اره اگه مقاله ای چیزی میداشت خیلی خوب میشد![]()
اره اگه مقاله ای چیزی میداشت خیلی خوب میشد![]()
Last edited by leo_meb; 05-10-2013 at 19:59.
یاد میگیرید همه صفجه ها رو بخونید کلا بازی خوبی هست ولی من حوصله شو ندارم مشکل اینجاست
راستي من ليگ ايران رو نريختم چطوريه حال ميده؟ديتل بيس خووبه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اکثر اطلاعات و نقل انتقالات و در کل مربیان و .... مال دو سه سال پیش هستند ، کلا خیلی درهمه
خیلی حال میده تو دربی تیم مقابلتو شش تایی کنی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تیمم الان خیلی رو فرمه در فینال fa cup آرسنال رو هم 2 بر 1 بردیم و قهرمان شدیم و مهمتر از همه اینکه بارسلونا رو در نیمه نهایی در مجموع دو دیدار 4 بر 3 بردیم و رسیدیم فینال
ایول لیورپول![]()
نه ،فایده نداره وقتی هیچی نمیدونی و بخای از صفر شرو کنی!!
خود بازی وقت گیر هس حالا تا بخای جزئیاتشو با سیخ زدن ! یاد بگیری کلی طول میکشه
احتمالا بیخیالش شم!!
دوست عزیز ما هم به همین روش این بازی رو شروع کردیم من هم دفعه اولی که این بازی رو شروع کردم از منوی پیچیدش کلی سر گیج گرفتم ولی دوست داشتم بدونم چجوریه و فکر کنم کلا یک نیم فصل بازی کردم تا 60 ، 70 درصد کار اومد دستم هنوزم بعضی از اپشن ها رو هم دقیق نمیدونم ولی این دلیل نشد رهاش کنم بازی رو شروع کن هرجا سئوال داشتی از بچه های این فروم میتونی بپرسی
اره داداش اگه بتونی یه اموزش از نکاته کلیدیش بذاری خیلی خوبه
مثلا دستیارا،کمک مربی،چه دستیاری بهتره،چه نوع سیستمی بهتره،روش تمرین دادن،چه نوع تمرینی بهتره،بازیکن روحیه نداره،مصدوم میشه چیکار باید کرد،چه روشی واسه کشف استعدادا وجود داره،بازیای دوستانه چجوری برگزار کنیم،این پیامایی که تو اینباکس میاد چین(بعضیاشو متوجه نمیشم چیه!)راههای درامد،راههای کاهش حقوق،چیا تو روحیه بازیکنا تاثیر داره،میزان تمرینشون چقد باشه،قبل شروع لیگ حین لیگ تمرینا چجوری باشه و...بازم یادم بیاد مینویسم!!
در هر صورت ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)