ترجمه لطفا
ترجمه لطفا
دوستان من این پیجو راه انداختم
لطفا حمایت کنید و به ادلیستاتون هم معرفی کنید
بعضی از پستهای اینجا رو هم شیر کردم با اجازه
مرسی. (فاصله رو از آدرس بردارید)
مخلصیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] book.com/hemayat.queiroz
علیرضا حقیقی دروازهبان تیم ملی فوتبال کشورمان در صفحه شخصیاش پس از باخت تیم ملی به آرژانتین و اینکه گفته میشود به صفحه شخصی این بازیکن و داور بازی از سوی هواداران ایرانی حمله مجازی صورت گرفته، نوشت: دوستان عزیز، دلیل نمیشود اگر مسی به تیم ملی ایران گل زده به صفحه شخصی او برویم و به او توهین کنیم چرا که با این کار فرهنگ خودمان را زیر سئوال میبریم.
گفتنی است تیم ملی فوتبال کشورمان با یک گل مقابل تیم ملی آرژانتین شکست خورد.
منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازنده ای که شادمان است بازنده نیست.
نمیشه با این جماعت بی فرهنگ در افتاد. اصلأ فکر نمیکردم اینقدر زیاد باشن! یک لحظه تو اینستاگرام کامنت گذاشتم ولی سریع پاکش کردم گفتم الان میان منو هم فحش کش میکنن! اینا که ترسی از بی آبرویی ندارن
ولی واقعأ شرم آوره وقتی بعضی از کامنت ها رو میخونم. قلب آدم به درد میاد.
فردوسی پور هم ترکونده ! چپ و راست از تیم ملی میگه و مثل همیشه حرفهاش رو با طعنه و کنایه های خاص خودش میگه !
و انصافا باید قرارداد کیروش تمدید بشه. فردوسی پور حرف دل خیلی از ما ها رو زد. در نهایت امیدوارم سناریویی که آقایون تنظیم کردن (در آب نمک نگه داشتن فرکی برای تیم ملی !) هیچوقت تبدیل به واقعیت نشه !
ما باید حقمون رو از این جام جهانی بگیریم ! خیلی امیدوارم که بتونیم با همین روحیه و تلاش در بازی آخر هم نتیجه دلخواه رو بگیریم و از گروه بالا بریم. اونوقت یه بازی بزرگ دیگه با فرانسه خواهیم داشت !
شاید رویا پردازی باشه ولی این رویا بیشتر از هر زمان دیگه به واقعیت نزدیکه ! خیلی نزدیک !
45 دقیقه تا بازی بوسنی - نیجریه ...
ایران برای تیم های آسیایی هم داره آبرو داری می کنه
بازی رو تا آخر دیدم.
جدا از نتیجه بازی ، ایران بهترین بازی رو در انجام داد.
و واقعا ایران مستحق صعوده. من امیدوارم بازی امشب و بازیهای بعدی طوری رقم بخوره که ایران موقعیت صعودش به مرحله بعد بهتر بشه!
بازی امشب بازی غیرت بود. بازی جوانمردی بود.
لازم به ذکره علیرضا جهان بخش یکی از نوابغ تازه متولد شده دنیای فوتبال ایرانه که تو هر دو بازی بهترین نمایش رو در کمترین زمان نشان داد
و همینطور دروازبان که به نظر من بهترین نقش رو در این بازی داشت .
نباید بذارن کیروش از ایران بره. کیروش تیم ایران رو متحول کرد. کیروش با این کارش نشون داد تیم ما آنچنان هم ضعیف نیست و میتونه در مقابل قدرت های بزرگ فوتبال هم مقاومت کنه و بهترین بازی رو به نمایش بگذاره.
فــــــرکی ؟![]()
الان یه سوالی برای من پیش اومده؟
نیمه اول رو مزدک گزارش کرد...
ولی نیمه دوم رو به دلیل کیفیت پایین صدای مزدک عادل گزارش کرد...
کلا صدای مزدک چند ثانیه جلو بود.
.
ولی سوال من: مزدک نیمه دوم رو همون طوری داشت بازی رو گزارش می کرد واسه خودش؟میدونست عادل داره به جاش گزارش می کنه؟
یا همون طوری گزارش می کرد، منتهش صداشو بسته بودن؟
اوهوم .. خیلی وقته بحثش هست ! خیلی جدی !
فردوسی پور هم در لفافه دقیقا به همین موضوع اشاره کرد ! وقتی میگه "بهترین مربی ایرانی رو هم بیاریم به دژاگه چی می خواد بگه؟" دقیقا اشارش به همین جریان هست.
اگه قرار داد کیروش به هر دلیلی (سلیقش خوب نبود ! پول زیاد می خواست ! قدش کوتاه بود ! ... از این دلایل که یواش یواش شروع میشه !!) تمدید نشه، از مربیان حال حاضر فقط فرکی بیرون گود هست.
اما موضوعی که هست فشار بسیار زیادی برای موندن کیروش وجود داره. این فشار می تونه در نهایت منجر به این بشه که پولش رو تهیه و نگهش دارن.
کیروش بارها گفته من رو نمی خوان ! یا بر خلاف اینکه میگن با من مذاکره نکردن ... معلوم نیست پشت پرده چه خبره ..
یادم رفت این رو بگم ، به موارد بالا همون بحث لقمه گنده تیم ملی برای مربیان ایرانی رو هم اضافه کنید ! جایی که اکثر مربیان ایرانی دوست دارن کیروش بره تا جا برای خودشون باز بشه !
Last edited by Mohammad; 22-06-2014 at 00:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)