سلام بچه ها چیکار کردین؟سطح کنکور نسبت به سال های قبل چطور بود؟ (منم دادم)
نتایج کی میاد؟
سلام بچه ها چیکار کردین؟سطح کنکور نسبت به سال های قبل چطور بود؟ (منم دادم)
نتایج کی میاد؟
پرسش های ادبیات(مخصوصا زبان فارسی) کمی غیر معمول و تقریبا مشابه آزمون های سنجش امسال طرح شده بودن، فکر میکنم یک چیزی حدود ۵۰٪ زده باشم.
دینی، چون مرورش نکرده بودم کلی از سوالات از بین رفت، چندان جالب نمیشه درصدم.
عربی رو کلا نخونده بودم هیچی، ۴-۵ تا سوال ترجمه جواب دادم
زبان همه سوالا رو جواب دادم احتمال داره ۱۰۰ بشه حتی.
ریاضی یه چیز حدود ۱۵٪ فکر کنم، سوالا اوکی بودن به نظرم اما آسون نبودن اصلا. از یه سری مباحث آسون سوال نداده بودن اصلا.
فیزیک بین ۳۰ و ۴۰ درصد فکر کنم بشه. بیشترین وقتو روی فیزیک گذاشتم.
شیمی هم نه آسون بود نه سخت، میشد درصد خوبی گرفت اما وقت کم آوردم به شدت، بین ۲۵ تا ۳۰ درصد احتمال میدم زده باشم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
ای بدک نبود خودم حس میکنم این درصدارو زدم البته کلا 3 ماه من روی هم درس خوندم
ادبیات 45%
دینی 85%
عربی38%
زبان40%
ریاضی25%
فیزیک(ضعیف ترین درسم)15%
شیمی فکر میکردم اسون تر باشه و روی 40 یا 50 حساب میکردم الان فکر کنم بین 20 تا 30 بشه
در کل بدک نبود
جالب این بود که ساعت 9.5 نصف کلاس ما خالی شد
تا اخر ازمون 6 تا توی کلاس مونده بودیم![]()
بچه های ریاضی همه میگن شیمی و دینی سخت بود
من میرم بزنم چی به چیه میام بگم
امید وارم همه به هدفتون برسین.
ویرایش:
کنکور ریاضی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A/|\IR; 26-06-2014 at 14:16.
با سلام به همه بچه ها
خب خدا رو شکر این کنکور رو دادیم راحت شدیما، اِ نه هنوز، فردا هم باس کنکور بدم
اولین چیزی که حس کردم این بود که همه ی سوالا شبیه سنجش بود ، یعنی حس میکردم دارم ازمون سنجش میدادم ، چه از لحاظ سوالها چه از لحاظ خصوصیات فیزیکی(من به این چیزیا زیاد دقت میکتم عین دخترامثلا دفترچه اش رو یه منگنه زده بودن ، پارسال دفترچه ام دوتا منگنه داشت و جنس کاغذش ضخیم تر بود ) (دیوونه هم خودتی
) ولی پارسال همچین حسی نداشتم نمیدونم چرا ...
ادبیات : لغاتش خوب بود ، تاریخ ادبیاتش بد بود :| من واسه تاریخ ادبیات فقط کتاب خونده بودم ولی تاحالا اسم این یارو نویسنده رو امیر میثاق بود اگه اشتباه نکنم نشنیده بودم :| قرابتاش هم خوب بود بهتر از پارسال بود ولی یه سوالش بین بد و بدتر بود پارسال هم سوال 25 اش اینطوری بود . در مجموع حدود 60 باید زده باشمش اگه خدا بخواد و درست باشن .
عربی : هم بد نبود مث سال قبل ، اینم باید بین 40 یا 60 زدم
دینی : آشغال :| یه سوالش که اصلا" اشتباه بود ، حالا نمیدونم واسه شما اینطوری بود یا نه من که کرجم و تو حوزه مون همه میگفتن اشتباه است . هیچ درصدی نمیتونم براش پیش بینی کنم
زبان : خوب بود یه خورده بودجه بندی سوالا عوض شده بود ولی من واسه زبان 100 درصد رفته بودم نمیدونم چرا وقت نشد ، درک مطلبهاش خیلی طولانی بود نصفشون رو خوندم وقت تموم شد ، هول هولکی چنتاشو جواب دادم ولی با این حال زیر 50 نباید باشه
ریاضی : اولش لازم به ذکر است که من برای ریاضی فقط ریاضی پایه و دیفرانسیل رو خونده بودم .... سوالاش با سالهای قبل یه خورده فرق میکرد مثلا تابع نداشتیم* :| من منتظر یه 101 باحال مث پارسال بودم نبود که نبود ولی بازم همه ی سوالاش رو میدونستم ولی یه خورده اشتباه محاسباتی داشتم مثلا اون دنباله رو -3 و -8 یه جاش تو صورت کسر میشه که جمع اش میشد -11 ولی منه خنگ هی -5 درمیاوردم ، سه بار حلش کردم ، اخرش نشد :| ولی بازم از ریاضی راضی بودم ولی ریاضی پارسال بهتر بود خیلی بهتر هم مفهومی تربود هم جالبتر ولی امسال مهفومی تو دیفرانسل زیاد وجود نداشت فقط انتگرالش خر کاری بود یه مشتق هم بود اونم همیطور ، مثلثاتش یکی آسون بود اونیکی سخت ... فقط و فقط خدا کنه اونایی که زدم درست باشه .... سوال مفهومی داشت ولی مفهومش چرت بود .... (نظرشخصی منه)
فیزیک : بد نبود ، سخت هم داشت و آسون و متوسط هم بود مث سال قبل بود ، فقط چینش سوالها و بنظر من اگه اشتباه نکنم بودجه بندیش یه خورده عوض کرده بودن مثلا یه ترازشدت صوت هرسال بوده امسال نبود
شیمی : هم سخت بود از پارسال سختر بود
فقط وفقط دعا دعا میکنم که اونایی که جواب دادم درست باشه تا موقع اعلام نتایج سایت سنجش نمیرم برای پاسخ ها !!! اونقدری رو که میخواستم جواب دادم ، شریف نمیخوام ولی اونی رو که میخوام خدا کنه قبول بشم .
در کل سال پیش رو بیشتر میپسندم . سال به سال مزخرف تر میشه ...!
*ویرایش : تابع بود ولی نه مثلا نمودار یا ریشه های این تابع اون یکی تابع است و اینا دوتا مرکب داشت که راحت بود ، دوتاشون هم با عدد گزاری حل میشد
Last edited by mbadboy7; 26-06-2014 at 17:36.
خوبه ....
پارسال تا ساعت 11 و 5 نمیذاشتن کسی بره واسه ماهم همینطور ساعت 9و5 دو سومم بچه ها رفتن :| یه خورده بهم استرس داد :|
حس تیم ملی ایران بعد از بازی با بوسنی رو دارم :|
یه جورایی هم بعد از بازی با آرژانتین، چون شیمیش مزخرف بود :|
خب اولین بازگشته از کنکور تجربی هم اومد ...کنکور خوب بود ...
فقط فکر کنم زیست رو دیگه نباید بگیم زیست باید بگیم زیست ترکیبی !
باغتون آباد من که نصف فصل های زیست رو خونده بودم به هر تستی نیگاه میکردم یه چیز از درس های دیگه داشت...
بد شد ..حساب باز کرده بودم روش
اقا راستی یه تست ادبیات بود که کدام عبارت معنیش غلط نوشته شده ...متشرعان رو زده بود دیندار ...این غلطه دیگه نه ؟
کنکور ریاضی نسبت به سال قبل خیلی خوب بود
به جز دینی
لامصب سوالا خو غلط بودن هیچ
معلوم نبود از کجا آورده
از تابستون پارسال دارم دینی میخونم ولی به نسبتی کخ ریاضی هیچ هیچ یعنی 0درصد
اومدم 5تا زدم
حالا برم آماده شم برا کنکور زبان
Sent from my LT22i
درود بر شما و تمام تجربیان دنیا
آره متشرعان میشه اعمال ظاهری دین ، اونایی که به عمقش دست نیافتن یا تو همین مایه ها که باید غلط باشه
زیست خوب زدم
شیمی بس سخت بود به امید 90 رفتم ولی ... مسئله هاشو خودِ مندلیفم بیاد میلنگه توش! مخصوصا مسئله های تعادل! من که واقعا مسئله های همه کتابا رو ترکونده بودم تو این لنگ زدم البته 100% نبودم بنا به دلایلی
ریاضی 3 تا زدم با سر درد و اطلاعات خودم:| اصلا نخونده بودم:|
فیزیک هم سوال سخت داشت هم آسون ولی آسوناش واقعا آسون بود!
عمومی ها رو چیز خاصی ندیدم توش معمولی بود ولی نسیت به عمومیای پارسال سخت تر بود (یا بهتره بگیم ادب پارسال زنگ تفریح بود نسبت به این)
من که اصلا راضی نبودم معدلمونم افتضاح ـه نور الی نور شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)