تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 249 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض جام حذفی به لیگ برتری ها رسید/ احتمال رویارویی پرسپولیس و میثاقیان

پرسپولیس نیوز : با سپری شدن مرحله یک سی و دوم نهایی جام حذفی که این هفته برگزار می شود، حریفان 11 تیم لیگ برتری دیگر مشخص می شود.مسابقات جام حذفی فصل جاری بی سر و صدا در حال پیگیری است و تاکنون 3 مرحله خود را پشت سر گذاشته و روز جمعه نیز بازی های مرحله چهارم برگزار می شود. از مرحله پنجم به بعد نیز تیم های لیگ برتری وارد مسابقات می شوند. اما با حذف تعدادی از تیم ها از سوی فدراسیون به دلیل بدهی و همچنین انصراف برخی تیم ها حریفان 5 تیم لیگ برتری از اکنون مشخص هستند. نکته جالب احتمال رویارویی تیم تازه تاسیس مشهد به نام پدیده و مربی آن اکبر میثاقیان با پرسپولیس است که در صورت حذف شهرداری اردبیل، این تیم باید راهی تهران شده و با پرسپولیس دیدار کند.

برنامه مسابقات مرحله یک شانزدهم نهایی و حریفان تیم های لیگ برتری بدین صورت خواهد بود:

1. شهدای ارتش اصفهان- کاسپین قزوین (برنده این بازی حریف استقلال تهران خواهد بود)

2. مس رفسنجان- گاز جم (برنده این بازی با ملوان انزلی روبرو می شود)

3. داماش تهران- شهرداری جویبار (برنده این بازی با نفت تهران روبرو می شود)

4. ذوب آهن اصفهان- پیام آمل

برندگان بازی 1 و 2 و برندگان بازی 3 و 4 باهم روبر می شوند. از این گروه در نهایت یک تیم به نیمه نهایی می رسد.

5. نفت امیدیه- گیتی پسند اصفهان (برنده این بازی با صبای قم روبرو می شود)

6. نفت نوین آبادان- شهرداری دزفول (برنده این بازی با مس کرمان روبرو می شود)

7. گسترش فولاد تبریز- میناب طیور هرمزگان

8. سیاه جامگان مشهد- نفت آبادان (برنده این بازی با سپاهان اصفهان روبرو می شود)

برندگان بازی 5 و 6 و برندگان بازی 7 و 8 با هم روبرو می شوند و در نهایت از این گروه یک تیم به نیمه نهایی می رسد.

9. پرسپولیس گناوه- نفت مسجد سلیمان (برنده این بازی با سایپا کرج روبرو می شود)

10. تراکتورسازی تبریز- ماشین سازی تبریز

11. یزد لوله- شهرداری نوشهر (برنده این بازی با داماش گیلان روبر می شود)

12. تالار وحدت همدان- گل گهر سیرجان (برنده این بازی با راه آهن تهران روبرو می شود)

برندگان بازی 9 و 10 و برندگان بازی 11 و 12 باهم روبر می شوند و در نهایت تیم سوم نیمه نهایی از این گروه مشخص می شود.

13. فولاد خوزستان- فولاد یزد

14. فجرسپاسی شیراز- فولاد نوین اهواز

15. پدیده مشهد- شهرداری اردبیل (برنده این بازی حریف پرسپولیس تهران می شود)

16. حفاری اهواز- الوند همدان (برنده این بازی حریف استقلال خوزستان می شود)

برندگان بازی 13 و 14 و برندگان بازی 15 و 16 باهم روبرو می شوند و در نهایت تیم چهارم مرحله نیمه نهایی از این گروه مشخص می شود.

2. 9 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

واقعا برای بعضی از روزنامه‌ها و خبرنگارها متاسفم که تحت هر شرایطی میخوان برای تیممون حاشیه درست کنن.
    این قسمتی که دورش رو کادر کشیدم بخونین.

کفشگری اومده یه مصاحبه کرده و در وقتی در مورد دهنوی ازش سوال کردن گفته قاسم دهنوی ۶ تا شُش داره و از بس توی زمین میدوه و زحمت میکشه آدم ازش خجالت میکشه.
    بعد این روزنامه که اسمش هم هدفه معلوم نیست با چه هدفی اومده این موضوع رو این شکلی عوض کرده و گفته.
    جالب اینجاست که اولین بار هم سایت گل این مصاحبه رو چاپ کرده بود و توی تیتر اصلیش هم نوشته بود:
    کفشگری:از بازی کنار دهنوی خجالت میشکم!
    بعد که خبر رو باز میکردی میدیدی کلا تیتر فرق میکنه.

4. 20 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعا برای بعضی از روزنامه‌ها و خبرنگارها متاسفم که تحت هر شرایطی میخوان برای تیممون حاشیه درست کنن.
    این قسمتی که دورش رو کادر کشیدم بخونین.

کفشگری اومده یه مصاحبه کرده و در وقتی در مورد دهنوی ازش سوال کردن گفته قاسم دهنوی ۶ تا شُش داره و از بس توی زمین میدوه و زحمت میکشه آدم ازش خجالت میکشه.
    بعد این روزنامه که اسمش هم هدفه معلوم نیست با چه هدفی اومده این موضوع رو این شکلی عوض کرده و گفته.
    جالب اینجاست که اولین بار هم سایت گل این مصاحبه رو چاپ کرده بود و توی تیتر اصلیش هم نوشته بود:
    کفشگری:از بازی کنار دهنوی خجالت میشکم!
    بعد که خبر رو باز میکردی میدیدی کلا تیتر فرق میکنه.
    تا وقتی یکی مثل علی دایی بالای سر تیم هست روزنامه های درپیت ایران با این لمپن بازیهاشون نمیتونن تیم وارد حاشیه کنن

تو ایران یک روزنامه خبر ورزشی درست حسابی بود اونم که به فنا رفته
    Last edited by clau; 17-09-2013 at 11:06.

6. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این روزنامه ها خیلی وقته راهشونو گم کردن.
    هوادارا هم خیلی وقته که دیگه گول این تیترا رو نمیخورن و اگه هدفشون حاشیست، دیگه با این چیزا به حاشیه نمیریم

8. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليسي‌ها گفت: من قطعا با هيچ کدام از هواداران و حتي خود سپاهان مشکلي ندارم و آنها من را دوست دارند.

محمدرضا خلعتبري در مورد آخرين وضعيت خودش در پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه هر روزي که مي‌گذرد با جوان‌ها و دوستان خودم در پرسپوليس بيشتر نزديک‌تر و هماهنگ‌تر مي‌شوم و خوشبختانه با اين وضعيت به نظرم در آينده خيلي بيشتر مي‌توانم به پرسپوليس کمک کنم.

به گزارش فارس ، وي درباره پست بازي خودش نيز گفت: من با نظر دايي به پرسپوليس آمدم تا به اين تيم کمک کنم. پستم را دايي مشخص مي کند. البته در بازي قبلي بيشتر شبيه يک بازي‌ساز بودم ولي برايم فرقي ندارد چون دوست دارم در همه جاي زمين باشم. براي من مهمترين موضوع اين است که دايي از من راضي باشد.

خلعتبري در مورد رويارويي‌اش با سپاهان اين بار با پيراهن پرسپوليس نيز گفت: سپاهان را همه مي‌شناسند و نياز به تعريف من نيست. ما اصلا نبايد کاري داشته باشيم که وضعيت تيم‌ها در جدول ليگ برتر چه طور است. خوشبختانه با زمين اصفهان بسيار آشنا هستم اما مي‌دانم کارمان سخت است.

وي افزود: سپاهان تيمي بابرنامه و داراي کادر فني خوبي است و بازيکنان و هواداران خوبي هم دارد و به همين دليل کار براي ما در اصفهان سخت است. من يک بار گفتم با هواداران اصفهاني هيچ مشکلي ندارم و تازه جالب است بدانيد آنها من را خيلي هم دوست دارند و من هيچ مشکلي با آنها ندارم.

خلعتبري در پايان درباره احتمال گلزني‌اش گفت: ما بايد با برنامه مقابل سپاهان ظاهر شويم. من در هر بازي تمام سعي و تلاشم را مي‌کنم تا دل هواداران را شاد کنم. حالا يا گل مي‌زنم يا به بچه‌ها پاس گل مي‌دهم. ما بايد در اصفهان قدر موقعيت‌هايمان را بدانيم چون واقعا مقابل سپاهان کار سختي داشتيم و بايد از کمترين فرصت‌ها بهترين استفاده را کنيم تا جايگاه‌مان را در جدول از دست ندهيم.

بازیکنامون زیادی مصاحبه میکنن.
    روزی چنتا مصاحبه از قول بازیکنامون میبینیم.
    این کارشون درست نیست و شاید از جوونیشونه.
    هر مصاحبه میتونه منشاء یه حاشیه سازی برای ژورنالیستا باشه.
    بهتره زبون به دهن بگیرن و تمرکز خودشونو از بین نبرن، حرفشونم تو زمین بزنن

10. 10 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سایت گل که تکلیفش مشخصه و معلومه که جز کدوم باند و مافیا هست...نظرهای تایید شده سایت گل هم گواه خیلی چیزهاست

12. 13 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برنامه هفته دوازدهم تا پانزدهم ليگ برتر اعلام شد

هفته دوازدهم

جمعه 12/7/92

صباي قم- پرسپوليس در ساعت 18 و 15 دقيقه ورزشگاه يادگار امام قم

هفته سيزدهم

جمعه 26/7/92
    پرسپوليس - داماش ساعت 18 ورزشگاه آزادي

هفته چهاردهم

يکشنبه 5/8/92
    راه‌آهن- پرسپوليس ساعت 15 و 30 دقيقه ورزشگاه تختي تهران

هفته پانزدهم

چهارشنبه 15/8/92

پرسپوليس- استقلال خوزستان ساعت 17 و 30 دقيقه ورزشگاه آزادي

پ.ن: محسن قهرمانی هم داور بازی سپاهان-پرسپولیس شد
    Last edited by clau; 17-09-2013 at 17:10.

14. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض دايي: با تلاش و کوشش آينده‌تان درخشان است

علي دايي بعد از ظهر امروز به اردوي تيم ملي نوجوانان رفت.

علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از ظهر امروز به اردوي تيم ملي نوجوانان رفت و با بازيکنان و کادر فني اين تيم به بحث و گفت‌وگو پرداخت.

به گزارش فارس، وي همچنين با بازيکنان تيم ملي عکس يادگاري گرفت و از دوران شيرين و تلخ فوتبال خود براي ملي‌پوشان نوجوان سخن گفت.

دايي خطاب به بازيکنان تيم ملي نوجوانان گفت: قطعا شما با سعي و تلاش مي‌توانيد به جايگاه‌هاي خوب و رفيع در فوتبال ما برسيد. شما نوجواناني هستيد که آينده فوتبال ما در دستان شما است و اگر بدون غرور و با تمرکز و آرامش تلاش کنيد خيلي راحت به هدف والاي خود در فوتبال خواهيد رسيد.

وي افزود: من براي شما در مسابقات پيش رو آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم بتوانيد نمايش قابل قبولي را در مسابقات پيش رو به نمايش بگذاريد. کار شما مثل هر مسابقه‌اي شايد سخت باشد اما با تلاش و کوشش مي‌توانيد به هدف خود برسيد.

اين در شرايطي است که تيم ملي نوجوانان دو روز آينده به پاکستان خواهد رفت.

16. 7 کاربر از نازنین68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

قهرمانی داور سپاهان و پرسپولیس شد

18. 8 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نيلسون: قهرماني پرسپوليس از آقاي كلين‌شيت شدن مهمتر است

سایت هواداران پرسپولیس : نيلسون‌كوريا به گواه آمار بهترين گلر اين روزهاي ليگ‌برتر ماست. دروازه‌بان سيه‌چرده برزيلي كه علي‌رغم سن و سال بالايش مثل جوانان تمرين مي‌كند و مانند جوان‌ترها باانگيزه است.

آمار‌ مي‌گويد نيلسون هر 270دقيقه يك گل دريافت كرده و اين از عملكرد فصل قبلش هم بهتر است. گلر كم‌حرف ارتش‌سرخ ترجيح مي‌دهد درباره گلر آبي‌ها و گل‌هايي كه اين فصل خورده و از حد معمول بيشتر است، حرفي نزد!

9بازي و 3گل خورده! آمار قابل تقديري برجاي گذاشته‌اي.

*وظيفه يك گلر چيست؟ گل نخوردن. كار خاصي انجام نداده‌ام.*

اما فصل قبل از هفته چهارم ليگ به تركيب اصلي تيم راه يافتي و تا هفته نهم، شش‌گل دريافت كردي!
    (مي‌خندد) فصل قبل را فراموش كن. خيلي چيزها تغيير كرده است. ضمن اينكه شش بازي و شش گل هم بد نبود. حداقل اگر به آمار ساير گلرها در همان زمان توجه شود، ادعاي من ثابت خواهد شد.

دو تا هفته نهم ليگ قبل طي شش بازي فقط دو كلين‌شيت برابر استقلال و نفت تهران داشتي و حالا شش كلين‌شيت در 9بازي.
    بايد تمام شرايط را در نظر داشت. خط دفاعي ما از قبل هم هماهنگ‌تر است و من هم پس از يك فصل حضور كنارشان با خيالي آسوده‌تر درون دروازه مي‌ايستم. واقعا از هماهنگي كم‌نظير محسن(بنگر) و سيدجلال(حسيني) لذت مي‌برم.

چطور؟
    آنها آن‌قدر با يكديگر هماهنگ هستند كه حتي در شرايط دشوار و تحت فشار هم با هم حرف نمي‌زنند. يعني نيازي به صدا كردن يكديگر ندارند و حركات را پيش‌بيني مي‌كنند.

فصل پيش مهدي رحمتي آقاي كلين‌شيت ايران شد اما در ليگ جديد طي 9بازي، 11مرتبه دروازه‌اش باز شده است.
    نمي‌توانم در اين‌باره نظر خاصي بدهم. مهدي گلر خوبي است و قبلا اين را ثابت كرده است. فكر مي‌كنم بايد اين پرسش توسط كادر فني استقلال پاسخ داده شود چون اين مربوط به تيم آنهاست و اينكه كل تيم‌شان چه شرايطي دارد و در اين بين اوضاع خط دفاع‌شان چگونه است. اينكه يك گلر را زير ذره‌بين ببريد، بدون اينكه شرايط كل تيمش را در نظر بگيريد، كمي كار را سخت مي‌كند.

به قول ايراني‌ها نيلسون مانند قاليچه كرمان مي‌ماند.
    يعني چه؟

يعني هرچه از عمر قهرماني‌ات مي‌گذرد، به‌جاي اينكه افت كني، بهتر مي‌شوي!
    من در تمام مدت زندگي ورزشي‌ام مراقب تغذيه‌ام بودم و زندگي سالمي داشتم و دارم. تمريناتم هم هرگز متوقف نشده است. چه زماني كه تيم داشتم يا در ليگ بودم و چه وقتي كه بيرون از تيم و بازي‌هاي ليگ حضور داشتم. هيچ‌وقت هم بين مسابقات كوچك و بزرگ فرق قائل نشدم. هميشه يك‌جور تمرين كردم.

فكر مي‌كني تا پايان ليگ آقاي كلين‌شيت بماني؟
    بايد تلاش كنيم پرسپوليس قهرمان شود، اين از بالا رفتن آمار كلين‌شيت‌هايم مهم‌تر است اما شكي وجود ندارد كه اين دو با هم رابطه مستقيم دارند و من هرچه بيشتر موفق شوم با كمك ساير بازيكنان دروازه تيم را بسته نگه دارم، شانس‌مان هم براي قهرماني بيشتر مي‌شود.

20. 14 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •