تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 376 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام.
    من می خوام Ratio خودم رو در Demonoid افزایش بدم باید چی بزارم و چطوری (واسه فردا می خوام+صبح زود)
    در ضمن در Demonoid یه سری فیلم ها هستند که بصورت (external) اگه من اینارو دانلود کنم چی میشه (فکر می کنم اگه اینارو دانلود کنم در Ratio فقط آپلود اینارو حساب میکنه یا نه؟؟؟
    خواهشا دیگه به این سوال من جواب بدی.....
    با تشکر...
    آرش جان کم لطف شدی ها مگه پستها رو نمیخونی قبلا اینجا با شکل توضیح دادم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بازهم مشکل داشتی بگو تا ایشالله با کمک دوستان بتونیم حلش کنیم ولی فکر کنم اگه دقت کنی همه چیز تو لینک بالا مشخصه

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

آرش جان کم لطف شدی ها مگه پستها رو نمیخونی قبلا اینجا با شکل توضیح دادم :
    آره راست میگی سعی می کنم دیگه کم لطفی نکنم و پست های اضافی نزنم.

داره خودمونی میشه pcalixp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پایتخت فرهنگی ایران

پيش فرض

بیت تورنت دیگه چیه

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوست عزیز در چند پست اول به صورت مفصل توضیح داده شده می تونید اونها رو مطالعه بکنید فقط همین قدر بگم که تورنت یک پروتکل اشتراکی (p2p) بین افراد هست که فایلهاشون رو با هم دیگه به اشتراک می ذارند

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان،
    سه تا سوال داشتم،1-بعضی وقتا فیلمیو که می ذارن واسه دانلود،یه فایل sample هم واسش میذارن که معمولا کیفیت فیلم اصلیو نشون می ده،راهی هست که بشه قبل از دانلود فیلم اصلی،این sample رو دانلود کرد؟
    2-من از برنامه azuraus استفاده می کنم،adsl 512 هم دارم،فایلی که گذاشتم واسه دانلود،seed و peer زیاد داره(بالای 1000)،upload limit رو گذاشتم رو 20، download unlimited،
    ولی سرعت upload مدت زیادی رو صفر می مونه و بعدش که میاد بالا تازه میرسه به 2و3 و ناگفته پیداست که با این شرایط سرعت دانلود پایینه(حداکثر 7و8) البته این شرایط تا قبل از ساعت 9،10 شبه،بعدش بهتر میشه،راهی داره که سرعت آپلود رو ثابت و نزدیک به مقداری که خودم تعیین کردم نگه دارم؟
    3-آیا لازمه ratio رو واسه فایلهایی که از trackerهای عمومی(مثل mininova) میگیریم بالا نگه داریم؟
    با تشکر از تمام اساتید (;

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

بعضی وقتا فیلمیو که می ذارن واسه دانلود،یه فایل sample هم واسش میذارن که معمولا کیفیت فیلم اصلیو نشون می ده،راهی هست که بشه قبل از دانلود فیلم اصلی،این sample رو دانلود کرد؟
    بله می تونی.وقتی که فایل کم حجم تورنت رو می خوای در برنامه تورنت مثلاutorrent یا azuraus که شما گفتی add می کنی اونجا لینک های فیلم رو می بینی می تونی قبل از دانلود اصلی اونارو addشو برداری و اون sample رو دانلود کنی بعد خود فیلم مشکلی نیست....

به پست اول این تایپک یه سری می زدی بد نبود!!

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام بر دوستان،
    سه تا سوال داشتم،1-بعضی وقتا فیلمیو که می ذارن واسه دانلود،یه فایل sample هم واسش میذارن که معمولا کیفیت فیلم اصلیو نشون می ده،راهی هست که بشه قبل از دانلود فیلم اصلی،این sample رو دانلود کرد؟
    2-من از برنامه azuraus استفاده می کنم،adsl 512 هم دارم،فایلی که گذاشتم واسه دانلود،seed و peer زیاد داره(بالای 1000)،upload limit رو گذاشتم رو 20، download unlimited،
    ولی سرعت upload مدت زیادی رو صفر می مونه و بعدش که میاد بالا تازه میرسه به 2و3 و ناگفته پیداست که با این شرایط سرعت دانلود پایینه(حداکثر 7و8) البته این شرایط تا قبل از ساعت 9،10 شبه،بعدش بهتر میشه،راهی داره که سرعت آپلود رو ثابت و نزدیک به مقداری که خودم تعیین کردم نگه دارم؟
    3-آیا لازمه ratio رو واسه فایلهایی که از trackerهای عمومی(مثل mininova) میگیریم بالا نگه داریم؟
    با تشکر از تمام اساتید (;

1. اينو كه جواب دادن.
    2. شما مي توني سرعت آژلود و دانلود رو مشخص بكني ولي هيشه ثابت نميمونند چونكه يك فيال يا فيلم كه هميشه دانلود كننده نداره
    3.نه لازم نيست تركرهاي عمومي نسبت به رتيو حساس نيستد البته درصد اطمينان كمتري هم دارند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشکـــل فــوروارد کـردن پــــورت در یوتورنـت

با سلام به همه دوستان ؛

راستش این اولین پست منه در این سایت. تقریباً تمام نوشته های دوستان رو خوندم ولی نتونستم ایم پورت رو درست فوروارد کنم. در یوتورنت یا قرمز میشه و یا زرد و هیچ وقت هم سبــز نمی شه. تمام تنظیمات مربوط به پورت و مودم و فایروال ویندوز رو هم چندین بار چک کردم ، ولی هنوز مشکل حل نشده که نشده. هیچ چیز خاصی هم در کامپیوترم نصب نکردم. فقط همین kaspersky internet security ، چیز دیگری ندارم که مشکل ایجاد . در ضمن مودم من Aztech DSL600EU هست. با تشکر از کمک دوستان.
    Last edited by xsi_xsi; 16-10-2007 at 14:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست گرامی :
    دوست عزیز گفتی که همه چیزو انجام دادی درسته ؟

برای حل مشکل باید در اولین بار اجرایبرنامه موتورنت وقتی که kaspersky ازت در مورد اجازه دسترسی به اینترنت از طریق این برنامه میپرسه باید Add to trust zone رو انتخاب کنی .
    برای add کردن پورت تو فایروال باید :
    1- بری به قسمت تنظیمات فایروال کانکشنت بعد ببینی برنامه تو قسمت exceptions و تو لیست برنامه ها add شده یا نه ؟ اگه add شده باشه که هیچ و اگه add نشده باشه باید add کنی هم برنامه و هم پورت ( من با زدن edit نشون دادم باید پس از add کردن هرکدوم از گزینه ها به چه شکلی باید باشه :

2- باید تو قسمت advanced هم بترتیب شکلهای زیر باشه :

3- باید موقع دانلود از تورنت فایروال خود ویندوز و احیانا" برنامه آنتی ویروس و ... رو غیر فعال کنی ولی آنتی ویروست فعال باشه
    اگه اینکار ها رو کردی و جواب نگرفتی باید پورت رو تو قسمت کانفیگ مودم یا روتر adsl خودت هم add کنی برای ورود به این بخش باید مرورگر اینترنتت رو باز کنی و با زدن 192.168.1.1 و یا 192.168.0.1 یا ip های مشابه ( توی دفترچه مودمت نوشته با کدوم ip وارد بشی ) در قسمت آدرس و زدن اینتر یه پنجره باز میشه و یوزر نیم پسورد میخواد که باز هم تو دفترچه نوشته ولی معمولا یا هردوشون admin هستش و یا یوزر نیم admin و پسورد 1234 .
    بعد از ورود به قسمت کانفیگ باید بگردی ببینی چیزی راجع به port forward و یا nat پیدا میکنی که پورتتو اونجا add کنی اگه موفق شدی باید مشکلت حل بشه در غیر اینصورت به احتمال زیاد isp شما پورتها رو مسدود کرده که میتونید باهاشون تماس بگیرید و یه پورت برا خودتون درخواست کنید تا باز کنن البته یکم سخته قبول کنن ولی اگه بتونید غیر ممکن نیست .
    سعی کنید از پورتهای بین 49 هزار تا 62 هزار استفاده کنید من تو یه جا دیدم که نوشته بهترین رنج پورتهای p2p همینه اگه لینکشو پیدا کردم میزارم .
    Last edited by xdvbxkaomx; 16-10-2007 at 16:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از شما. من تمام این کار ها را که شما نوشته اید چندین و چند بار تکرار کرده ام ولی هنوز که هنوز در یوتورنت یا قرمزه و یا زرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •