چطوری میشه تنظیمات زیرنویس رو تو LM62000 ذخیره کرد؟آخه هر سری بعد از وارد شدن به USB باید زبان زیرنویس رو عربی کنم....
چطوری میشه تنظیمات زیرنویس رو تو LM62000 ذخیره کرد؟آخه هر سری بعد از وارد شدن به USB باید زبان زیرنویس رو عربی کنم....
تبدیل صدای دیجیتال به آنالوگ هست تو ایران؟قیمتش چنده؟
دوستان عزيز اگر راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
تفاوت بين مدل هاي LM66100 , LM67100 و LM76100 چيه؟
من مي خوام يک 47 اينچ بگيرم، موندم که تفاوت اصلي اين سه مدل تو چيه، از نظر فني؟
با تشکر
LM66100 و LM67100 یکین فقط رنگشون فرق داره و LM67100 پایه هاش حالت متالیک داره و یکم شیکتره
اما LM76100 تصویرش یه مقدار بهتره، پنل قوی تری داره و هرتز پنلش بالاتره.
دوست عزیز من 76100 دارم خیلی ازش راضی هستم
و فامیلمون 66100 داره با هاش مقایسه می کنم البته در شرایط یکسان امکانش نبود اما 76100 خیلی خیلی نسبت به 66100 بهتر است. شفافیت و روشنایی تصویر در 76100 خیلی بیشتر می باشد حتی در صداش هم همینطور .
من به شما توصیه می کنم 76100 بخرید اگر 400 تا 500 تومن برای شما مشکل دار نباشد.
76100 بهترین انتخاب نسبت به قیمت و امکاناتش می باشد. وگرنه 8600 و 9600 مشخصاتشون بالاتر از 76100 می باشد اما اختلاف قیمتشون برای امکانات بیشترشون نمی صرفه . به قول سایت فلت پنل highly recommded می باشد.
همچنین این تی وی ها بدون بدنه می باشند و اصلا متوجه بزرگی تی وی نمی شوید. و خیلی راحت با تی وی 47 اینچ ارتباط برقرار می کنید. همچنین توصیه من به عنوان کسی که 47 اینچ 76100 رو دارم این هست که در صورت داشتن امکانات مالی حتما 55 اینچ آن را تهیه فرمایید . من به شخصه الان از اینکه 55 نخریدم ناراضی هستم. و هر بار افسوس می خورم .
امید وارم هر چه سریهتر خرید کنید و از تی وی تون لذت ببرید.
ممنون از دوستاني که خيلي سريع پاسخ دادند. بله 55 اينچ رو من هم دوست دارم ولي قيمت بالاي 6 ميليون تومان کمي زياده ! پس ايشالا اگر بشه سعي مي کنم 76100 رو بگيرم.
در ضمن، لطف مي کنيد لينک چند تا از Review هاي اين مدل 76100 رو بذاريد؟
ممنون
Last edited by Poisonman; 21-01-2013 at 16:00.
یکم صبر کنید اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه به سوالتون جواب میده.
فروم جای تبادل نظره دیگه همیشه نباید انتظار داشته باشیم بقیه کمتر از 3-4 ساعت به سوالامون پاسخ بدن،
راجع به سوال اولتون یعنی زیرنویس Lm6200 اطلاعی ندارم چون خودم سامسونگ دارم،
راجع به تبدیل صدای آنالوگ به دیجیتالم اینجا کسی نمیدونه چون ربطی به موضوع تاپیک نداره آخه و بهتره تو انجمن پخش کننده های صوتی تصویری
یعنی اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرسید سوالتونو شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه و جواب بده.
موفق باشید.
سلام دوستان
امروز زنگ زدم به پشتیبانی فنی گلدیران(84733-021) و مشکل رو براشون توضیح دادم. اونها برام یه تکنسین فرستادن و اون هم در عرض 30 دقیقه درستش کرد و تحویلم داد. هر کاری هم کردم که بهم بگه چیکار کرده بهم نگفت. فقط یه کنترل عجیب و غریب دستش بود و با اون کار میکرد.
الان هم تنها مشکلم اینم که نمیتونم با LG APPS کار کنم. به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم رفتم و یک اکانت هم ساختم و میگه که ایمیل تاییدیه رو باید برم و فعال کنم ولی هر کاریش میکنم و لینک تایید رو میزنم به صفحه اصلی سایت میره و چیزی برام نمیاره! حالا نمیدونم این مشکل رو چجوری حلش کنم....؟؟؟
کسی هست با LG APPS کار کرده باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)