تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 827 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مذاكره مسئولان قندي با اوليائي براي جذب خضيراوی
    -----------------------------------------------------------------
    به نقل از سخنگوي باشگاه قندي مسئولان اين تيم صبح امروز با كاظم اوليايي مدير عامل استقلال براي جذب اين بازيكن وارد مذاكره شدند.
    جلسه آن‌ها تا ساعت 13 به پايان مي‌رسد و در آن زمان مشخص خواهد شد آيا خضيراوي مي تواند سال آينده در قندي بازي كند و يا همچنان بازيكن استقلال خواهد بود.
    در صورتي كه خضيراوي به قندي بپيوندد سهميه بازيكنان ليگ برتري اين تيم قندي پر مي‌شود.
    پس از مجتبي انصافي و بهشاد ياورزاده، خضيراوي سومين بازيكن استقلال خواهد بود كه به تيم قندي اضافه خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سايت اختصاصي بوندسليگا اعلام كرد؛
    حضور همزمان كريمي، زي روبرتو و هارگريوز در تركيب اصلي بايرن مونيخ
    -------------------------------------------------------------------
    نكته جالب در تركيب پيش بيني شده سايت بوندسليگا، حضور هم زمان علي كريمي، زي روبرتو و اوون هارگريوز در ارنج اصلي از يك طرف و غيبت روي ماكاي و ميشائيل بالاك از طرف ديگر مي باشد.
    شواينشتايگر در جمع يازده بازيكن اصلي به چشم مي خورد و زوج خط حلمه را پيزارو به همراه سانتاكروز تشكيل مي دهند. اما تركيب اعلام شده به شرح ذيل مي باشد؛ كان، سانيول،والرين اسماعيل، يره ميس، ليزارازو، شواينشتايگر، هارگريوز، زي روبرتو، كريمي، پيزارو و سانتاكروز.
    بازي بايرن مونيخ و نئوروپين ساعت 19 و 30 دقيقه به وقت تهران برگزار خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمدوند به پگاه گيلان پيوست
    ------------------------------------
    اين بازيكن روز گذشته مذاكرات نهايي خود را با مسئولين پگاه انجام داد و پس از توافق نهايي امروز براي ثبت قرارداد نهايي به رشت سفر مي‌كند.
    پس از علي سلماني، عارف محمدوند دومين بازيكن پرسپوليس است كه فصل آينده در تيم پگاه به ميدان مي رود.اين بازيکن پيش از اين سابقه همکاري با بگوويچ را در پرسپوليس داشته است.
    همچنين پيام حاجي نجف، رحيم خداياري و وحيد مرادي ديگر بازيكناني بودند كه در فصل جديد به تيم پگاه ملحق شدند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سخنگوي فدراسيون فوتبال: بازي با ليبي قطعي است
    ----------------------------------------------------------------
    طي روزهاي اخير خبرهاي متعددي درخصوص لغو و يا برگزاري ديدار دوستانه ايران و ليبي مطرح شده و هنوز مشخص نيست كه اين بازي انجام خواهد شد يا خير. البته غلامحسين زمان آبادي سخنگوي فدراسيون فوتبال از قطعي شدن برگزاري اين ديدار خبر مي دهد.

وي دراين خصوص اظهار داشت: طبق برنامه ريزي هاي قبلي قرار است كه تيم ملي ليبي فردا وارد تهران شود اما لغو تورنمنت چهار جانبه ال.جي باعث شده كه فدراسيون فوتبال از برنامه جديد آن‌ها خبر نداشته باشد.
    وي در ادامه گفت: با توجه به لغو تورنمنت ال.جي احتمال دارد كه برنامه هاي ليبي براي ورود به ايران تغيير كند، ما با فدراسيون فوتبال اين كشور در تماس هستيم اما متاسفانه هنوز با آن‌ها ارتباطي برقرار نكرده ايم.
    زمان آبادي تاكيد كرد: بازي دوستانه مقابل ليبي در برنامه هاي تيم ملي قرار دارد و اين دو تيم بايد روز چهارشنبه به مصاف يكديگر بروند. اگر ورود ليبي به ايران با تاخير مواجه شود طبيعي است كه اين مسابقه هم به تاخير خواهد افتاد ولي مطمئن باشيد كه بازي دوستانه ايران و ليبي قطعي است و اين ديدار به طور حتم انجام خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اولين روز مسابقات جام سيروس قايقران؛
    ملوان و سپيدرود با پيروزي آغاز كردند
    ---------------------------------------------------
    در اولين مسابقه ديروز تيم ملوان موفق شد در ورزشگاه پيشگاه هاديان تيم خشهرداري لنگرود را با نتيجه دو بر يك مغلوب كند.
    محمد غلامي و محمد غلامين دو گل تيم ملوان را به ثمر رساندند.
    از سوي ديگر دو تيم سپيدرود و سبحان رشت در ورزشگاه عضدي رشت مقابل هم قرار گرفتند كه در نهايت تيم سپيدرود با نتيجه دو بر صفر حريف خود را مغلوب كرد.
    در ادامه اين مسابقات امروز دو مسابقه ديگر در شهرهاي انزلي و رشت برگزار مي‌شود.
    در ساعت 18 امروز تيم ملوان انزلي مقابل شاگردان بهمن صالح نيا (تيم شهرداري انزلي) صف آرايي مي‌كنند كه اين مسابقه در ورزشگاه پيشگاه هاديان برگزار مي‌شود.
    در دومين مسابقه امروز نيز دو تيم سپيدرود رشت و شهرداري لاهيجان در ساعت 18 و در ورزشگاه عضدي رشت مقابل هم به ميدان مي روند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادي شكوري:امسال تيم قدرتمندي داريم
    بازيکنان تيم ملي در فرم مطلوب نبودند
    ----------------------------------------------------------

هادي شكوري مدافع ملي پوش تيم فوتبال پاس تهران ضمن بيان مطلب فوق گفت: در اين چند وقتي كه در اردو حضور داشتيم به دلايل مختلف بازي‌هاي تداركاتي ما لغو شد و بازيكنان از فرم خوب بدني خارج شدند. اگر در فاصله چند روز مانده به ديدرا مقابل ژاپن با عربستان بازي دوستانه انجام مي داديم تاثير به سزايي در آمادگي تيم داشت ولي متاسفانه ما بدون بازي دوستانه با ژاپن بازي كرديم و تنها ديدار ما در اين مدت مقابل رنجرز پارك بود.
    وي در ادامه افزود: ما مقابل ژاپن بازي چندان ضعيفي از خودمان انجام نداديم ولي بايد در نظر گرفت كه ژاپن از شرايط ميزباني استفاده مي كرد و تيمش نيز تازه از مسابقات بازگشته بود و در شرايط مسابقه قرار داشت. در ضمن به اعتقاد من اين قدر هم نبايد از نفراتي كه در ديدار مقابل ژاپن به ميدان رفتند انتقاد كرد و بايد كمي هم انصاف را در نظر گرفت.
    شكوري در خصوص جلب نظر برانكو در اولين حضورش در تيم ملي گفت: به نظر خودم خوب كار كردم و توانستم كه نظر برانكو را جلب كنم اما نكته اي كه قابل توجه است اين بود كه من در دو پست براي برانكو بازي كردم.
    در طول اين مدت من هم به عنوان دفاع وسط و هم راست بازي كردم و فكر مي كنم كه اين موضوع براي برانكو اهميت ويژه اي دارد و من نيز تنها منتظر يك ديدار رسمي هستم تا حضورم در تيم ملي را تثبيت كنم.
    وي در ادامه اظهار داشت: روز گذشته اولين جلسه تمريني ام با پاس را شروع كردم و واقعا احساس بسيار خوب داشتم از اين كه دوباره در جمع پاس حضور دارم خوشحال بودم و اميدوارم امسال با بازيكنان بسيار خوبي كه جذب كرده است موفقيت هاي زيادي كسب كنيم.
    شكوري در مورد وضعيت امسال پاس گفت:اسكلت فصل گذشته حفظ شده است و در كنار بازيكنان بزرگي كه پاس داشته چندين بازيكن خوب و جديد ديگر نيز اضافه شده اند و اين موضوع باعث شده كه پاس به يكي از قدرتمندترين تيم‌هاي حال حاضر تبديل شود و در اين فصل به سوي موفقيت هاي بزرگي قدم برداريم.
    شكوري در پايان گفت: از باشگاه پاس و شخص دنيزلي كمال تشكر و قدرداني را دارم به خاطر اين كه مرا به اينجا رساندند. دنيزلي در پاس آزادي عمل بسيار زيادي به من داد و اين موضوع باعث شد تا من از اعتماد به نفس بالايي سود ببرم و به تيم ملي برسم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدي شيري:به خاطر هواداران برق به شيراز برگشتم
    -------------------------------------------------------------------
    مهدي شيري گفت: من هيچ مشكلي با مسئولان استقلال اهواز نداشتم و آقاي شفيع زاده هم خيلي لطف كردند كه رضايت دادند تا به شيراز برگردم. در اينجا هم بعد از صحبت با آقاي صالحي فهميدم كه ديدگاه مشتركي داريم و با كمال ميل قرارداد يك ساله اي را با آن‌ها امضا كردم.
    وي در ادامه گفت: فردا براي حضور در تمرينات برق شيراز به تركيه مي روم و تصميم دارم بازي‌هاي خوبي را براي اين تيم انجام دهم.
    شيري در پايان درخصوص مشكلش با هواداران برق شيراز گفت: من 4ـ3 سال از بهترين دوران فوتبالم را در برق سپري كردم و آن‌ها كه بعد از جدايي ام در ورزشگاه مرا مورد توهين خود قرار دادند، تماشاگر واقعي برق نبودند. امسال هم من به خاطر هواداران واقعي و مردم خوب شيراز برگشتم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصدوميت سه بازيكن فولاد در اردوي آلمان
    ---------------------------------------------------
    فشار تمرينات در آلمان سرمربي كروات فولاد را به اين تصميم واداشته است.
    اين فشار به حدي بود كه روز گذشته لفته حميدي، ميلاد نوري و كريم حربائي پور با مصدوميت روبرو شدند هرچند كه مصدوميت اين بازيكنان چندان جدي نيست و آن‌ها با حركات ويژه صبح امروز به تمرينات اين تيم بازگشتند.
    فولاد روز چهارشنبه دومين بازي تداركاتي خود را با تيم ب برگزار خواهد كرد.
    اردوي فولاد روز سوم شهريور ماه در آلمان به پايان مي‌رسد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نويدكيا يك نيمه بازي كرد، بوخوم شش گل زد
    ----------------------------------------------------
    محرم نويدكيا پس از آن كه در دو بازي اول فصل جاري بوندسليگاي دو فقط سه دقيقه فرصت حضور در ميادين را پيدا كرد، اين بار از ابتداي نيمه دوم به جاي چانيا وارد زمين شد كه البته سهمي در گل هاي بوخوم نداشت.
    1500 نفر از اين مسابقه ديدن كردند كه قضاوت آن را لوپ برعهده داشت.هر نيمه اين ديدار سه گل در برداشت؛ درسك، ديابانگ، ادو، ووژ، ميسيموويچ و ميشلبك گل هاي بوخوم را وارد دروازه ميزبان كردند. انتظار مي رود پس از اين، سرمربي بوخوم فرصت بيشتري به نويدكيا بدهد تا در پيكارهاي بوندسليگاي دو نيز خودي نشان دهد. بازيكن ايراني بوخوم، در دو بازي قبلي به ترتيب دو و يك دقيقه فرصت حضور در ميدان را پيدا كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهيد قندي در انتظار آخرين بازيکن برزيلي
    ----------------------------------------------------
    اين بازيكن كه با مصدوميت (شكستگي) از ناحيه پا مواجه است پس از ثبت قرارداد داخلي منتظر تائيد پزشك تيم قندي است تا بتواند با اين باشگاه قرارداد رسمي امضا كند.
    اين بازيكن امروز مورد معاينه كامل دكتر ارتوپد تيم قندي قرار مي گيرد تا در صورت عدم حاد نبودن مشكلش به ليست اين فصل قندي اضافه شود.
    البته به علت پائين بودن سن اين بازيكن باشگاه قندي مي تواند نام او را جزو بازيكنان اميد خود قرار دهد.
    از سوي ديگر تيم قندي با جذب طباطبائي و گولر جمع بازيكنان خود را به عدد 26 رساند.
    هفده بازيكن در ليست بزرگسالان قندي قرار دارند كه اين مسئله سه جاي خالي را در اختيار مسئولين اين تيم قرار داده تا در زمان لازم اقدام به جذب بازيكنان مد نظر خود كنند.
    اسامي كامل بازيكنان قندي به شرح زير است؛
    بزرگسالان: هادي طباطبائي، جوليوس سزارفابيا، مسعود ملكي، حسن بيكي، سيدمحمد سادات زاده، رحيم ابراهيم پور، عبدالحسين ميان دربندي، جعفر فولادي، محسن حنيفي، محسن رسولي، مهدي سيفي، حميد غلامحسيني، هوشنگ كيا، دنيس دوزسانتوز و كارلوس سانتوز.
    اميد: مجتبي انصافي، عليرضا بيك زاديه، بهشاد ياورزاده و نادر آقازاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •