دوست من تو اين تاپيك مطرح كن . ممنوننوشته شده توسط Lord-KarGa
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من تو اين تاپيك مطرح كن . ممنوننوشته شده توسط Lord-KarGa
![]()
تورو خدا يكي كمك كنه ... كابل k750 و اين مدلا ... به گوشيه j220 مي خوره ؟ يا نه ؟
سلام.من می خواستم گوشی سونی اریکسون کا 800 آی بخرم.ولی نمی دونم خرید این چه مشکلات وخطراتی داره از لحاظ ثبت در مخابرات؟اصلا می خام ببینم چه جور گوشی هستش؟چون در باره ی کا800 تو سایت چیزی ندیدم.و اینکه یکی از دوستان اشاره به زدن بر چسب تقلبی شماره سریال به جعبه و داخل گوشی همون منظورم پشت باطری هست کرده بود اون وقت تکلیف چیه؟ شما گفتین شماره سریالهای جعبه و پشت باطری و داخل گوشی یکی باشه مشکلی نیست!!!!!!متشکرم
آخه من يه جايي خوندم كه با استفاده از برنامه ي فارمنيجر و كپي كردن يه فايل تو يه پوشه ي حاوي فايل هاي اصلي گوشي ميشه صداشو به طور باور نكردني افزايش داد؟
ميخواستم ببينم كه راسته يا نه آخه خيلي هم كار سختيه چن ممكنه گوشيم غير قابل استفاده بشه؟
تازه من ميخوام صداي زنگش بلند باشه نه صداي پليير ميشه منو راهنمايي كني؟
آخه من يه جايي خوندم كه با استفاده از برنامه ي فارمنيجر و كپي كردن يه فايل تو يه پوشه ي حاوي فايل هاي اصلي گوشي ميشه صداشو به طور باور نكردني افزايش داد؟نوشته شده توسط Mehdi_MaX
ميخواستم ببينم كه راسته يا نه آخه خيلي هم كار سختيه چن ممكنه گوشيم غير قابل استفاده بشه؟
تازه من ميخوام صداي زنگش بلند باشه نه صداي پليير ميشه منو راهنمايي كني؟
سلام سوني اريكسون w810 همكارم وصل كرده به كامپيوتر جايي تو رمش فايلهاي exe و coment و desktop پر شده كه صد در صد ويروس هستش. مموري كارتش رو در آوردم و گوشي فرمت كردم و آپديت كردم درست نشد مشكلش اينه كه فضا گوشي ميگه 25 مگابايت خاليه ولي يه عكس 12 كيلوبايت رو نميگيرهميگه حافضه پره . مموري هم ميزاريم همينو ميگه ولي كلي خالي داره . نميدونم مشكلش چيه. الان آهنگ و عكس رو هم باز نميكنه فقط پاك ميكنه. ممنون ميشم كمك كنيد فوري
سلام من یک دبلیو 800ای دارم بعضی مواقع موقع بلوتوث کردن با یه گوشی دیگه مثلا 7610 نوکیا گو شیم قفل میشه و باید
باتری شو در اورد و دو باره روشنش کرد
کمک کنید
چطور میتونیم مموری جدیدی که میخوایم استفاده کنیم فرمت کنیم
یعنی طوری که فایلهای استاندارد گوشی ساخته بشن( مثل نوکیا قسمتی داره که این کارو بکنه)k750i
گوشي خوبي هست در مورد سريالش هم اين تاپيك رو بخوننوشته شده توسط beelgeyts
![]()
بله ميشه با دستكاري گوشي اينكارو كرد كه من پيشنهاد نميكنمنوشته شده توسط meysam_r_ok
![]()
تو اين تاپيك بگردي پيداش ميكني![]()
دوست من يه مستر ريست بكن بين چجور ميشهنوشته شده توسط mrmostafa
![]()
به احتمال زياد گوشي شما به آپديت احتياج ارهنوشته شده توسط ABAYAN
![]()
برو تو فايل منيجر گوشيت و برو توي more (بيشتر) اونجاي گزينه فرمت مموري كارت رو ميبينينوشته شده توسط شیدا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)