قرار هم نبوده که خروجی ای داشته باشه
شما با این دستورات فلاپی دیسکتون رو مونت می کنید
بعد شما باید بری توی mnt/floppy-disk/ و اگر اطلاعاتی داری توی فلاپی دیده می شه و اگر هم نیست می تونید توش بنویسید
قرار هم نبوده که خروجی ای داشته باشه
شما با این دستورات فلاپی دیسکتون رو مونت می کنید
بعد شما باید بری توی mnt/floppy-disk/ و اگر اطلاعاتی داری توی فلاپی دیده می شه و اگر هم نیست می تونید توش بنویسید
یعنی نمیشه مستقیما روی دکمه PC Floppy Drive کلیک کرد و وارد شد؟
نه
چون ما اینو بصورت دستی مونت کردیم و در یک دایرکتوری که خودمون ساختیم (در fstab و mtab ثبت نشده)
خب من بعد از اون دستور ها به شاخه mnt/floppy-disk رفتم و موقعی که خواستم چیزی توش بنویسم پیغام access denid رو داد. ظاهرا که بازم نشد!!!
خب حالا سوال معطوف نشه فقط به بخث فلاپی،
این کرنل جدید لینوکس که منتشر شده و نسخه های 2.6.26 و 2.6.27 خیلی زود یکی پس از دیگری منتشر شدن.
خب حالا من دوتا سوال دارم.
1. در موقعی که میخوام بسته های نرم افزاری جدید رو از اینترنت دانلود کنم میبینم که مثلا برای فدورا کر زده شده packagename.fc10.rpm! خب هنوز که توزیع فدورا 10 انتشار نیافته پس اینکه عبارت f10 زده شده مربوط میشه به اینکه کرنل جدید منتشر شده مثلا 2.6.27 یعنی کرنل توزیع فدورا 10 ؟؟؟
2. برای دانولد کرنل جدید به سایت kernel.org رفتم ولی برام مشخص نست که در صفحه اول کدوم یکی از لینک ها کرنل اصلی هست. میشه راهنمایی کنید که کدوم رو باید دانلود کنم و اینکه مهمتر، چطور باید کرنل جدید رو جایگزین کنم ؟؟
نه اینطوری معلوم نمی شه که نشده
اگر اروری نده معمولا به معنی اینه که درست مونت شده
وقتی که اون دستور رو اجرا می کنی فلاپی درایو به کار میوفته؟ و صدا می ده؟
دستور mount رو اجرا کن و ببین خطی مبنی بر مونت بودن فلاپی توش هست؟
برای نوشتن باید موقع مونت اجازه نوشتن بهش بدی
اینطوری:
mount -t vfat /dev/fd0 /mnt/floppy-disk -rw -o umask=0000
برای فدورا ۱۰ هست که بصورت تست هست
نسخه ۲۷ که تازه اعلام شده و همچنین هنوز نسخه پایدار نیست
نسخه ۲۶ پایداره که توی آینه های دریافت (mirror) ها دریافت کنید مثلا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل منیجر رو با کاریر رووت باز کنید و مجددا به مسیر mnt/floppy-disk بروید و نتیجه را اعلام کنید !
اول اینکه:
وقتی دستور دومی رو یعنی mount -t vfat /dev/fd0 /mnt/floppy-disk رو میزنم صدایی از فلاپی درایو شنیده میشه ولی وقتی در Dolphin که سیستم منیجره روی فلاپی درایو میزنم هیچی نمیشه.
باشه دستور رو اجرا میکنم میگم...
دوم اینکه:
در این لینکی که گفتید مثلا الان که نسخه کرنلم 2.6.25 هست میتونم این لینک رو دانلود کنم؟ :
اون دوتا لینیکی که اخرش پسوند sign هست چی هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامپایلش مثل کامپایل دیگر فایل های Tarball هست؟؟
منظورتون چیه که فایل منیجر رو با کاربر روت باز کنم؟
به حالت معمولی با سیستم منیجر فدورا یعنی Dolphin مسر mnt/floppy-disk وجود داره ولی نمیشه توش چیزی نوشت ... access denied میده
متاسفم
من شخصا تا حالا کرنل رو پچ نکردم
همیشه کاملشو نصب کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)