احتمالا نیاز به یک پروموشن برای انتقال اطلاعات داره
!
احتمالا نیاز به یک پروموشن برای انتقال اطلاعات داره
!
دوست عزیز اول از همه حواست رو جمع کن که فقط مدل GT-I9300 رو بخری که مدل اینترنشتال هست....بقیه مدل ها برای بازار آمریکا هستن و CPU کاملا متفاوتی دارن،اینا مدلشون کلا فرق میکنه مثل SGH-T999 یا SGH-I747M و غیره یا GT-I9305 ( ورژن جهانی که قابلیت LTE داره و فقط به درد بازار کشور هایی مثل انگلستان و امریکا و ژاپن و ....... میخوره که شبکه 4G دارن)
اگز می خوای از آمریکا بگیری از یکی ار سایت های زیر بگیر که مناسب ترین قیمت رو دارن و کاملا مطمئن هستن و دلیوری سریع هم دارن.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت : از 540 تا 598 $ (من خوذم از این سایت چند بار خرید کردم و برام از آمریکا فرستاده انگلستان ، شما که دیگه از آمریکا بگیری هزینه دلیوری هم تقریبا نداری) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 600$
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 540 $ + 25 $ هزینه پست برای آمریکا
لوزام جانبی رو هم از سایت آمازون سفارش بده ...خیلی راحت میتونی با پایین ترین قیمت بخری
Last edited by d.b23; 08-10-2012 at 17:41.
دوست عزيز ممنون از جوابت اما مثل اينكه بد نظرمو رسوندم.
من خودم ايرانم، از يكي از دوستان خواستم اين كارو برام بكنه. مدل رو كه متوجه شدم. ميخواستم بدونم فرقي داره؟ يعني بهتره از اونجا خريدن؟
قیمتش فرقی نداره . تازه شاید گرونتر هم در بیاد. خرید کالا از آمریکا فقط مواقعی صرف داره که اون کالا توی ایران نباشه یا کمیاب باشه مثل لپتاپهای سری گیم . اما Galaxy S III توی ایران خیلی فراوونه و حتی قیمت خاورمیانه ایش به مراتب کمتر از قیمت امریکاییش هست. به نظر من بگید iphone 5 بیارن . اونجا حدود 900 800 دلاره که میشه 2.500 هزارتومان. اما اینجا 3.600 هزارتومان هست !!
Last edited by mohsenslr; 09-10-2012 at 14:51.
کلا فرقی گفتم ...حیتی دوستتون هم اگر قیمت پایین تر از این سایت ها پیدا نکرد میتونه...از اینا خرید کنه.....
ولی کلا قیمت لوازم الکترونیکی تو ایران به صرفه تره چون معمولا از دبی میاد.....خودت به دلار حساب کن دیگه..باید جیب خودت رو ببینی...
تنها تفاوت اینه که گوشی رو از امریکا بخری سفارش آمریکاس و یه مقدار جزئی(فقط برای کسایی که خیلی حساس هستن) ممکنه کیفیت بالاتری داشته تو مونتاز چون سامسونگ و همینطور بقیه برند ها بازار امریکا رو متفاوت از بقیه میدونن......تنها فرقشون میتونه این باشه....... و گفتم اونم برای کسایی هست که سخت گیرن... ( فقط محض اطلاع گفتم که گفتی فرقشون چی میتونه باشه)
کلا همه این وسایل ساخت دسته بشره....و نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد......
بعید میدونم چون هیچ کمپانی بزرگی نمیاد نیمی از محصولاتش رو با یک کیفیت بزنه و نیمی دیگه رو با یک کیفیت دیگه. با اینکار خودش رو بد نام میکنه . توی آمریکا هم هم چینی هست هم وی اتنامی و هم کره ای.
من چند وقت پیش یک Asus G74 از آمریکا سفارش دادم و وقتی رسید دستم تمامی قطعات Made in China روش خورده بود و وقتی با نمونه های اینجا مقایسه کردم از لحاظ کیفیتی هیچ فرقی نداشت و فقط کانفیگ هاش متفاوت بود.
اره حرقت درسته...گفتم که در حد خیلی خیلی کم...دقیقا مثل محصولات HP...اصلا به چشم نمیاد
سلام .چجوری گوشیمو بصورت Mass Storage به PC بشناسونم ؟؟؟زمانیکه به PC وصلش میکنم عکس دوربین میاد و فقط میشه عکها رو انتقال داد .
سلام به تمام دوستان
من میخوام گوشی بخرم
کدومو بخرم
Galaxy Note II
یا
Galaxy S III
؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
والا اگه جنابعالی انقدر ماشالایی که تو این اوضاع میخای گوشی بخری و تازه بین این 2 تا گوشی هم موندی که کدوم رو انتخاب کنی
اگه داقعا همچین قصدی داری...
بگو نیازت چیه؟
نوت یه مقدار بزرگتره + قلم داره با یه سری ویژگی های نرم افزاری خاص
از لحاظ سخت افزار هم تفاوت آنچنانی ندارن ولی باز نوت یه مقدار سخت افزارش قویتره (یه کم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)