استفاده کنید من تو یه جا دیدم که نوشته بهترین رنج پورتهای p2p همینه اگه لینکشو پیدا کردم میزارم .