Felan ke tamoom karde boodan va dashtan roo n46jv manovr midadan zaheran be khatere hamleye ehtemali amrica be sooriye gheymate dolar emroozbe 3300 resid ke hamin amr baes mishe gheymate lap top bere bala
Felan ke tamoom karde boodan va dashtan roo n46jv manovr midadan zaheran be khatere hamleye ehtemali amrica be sooriye gheymate dolar emroozbe 3300 resid ke hamin amr baes mishe gheymate lap top bere bala
این لب تاپ مخصوص کارهای گرافیکیه یعنی کارهائی مثل 3D و ... اصطلاحا رندرینگ. من این لبتاپ رو ندیدم اما مطمئن هستم که مانیتورش هم کیفیت خیلی بالائی داره و رنگهاش طبیعی و اصطلاحا کالیبره هستش. کارت گرافیکش (سری Quadro انویدیا) خیلی گرونه اما نه برای بازی. این کارتها مخصوص گرافیستها و انیماتورهای حرفه ای هست. این تیپ لبتاپ ها یا کامپیوترها سه تا ویژگی باید داشته باشند : 1- تصویر عالی و طبیعی ، 2- رم بالا ، 3- کارت گرافیک ویژه کارهای تصویری . البته معمولا بهترین پردازنده هارو هم باید داشته باشند . واسه همین هم خیلی گرون هستد. اما توی گیم مثل یه کارت گرافیک معمولی هستند.
Last edited by parsicola; 28-08-2013 at 20:46.
تا اتفاقی برای سوریه میفته ضررشو ما میبینیم!خدا به هممون رحم کنه.من صبر میکنم تا دوباره سازگار n550 رو وارد کنه ,فقط ببینم از 3700 بیشتر باشه قیدشو میزنم!
میگم این y510 نسبت به n550 چی کم داره که اینقدر ارزونتره؟
سه تا چیز :
1 - لمسی نبودن صفحه نمایش
2 - ضعف جزیی سی پی یو ( MQ نسبت به HQ )
3 - باتری لیتیوم - یونی که در ایسوس لیتیوم - پلیمر هست
مبارک باشه، حالا بالاخره شما چند خریدی؟؟
mamnoon 3850 paytakhat tabagheye aval novin computer namayandegiye asuse
agha ki mige in n550 bara game nist man alan dead space 3 ro nasb kardam gozashtam roo resplation 1920 high kheyli rahat va bedoone koochektarin tik ejra kard man alan khodam kolko param rikhte chon man in baziro roo xbox daram vali graphice in koja o xbob koja xbox dg bayad bere felan boogh bezane
دوست عزیز خیلی ها بدون علم حرف میزنن و نمیدونن که قدرت گرافیک GT 750M گرافیک خیلی خوبیه.مثلا الان با گرافیک 740M خیلی از بازی ها راحت اجرا میشه که دیگه حالا 750M به مراتب از 740 یا 650 قویتره.
دوستان باید بگم تاچش عالیه الان درم با کیبورد مجازی رو صفحه با تاچ کامنت میذارم واقعا سرعتش بی نظیره از گوشیمم بهتره.حتی تو بازی هم بکار میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)