تو بخش داستانی متاسفانه نمیشه ...![]()
تو بخش داستانی متاسفانه نمیشه ...![]()
منم بازی رو تموم کردمو بخش مرسناریس رو هم تمامی لباس هاشو حتی Costume 3 ها رو هم گرفتم (آپدیت 1.03)توی همه ی بخش ها هم ، هم Host شدم و هم join کردم هیچ مشکلی نداشت
پس خیالتون راحت باشه از اینکه این کرک کار میکنه![]()
سلام
حیف که بازی تا الان زیاد حال نداده...
من این بازی رو به عشق اینکه کلی معما سر راهم قرار بگیره بازی میکردم نه اینکه همش اکشن باشه...
یادت بخیر نسخه های اول....یادت بخیر
چرا جدیدا هر بازی که میاد همه میگن ورژن های اولی بهتره بود .. ؟![]()
به هر حال نظر بقیست و باید احترام گذاشت ولی خداییش بازیای قدیمی یه چیز دیگه بودناین گندایی هم که کپکام زده نظیره کشته شدن آلبرت وسکر بقیه ی شرکت ها هم زدن البته ما از نظر اینکه بازی اورجینال اون ها رو نمیخریم و ساپرتشون نمیکنیم نباید انتظاری از این شرکتای سازندشون داشته باشیم
نه اگه خواستید واستون تمامی عکس های لباساشونو آپلود کنم
ویرایش:
بفرمایید اینم عکساشون البته فقط قسمتیشونو نشون میده برای اینکه لباساشونو توی بازی ببینید باید برید فیلماشونو توی اینترنت ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ashil1234; 19-04-2013 at 13:51.
به نظر خود من تموم ابتکارشونو تو نسخه های اول به خرج میدن.
حالا تا همین جا هم دووم آورده خودش خیلیه.
کمتر بازی این همه نسخه میده بیرون.
رزیدنت اویل اگه نسخه های فرعیشو حساب کنی از کال آف هم بیشتر میشه.
و سازنده مجبوره یکم تغییراتی ایجاد میکنه که معمولا به اصالت بازی لطمه میزنه اما بعضی از تغییرا مثبتن و طرفدارای بازی رو زیاد تر میکنن.(tomb raider)این یکی سلیقه ایه من خودم دوسش دارم اما بعضیا دوسش ندارن.
امروز بازی رو نصب کردم. ببینم چیه که یا می گن افتضاحه یا تعریف می کنن. یه مقدار از سناریوی لیون رو بازی کردم، فقط می تونم بگم هر کی گفته افتضاحه کاملا صحیح گفته. از 5 هم افتضاح تر بود. یعنی اصلا ایول نبود. ترس که در حد صفره و بیشتر آدم خندش می گیره. جالبش اینه که هر قسمت جدیدی که می سازن زامبی ها باهوش تر می شن. اکشنشم که اصلا مالی نبود خیلی بد بود. یعنی حتی به عنوان بازی اکشن هم افتضاحه. فقط همین حرکات کشتی کج توی بازی کم بود.
قسمت خرید اسلحه و فروش جنس و اینا هم که کلا نبود.
گرافیک هم کاملا تو آفساید بود در حد بازی های 3-4 سال پیش بود و حتی نتونست گرافیک نسخه قبلیش رو تکرار کنه.
اسم بازی رو عوض می کردن سنگین تر بودن. کلا ر**دن توی اسم و سابقه بازی.
سلام
من تو اویل 6 بخش ایدا گیر کردم..همون قسمتی که زیر دریایی غرق شده و با شنا کردن دستگاه پاور برق رو فعال میکنیم بعد دستگاه یه سوالایی میپرسه و مدام جوابش رو میدیم ولی اصلا رد نمیشم..لطفا کمک کنید.
ممنون
هر وقت دستگاه ازت سوال بپرسید زود V(حرف لاتین) رو بزن بعدش که سوالاش تموم شدن سمت چپ دستگاه Space رو بزن بعدش ایدا میره بالا و...![]()
Last edited by ashil1234; 19-04-2013 at 21:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)