سوال منم هست
+ اینکه تا کی فرصت داریم بریم؟
سوال منم هست
+ اینکه تا کی فرصت داریم بریم؟
سلام می خواستم راهنمایی ام کنید. كسي نرم افزار "بانك آزمون" رو خريده يا جايي ديده؟ ميخوام بدونم جچوريه...
اخبار اعلام کرد که کسانی که تا بهمن ماه پیش دانشگاهیشون تموم شده باشه میتونن وارد این دوره ها بشن.
فردی که ثبت نام کنه نمیتونه رزرو کنه برای ترم بعد و باید همین بهمن ماه بره دانشگاه
بنابراین اون هایی که الان دانش آموز پیش هستن نمیتونن ثبت نام کنن. از اونجا که سالی دوبارثبت نام هست، اون ها باید ثبت نام ترم مهر 92 که هنوز معلوم نیست کیه رو شرکت کنن.
من و بگو که کارتش رو خریدم![]()
این قضایا رشته های بدون کنکور چیه ؟ به کنکور سراسری که ربطی نداره ؟
بالاخره کد رشته های بدون کنکور اومد راستش من دیگه دارم دیوونه میشم ازبس فکر کردم چه رشته برم که اینده کاری خوبی داشته باشه چندتا رشته مینویسم عاجزانه اونایی که اطلاعات کافی دارن بگن اینده کاریش چطوره منم حال حوصله از شهرمون بزنم بیرون رو اگه مجبور نشم ندارم
1-مهندسی عمران پیام نور(این که میگن دانشگاه پیام نور به درد رشته ها مهندسی نمیخوره حقیقت داره کلاساش کافی هست یا خیر؟)
کاردان فنی برق-الکترونیک
کاردان فنی عمران (کارهای عمومی ساختمان)
کاردان فنی عمران(نقشه برداری)
کاردانی علمی-کاربردی مخابرات
کاردانی علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر
کاردانی معماری
4تا اخر غیرانتفاعی هستن ولی دانشگاهای نسبتا معتبری هستن
کاردان با کاردانی فرقش چیه؟راستش من میخوام زودتر درس خوندنو تموم کنم برم سراغ کار
یه سوال دیگه کاردان فنی رو میشه وصلش کردن به مهندسی عمران
و کدوم رشته قابلیت خوداشتغالی دارن وکدوم حتما بایدجایی استخدام بشی
Last edited by karvas; 07-01-2013 at 13:17.
منظورم اینه که اگر انتخاب رشته کردیم و جایی قبول شدیم و نریم میتونیم بدون مشکل تو کنکور 92 شرکت کنیم؟
کنکور عادی که اگه پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشدیم و نمیرفتیم مشکلی نبود
سلام
در مورد ازاد بله موردی نیست اگر قبول شوید و نروید ... ....
فقط در مورد اینکه گفتن اگر قبول شوید نمیشه برای ترم بعد ثبت نام کرد رو زیاد جدی نگیرید....
امکانش هست ولی باید شهریه ثابت رو پرداخت کرد ...
سلام برای کد رشته های با ازمون فعلا ثبت نام نیست
و ثبتنامی که الان هست برای بدون ازمون ورودی بهمن هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)