تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 300 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

وا هنوز که وقت زیاد داری برا فول شدن
    کنون هات ،تاور آرچر ،ایکس بو ،یکی دوتا ایر دیفنس که البته گذاشتیشون ،مخصوصا دیوارات،البته بخاطر دیوار هیچکسی منتظر نمیمونه اما زیاد زحمت نکشیدی براشون! کینگ و کوئین هم خیلی پایینه
    کلن کاستلم هست
    سرباز خونه هم فقط یدونه پکا داری! بنظرم اگه ادم عجولی نباشی قشنگ هنوز یه ماهو که مهمونی با پنجتا کارگر تو هال نه
    بنظرم عجله نکن فعلا

واسه TH 10 که اصلا ! اقا هرکی رفته پشیمونه

من به شدت منتظر فول آپ شدن ام که استارت دیوار هارو بزنم باید دیوار رو حداقل ببرم رو 9

کنون ها و آچر تاور رو هم کاره 20 روزه - تنها مشکلم با Xbow ها هست که 14 میل لازمه .

باراکس هم که جزوه فول آپ حساب نمیشه برادر من

هیرو ها رو براشون برنامه دارم . الان دریل دوم رو بزارم برای آپ اونم فول میشه بعد میخوام برم بوست کنم که دیگه پشت هم شروع کنم به آپ کردنه اونا چون فعلا هرچی دارک در میاد خرج آپ کردنه نیرو های دارک میشه و اینطوری خیلی بهتر هست چون برای مثال 5 لول آپ کردنه یه هیرو به اندازه ی یه لول آپ کردن نیرو کاربرد نداره .

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

واسه TH 10 که اصلا ! اقا هرکی رفته پشیمونه

من به شدت منتظر فول آپ شدن ام که استارت دیوار هارو بزنم باید دیوار رو حداقل ببرم رو 9

کنون ها و آچر تاور رو هم کاره 20 روزه - تنها مشکلم با Xbow ها هست که 14 میل لازمه .

باراکس هم که جزوه فول آپ حساب نمیشه برادر من

هیرو ها رو براشون برنامه دارم . الان دریل دوم رو بزارم برای آپ اونم فول میشه بعد میخوام برم بوست کنم که دیگه پشت هم شروع کنم به آپ کردنه اونا چون فعلا هرچی دارک در میاد خرج آپ کردنه نیرو های دارک میشه و اینطوری خیلی بهتر هست چون برای مثال 5 لول آپ کردنه یه هیرو به اندازه ی یه لول آپ کردن نیرو کاربرد نداره .
    بخاطر لوت حتما؟ یا وار ؟
    جرا از اول استارت نزدی برا دیوار؟ من تان هالم هشته الان 30 تا دیوار موند که همه 8 بشن ! هر روز مخزنامو پر میکنم !یدونه دفاعی رو آپ میکنم و بقیه ش رو خرج دیوارا میکنم !
    من چون زیاد ات میزنم اصلا مشکلی با هزینه ی ارتقا ندارم !الانم دارم سرچ میزنم ،وضعیت لوت امروز وحشتناکه ،از ساعت 10 صبح تا 3 بعدظهر 6 میلیون رو پر کردم!متحول شده اساسی !
    اره محسوب نمیشه اما اگه تا اخر فول باشه دیگه خیالت از بابت اون راحته!
    اره نیرو مهم تره اما خب سره جاش هیرو هارو هم خوبه که بالا ببری !

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تاوون ده که میگید هرکی رفته پیشمونه من خودمم دیدم ولی چون نمیرن بالا ظبیعتا لوتی نمیبینن

توی تاوون ده واقغا باید زحمت کشید

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بخاطر لوت حتما؟ یا وار ؟
    جرا از اول استارت نزدی برا دیوار؟ من تان هالم هشته الان 30 تا دیوار موند که همه 8 بشن ! هر روز مخزنامو پر میکنم !یدونه دفاعی رو آپ میکنم و بقیه ش رو خرج دیوارا میکنم !
    من چون زیاد ات میزنم اصلا مشکلی با هزینه ی ارتقا ندارم !الانم دارم سرچ میزنم ،وضعیت لوت امروز وحشتناکه ،از ساعت 10 صبح تا 3 بعدظهر 6 میلیون رو پر کردم!متحول شده اساسی !
    اره محسوب نمیشه اما اگه تا اخر فول باشه دیگه خیالت از بابت اون راحته!
    اره نیرو مهم تره اما خب سره جاش هیرو هارو هم خوبه که بالا ببری !
    مسلما لوت - من برای وار مشکلی نداشتم تا الان خداروشکر

نمیدونم راستش تصمیم خاصی پشتش نبوده اما از اول هدفم اپگرید دیوار ها به ارومی بوده و براش عجله نکردم .

امروز واقعا افتضاح بود دلیلش رو نمیدونم چرا ولی لوت بالای 150 به سختی گیر میومد .

تاوون ده که میگید هرکی رفته پیشمونه من خودمم دیدم ولی چون نمیرن بالا ظبیعتا لوتی نمیبینن

توی تاوون ده واقغا باید زحمت کشید
    خط اول جوابش خط دومه

واقعا زمان باید گذاشت و این ممکنه همیشه قابل انجام نباشه .

الان دوستی دارم TH10 هست البته خیلی زود رفته جوری که حتی میشه گفت توی TH8 هم فول آپ نکرده بوده چه برسه 9 . الان روزی 13-14 ساعت دائم بازی میکنه

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

مسلما لوت - من برای وار مشکلی نداشتم تا الان خداروشکر

نمیدونم راستش تصمیم خاصی پشتش نبوده اما از اول هدفم اپگرید دیوار ها به ارومی بوده و براش عجله نکردم .

امروز واقعا افتضاح بود دلیلش رو نمیدونم چرا ولی لوت بالای 150 به سختی گیر میومد .

لوت رو اگه کاپتو ببری بالا زیاد پیدامیشه !
    خب اگه از اول دیوارارو شروع کنی به اپگریت کردن دیگه اخرای فول شدن مجبور نیستی بخاطر دیوار صبر کنی، البته فک نکنم کسی بخاطر دیوار صبر کنه!
    دقیقا برعکس! از دیروز تا الان نمیدونم چش شده! اگه باور کنی 17-16 میلیون تا الان لوت جمع کردم از دیروز عصر تا امشب! مشغول ارتقای دیوارام هستم!
    نمیدونم عوض کردن زبان بازی واقعا تاثیر داره یا اینکه تلقینه! اما من هر وقت گذاشتم رو ژاپن نتیجه گرفتم! از دیروز تا الان همه ش لوت 250-300-350 تایی میاره
    Last edited by jamal9; 03-02-2015 at 21:20.

7. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این آمار Donate و Request بعد از یه مدت خود به خود reset میشه؟ من نمی دونستم...

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این آمار Donate و Request بعد از یه مدت خود به خود reset میشه؟ من نمی دونستم...

زیر کاپتون علامت جام هست بزنید بالای لیگ تایمر داره

هر چهارده روز ریست میشه آمار،قبلا به خاطر همین بازی بسته میشد ولی الان پیشرفته شده

10. 2 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لوت رو اگه کاپتو ببری بالا زیاد پیدامیشه !
    خب اگه از اول دیوارارو شروع کنی به اپگریت کردن دیگه اخرای فول شدن مجبور نیستی بخاطر دیوار صبر کنی، البته فک نکنم کسی بخاطر دیوار صبر کنه!
    دقیقا برعکس! از دیروز تا الان نمیدونم چش شده! اگه باور کنی 176 میلیون تا الان لوت جمع کردم از دیروز عصر تا امشب! مشغول ارتقای دیوارام هستم!
    نمیدونم عوض کردن زبان بازی واقعا تاثیر داره یا اینکه تلقینه! اما من هر وقت گذاشتم رو ژاپن نتیجه گرفتم! از دیروز تا الان همه ش لوت 250-300-350 تایی میاره
    دقیقا تاثیر داره

البته وقتی زبان عوض میشه در نتیجه سرور عوض میشه به زبان مربوط نمیشه یعنی انگار رفتید بیرون دوباره اومدید ولی چیزی که هست کاملا درسته

بعضی مواقع هم یه دونه عالی میاره بعدش دیگه نمیاره !

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. به نظرم بهتره کمی بحث ها رو تخصصی تر کنید و چند تا ویدیو از اتک های ترکیبی و یکدونه ای قرار بدید که ما مبتدی ها ببینیم یاد بگیریم.
    مثلا من الان متوجه شدم که اتک کردن با بربری ( بربریان ) مدل خاصی رو داره . اینطوری هست که اول تمام خونه ها رو میزنه که اطرافه بعد از دیوار رد میشه
    یا مثلا هوگ رایدر اگر شعاع یک ظلع رو بزنی باهاش میتونی تو ورود دوباره هوگ تا تان هال بری جلو
    یا مثلا دراگون به صورت زیک زاک خونه ها رو میزنه فقط زمانی پخش میشه که بیش از 5 تا دراگ رو با هم بفرستی از اولین یا دومین خونه دو تیم میشن

ولی به نظر من اینا همه برنامه ریزی شده هستش باید چند تا اتک مشخص رو دید تا یاد گرفت.
    من با لول 75 همچنان ناوارد هستم تو اتک زدن

13. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ی کلن بزنید ب اسم p30world
    کیا موافقن؟

15. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •