داداش مهم سایت پردیس گیمه![]()
داداش مهم سایت پردیس گیمه![]()
داداش Spaniuly راس میگه
اگه 2 بار بزنی شوت قشنگ تر میره ولی شرایط خاص خودش رو داره که نباید حدودا بیشتر از نصف بشه
بابا این تمرینات رو انجام بدید اون تمرینات گام به گام بیشترشون توضیح تصویریشون اشتباهه و اشتباه می ندازه آدم رو ولی اگه لم کار رو یاد بگیرید خیلی توی بازیتون تاثیر میذاره
دوستان من پچ 1.1 پس ادیت رو هم نصب کردم و یه چمپیونز لیگ امتحانی رفتم.
با تمام احترامی که برای نظر دوستان قائلماما من باز هم هیچ گونه تغییری توی نحوه دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف نمی بینم (نسبت به 2012). پاس های توی عمق رو 99 درصدش رو مدافعین حریف قطع می کنند. اگه تیم قوی باشه که 100% قطع می کنند. داوری هم به نظر من زیاد فرقی نکرده.
در کل تنها تغییری که نسبت به 2012 توی این بازی انجام شده اینه که لیگ رو برداشتن
حیف 6 گیگی که دانلود کردیمآخرین نسخه خوب pes نسخه 2011 بود و توی 2012 و 2013 بازی رو خیلی مسخره کردند.
Last edited by Mehran14233; 01-10-2012 at 14:09.
آرمین جان در کل بازی رو چجوری دیدی؟
چون اینجوری که بوش میاد فیفا روی PC تعطیل شد و رفت پی کارش دوباره باید برگردیم به PES
مطمئنی فیفا واسه PC نمیاد ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
کی میگه نمیاد
همزمان با کنسول اومده بازیش
واسه ما که میخوایم پول ندیم و با قیمت دوتا دوی وی دی 2000 تومن بازی کنیم هنوز کرکش نیومده
راستی خیلی بازی رو ارزون بازی میکنیم!!!
روز به روز هم داریم بازی ها رو ارزونتر بازی میکنیم
مثلا صبح دلار بود 3000 تومن یعنی این بازی میشد 0.66 دلار
امروز بعد از ظهر دلار شد 3500 تومن قیمت بازی هم شد 0.57 دلار
درضمن من حسابی سرم کلاه رفت چون هفته پیش دلار بود 2500 یعنی 0.8 دلار بازی رو خریدم!!!!!
به نظرم بچه ها صبر کنن تا یک هفته دیگه میتونن بازی رو 0.01 دلار بخرن![]()
اومده برای pc ولی نسخه ی سورس اومده و کرک نشده
هر کی کرکو گیر بیاره بازیشم جوره![]()
من تو 2102 وقتی وسط مسترلیگ پچو نصب کردم لباسا فقط تو مستر آبی و نارنجی شد. اگه تو مسترلیگ لباسا به هم ریخته باید از اول شروع کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)