تو فیفا 15 وقتی گل میزنی تور دروازه معرکس...مث دروازه های لیگ انگلیس که زیرش بلند میشه هنگام شوت محکم زدن اونجا هم اینطوریه...کلا فیفا15 جزئیاتش معرکس و تو گیم پلی....
تو فیفا 15 وقتی گل میزنی تور دروازه معرکس...مث دروازه های لیگ انگلیس که زیرش بلند میشه هنگام شوت محکم زدن اونجا هم اینطوریه...کلا فیفا15 جزئیاتش معرکس و تو گیم پلی....
میشه کمک کنید؟
اگه سی پی یو و پاورت خوب باشه مشکلی نداری
گرافیک و رمت به همونی که پشت جلد زده میخوره
Last edited by arminba; 14-11-2014 at 14:40.
منم کاملا با این دوستمون موافقم
تور دروازه ها افتضاحه :( در حالیکه یه تور دروازۀ طبیعی تاثیر خیلی خیلی زیادی تو طبیعی به نظر رسیدن شوت داره
همه اینا در حالیه که ساخت تور دروازۀ طبیعی اصلا و ابدا کار مشکلی هم نیست ! بطوریکه همین کونامی حتی تو نسلهای قبلی خیلی بهتر و طبیعی تر از اینو تونسته بسازه ... حالا اصلا نخواستیم مثل فیفا از زمین بلند بشه، همون فقط حرکت تور طبیعی باشه لااقل :|
نه اینکه توپ به اینور تور بخوره طرف دیگه کوچکترین تکونی و لرزشی هم نداشته باشه !
PES2015 Option File version1 For PS3
این پچ برای اونایی هستش که PS3 دارن .
ویژگی های این پچ :
محتوای مخفی: .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حجم 18 MB
وستان بخش منیجر مود من 1 سال رفتم جلو ولی بازیکن 16 ساله ام هیچی رشد نکرد.......یعنی الکیه؟؟؟؟؟جنبه فان داره بخش کرییر![]()
بابا الان فیفا 14 100 برابر بهتره تا این فوتبال.داور که گیجه .بازیکنا گیج فقط گیم پلی بازی مث طبیعی شده و بث
کلا من چون با تیم پچ و ادیت حرفه ای اشنایی دارم فکر می کنم کونامی امسال یک فوتبال خام داده بیرون برای کامپیوتر که دست پچ نویسان که حسابی باز گذاشته امسال کاره پچ نویسان حسابی داغ هستش چون خیلی کارا می تونند بکنند این فوتبالو از این رو به اون رو بکنند
قشنگ معلومه خام هستش این فوتبال پس باید منتظر چیزهای جدید و کارهای گرافیکی باشیم
عزیز شما الان دارید فیفا 14 با پچ بازی می کنید این فوتبال تازه امده هیچی براش نیامده شما حداقل 1 ماه صبر بکنید ببینید چه فوتبالی خواهد شد
کلی پچ براش میاد انتظاراتون 90% براورده می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)