تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 148 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مهمترین خطری که داره منچستر رو تهدید میکنه نرسیدن به ثبات هست
    نتایجی مثل بازی دیشب غیر از بی انگیزگی تماشاگرا بروی کادر فنی و بازیکنها هم فشار میاره و باعث طولانی تر شدن شرایط فعلی میشه
    مشخصا تیم به شوک نیاز داره. بازگشت rvp و خرید ماتا خبرهای خوبی بود که یه تاثیر کوتاه مدت داشت
    امیدوارم مویس و دستیارهاش بتونن ثبات رو به منچستر برگردون وگرنه احتمال اینکه این تیم فصل بعد هم نتونه به جایگاه اصلیش برسه وجود داره
    شاید برگشتهای تاریخی که برای برخی تیمها اتفاق افتاده برای ما هم اتفاق بیفته
    آقا دیگه منچستر اونقدر داغون نشده که 2-0 رو اونم جلوی تیمی به اسم المپیاکوس نتونه جبران کنه و وقتی هم تونست اسمش رو بذاریم بازگشت تاریخی
    بازگشت تاریخی اونی بود که آرسنال داشت پارسال جلوی بایرن انجام میداد ولی نتونست!

2. 10 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یعنی یه بازیکن درست و حسابی توی مجموع خط هافبک و دفاعمون پیدا نمیشه.
    مربی هم که دیگه شورش رو دراورده...
    من نمی فهمم، شما به من بگید، یعنی درک این موضوع که سطح بازی یانوزای از اون یانگ و والنسیا بالاتره کار سختیه !؟
    یکی واسه من دلیل 90 دقیقه بازی کردن اون اسمالینگ رو توی بازی های اخیر منچستر یونایتد توضیح بده.
    27 میلیون پوند دادی دکوری خریدی واسه نیمکتت ؟
    اون زاهای بد بخت رو رد کرد رفت کاردیف که توی اولین بازیش همون تا رفت تو زمین پاس گل داد، اونوقت والنسیا و یانگی که سرشون به تهشون پنالتی میزنه رو فیکس بازی میده.
    سیستم تیممون برگرفته شده از سیستم علی اصغری در دهه ی هفتاده، برو از گوشه سانتر کن بلکه فرجی شد ...
    اعصاب نذاشته دیگه ...
    درسته که با این بازیکنا نمیشه نتیجه گرفت ولی وقتی همین تیم فصل قبل قهرمان شده، یعنی تو لااقل باید دو تا نتیجه آبرومند بگیری، آخه این چه وضعیه ؟

4. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بدون شک بدترین بازی 6-7 سال اخیریونایتد بود...
    این تیمی که اینقدر قاطعانه ما رو برد بایرن یا رئال نبود!! المپیاکوس بود
    من که به شخصه حتی این فصل هم تیم رو اینقدر بی انگیزه و مضطرب ندیده بودم
    کلا داستان این فصل ما شده یه قدم به جلو دو قدم به عقب...

6. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

The Fantastic Four

8. 5 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

First home defeat by West Brom since 1978
    First home defeat by Newcastle since 1972
    First home defeat by Everton since 1992
    First home defeat by Swansea
    Three defeats in a row for first time since 2001
    First league defeat by Stoke since 1984
    First defeat by a Greek club - losing to Olympiakos

David Moyes has broken more records than Messi this season,

__________________________________________________ ________________________________________________

من بیشتر از اینکه از نتایج و شکست ها ناراحت باشم ، نگران این هستم که چهره جهانی باشگاه منچستر یونایتد خدشه دار شه.
    اینکه تیم شهرت و شخصیتیش خراب بشه از همه چیز ها بد تره ! طبعاتی بسیار سنگین اقتصادی و فوتبالی خواهد داشت!

واقعا به نظر شما مویس آره یا نه؟

12. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میشه گفت مویس بدترین گزینه ممکن برای جانشینی فرگی کبیر بود تا اینجای فصل به اندازه انگشت های یک دست بازی درست حسابی در مجموع رقابتها از تیم دیده نشده

سهمیه چمپیونز لیگ سال بعد که از دست رفت در حذفی و جام اتحادیه هم که نتایج اسفباری گرفته با این نحو بازی مطمئنن مقابل المپیاکوس یونان هم هیچ شانسی برای رفتن به مرحله بعد نداریم

با تزریق بازیکنای بزرگ و درست حسابی هم بعید میتونم فصل بعد مویس بتونه افتخاری برای منچستریونایتد کسب کنه- نشستن روی نیمکت پر افتخارترین تیم لیگ جزیره خیلی از سرش زیادی بود -
    همین راجرز ببینین تیمش چه بازیهای قشنگی امسال از خودش به نمایش میگذاره

14. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این ایراداتی که به مویس وارد می شه خیلیاش درسته مثلا این که روحیه پیروزی نداره یا نشون نمیده که داره و خیلی چیز های دیگه
    امایه سری هاش دیگه خیلی غیرمنطقی و یه بعدیه مثلا این که چرا یونایتد جز سانتر برنامه دیگه ای نداره...خب این مشکل دوسه فصل قبل هم بود ولی چون همه چیز زیر سایه موفقیت های فرگوسن بود هیچکس توجه نمی کرد
    اما من به شخصه حس می کنم مویس می خواد سبک بازی یونایتدو تغییر بده و به نظرم در بدترین حالت ممکن باید تا آخر فصل بمونه (این دیگه بدترین حالت ممکنه یعنی هر چی بازی مونده ببازه)
    در مورد سبک بازی هم تو بازی با کریستال پالاس یه نمونه کوچیکشو دیدیم ماتا و عدنان که قاعدتا باید وینگر باشن خیلی متمایل به مرکز بازی می کردن به خصوص ماتا...
    من خودم دو دلم از یه طرف شواهد میگه که مویس شبیه ران اتکینسون مربی سابق یونایتد که فرگوسن جانشینش شد هستش مویس با این که مربی خوبیه ولی نه برای باشگاهی مثل یونایتد
    ازطرف دیگه به نظرم الان واسه قضاوت خیلی زوده و ایده آلش اینه که دوفصل بهش فرصت داده بشه بعد عملکردش بررسی بشه
    واقعا دلم میخواد مویس خودشو ثابت کنه و بگه که لیاقت این شغلو داره اما شاید یه همچین اتفاقی نیوفته

16. 9 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این ایراداتی که به مویس وارد می شه خیلیاش درسته مثلا این که روحیه پیروزی نداره یا نشون نمیده که داره و خیلی چیز های دیگه
    امایه سری هاش دیگه خیلی غیرمنطقی و یه بعدیه مثلا این که چرا یونایتد جز سانتر برنامه دیگه ای نداره...خب این مشکل دوسه فصل قبل هم بود ولی چون همه چیز زیر سایه موفقیت های فرگوسن بود هیچکس توجه نمی کرد
    اما من به شخصه حس می کنم مویس می خواد سبک بازی یونایتدو تغییر بده و به نظرم در بدترین حالت ممکن باید تا آخر فصل بمونه (این دیگه بدترین حالت ممکنه یعنی هر چی بازی مونده ببازه)
    در مورد سبک بازی هم تو بازی با کریستال پالاس یه نمونه کوچیکشو دیدیم ماتا و عدنان که قاعدتا باید وینگر باشن خیلی متمایل به مرکز بازی می کردن به خصوص ماتا...
    من خودم دو دلم از یه طرف شواهد میگه که مویس شبیه ران اتکینسون مربی سابق یونایتد که فرگوسن جانشینش شد هستش مویس با این که مربی خوبیه ولی نه برای باشگاهی مثل یونایتد
    ازطرف دیگه به نظرم الان واسه قضاوت خیلی زوده و ایده آلش اینه که دوفصل بهش فرصت داده بشه بعد عملکردش بررسی بشه
    واقعا دلم میخواد مویس خودشو ثابت کنه و بگه که لیاقت این شغلو داره اما شاید یه همچین اتفاقی نیوفته
    خیلی ادم بی روح و سردیه.روحیه برد که هیچی روحیه مساوی هم نداره.
    نمیدونم چرا همه میخوان برن از تیم.
    خدا کنه تو لیگ قهرمانان تو بازی با المپیاکو بتونه جبران کنه دو تا گل رو

18. 2 کاربر از hadimusavy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من تا آخر فصل از تیم و مویس حمایت میکنم
    کاری جز این نمیتونم بکنم

در پایان فصل دلم میخواد یک مربی بزرگ بیاد روی نیمکت
    اگر نیمکت منچستر رو یه الاکلنگ در نظر بگیریم که یک سمتش بازیکنا و تاریخ منچستر باشه و یه سمتش مربی
    الان دقیقا تعادل بهم خورده و مویس روی هواست و تاریخ و شخصیت منچستر که سنگینی میکنه رفته پایین
    چیزی که در دوره فرگوسن کاملا تعادل داشت
    منچستر کسی رو نیاز داره که شخصیتش اینقدر بار فنی و اعتبار فوتبالی داشته باشه که تعادل رو روی نیمکت منچستر بر قرار کنه

باید بدون تعارف حرف زد منچستر نیاز به کسی داره که اسمش در فصل نقل و انتقالات عامل جذب بازیکنای مورد نظرمون باشه
    مثلا الان گواردیولا دست روی اوباما هم بذاره احتمال رفتنش به بایرن 80 درصده
    گواردیولا کسی بود که ما خیلی مفت از دستش دادیم در حالی که بهترین انتخاب برای دست کم 5 سال برای منچستر بود
    یکی از پنج مربی برتر دنیا یک سال قبل اعلام کرده از بارسا میره
    فرگوسن هم میدونسته که در پایان فصل رفتنیه
    از نظر من خریدن گواردیولا در مرحله نهایی بود چی شد که نشد بخشیش به خاطر خوب عمل کردن مسئولای بایرن

اما در حال حاضر بهترین شخص که باز هم شخصیتش میتونه به منچستر کمک کنه و حتی میشه باهاش قرارداد 5 ساله بست
    یورگن کلوپ هست که احتمال جدا شدنش در پایان فصل از دورتموند زیاده

اگر مویس بر اساس نظر مدیرای تیم موندنی شد یه بحث دیگه پیش میاد که به موقع باید در موردش حرف زد

20. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •