دوست عزیز کرکی رو که شما معرفی کردید هم دقیقا کار کرک قبلیو میکنه و بایوس مجازی نصب میکنه.
موقع نصب مینویسه OEM Bios ... دقیقا کرک قبلی هم همینه منتهی با ظاهری متفاوت. که هیچکدومش رو سیستم من جواب نداد.
دوست عزیز کرکی رو که شما معرفی کردید هم دقیقا کار کرک قبلیو میکنه و بایوس مجازی نصب میکنه.
موقع نصب مینویسه OEM Bios ... دقیقا کرک قبلی هم همینه منتهی با ظاهری متفاوت. که هیچکدومش رو سیستم من جواب نداد.
هنگام نصب image drive از nero 7.8.5 روی ویستا با پیغام خطا مواجه میشومٰ
Driver installation failed
مشکل چیه؟
با حالت ادمین هم ران کردم نشد ...
کارت صدا سیستم من را نتوانست بشناسد برای همین بیخیالش شدم
سلام
این روش رو هم امتحان کردید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روش hamilton )
متاسفانه کرکی که همیلتون معرفی کرده نسخه اولیه دوتا کرک اخیر هست که دوستان معرفی کردن.
این کرک ها مال گروه Paradox هستند که یک بایوس مجازی نصب می کنند و یه کارایی روی فایل Royal.inf انجام میدن.
من وقتی این کرکها رو اجرا میکنم قبل از بوت شدن ویندوز یه پیغام مبنی بر اینکه سخت افزار نصب شده شما با مشکل مواجه شده و فایل royal.inf صدمه دیده مواجه میشم (صفحه مرگ)
ظاهرا این مشکل فقط برای من به وجود اومده و سایر دوستان تا حالا شکایتی ازش نداشتن.![]()
Last edited by Razel; 03-05-2007 at 00:46.
اگه کارت صدای شما از نوع Realtek باشه که درایور ویستا براش اومده.
اگه درسته بگو تا لینک دانلودشو بذارم.
برای مارکهای دیگه هم اگه به سایتش مراجعه کنی حتما درایور ویستا براش هست.
موفق باشید.
با سلام به همه دوستان
در این تاپیک انواع کرک ها معرفی شده برای Ultimate اما عملا هیچ کدوم کار نمیکنه
از دوستانی که همین الان ویندوزشون اکتیو هست خواهش میکنم اون کرکی رو که به کار بردن بگذارن اینجا تا همه دوستان بتونن استفاده کنن مرسی
من تقریبا" تمام کرکایی که تو این تاپیک معرفی شده تست کردم و همشون کارمی کنن.
مخصوصا این آخریه که لینکشو گذاشتم که ردخور نداره من تا حالا رو 10 تا سیستم امتحانش کردم.
razel جان شمام اگه می تونی یه دفعه دیگه ویندوزتو نصب کن بعد کرکش کن
کسی راهی سراغ داره تا بشه تشخیص داد سی پی یو یه کامپیوتر قابلیت اجرای سیستم عاملهای 64 بیتی رو داره؟
با سلام به شما دوست عزیز من اکثر این کرک ها رو تست کردم نشد و این نکته رو هم بگم همه این ها رو روی یک ویندوز تست کردم ! منظورم این هست اگر کرکی جواب نداد دوباره ویندوز نصب نکردم این مشگلی پیش نمیاره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)