پارسا جان فعلا همه ی آی سی اس ها مشکل دارن(میتونن ایجاد مشکل کنن) رام های برپایه ی cm9 بی خطرن
پارسا جان فعلا همه ی آی سی اس ها مشکل دارن(میتونن ایجاد مشکل کنن) رام های برپایه ی cm9 بی خطرن
مشکل در firmware های rev 0*19 هست ، این مشکل بر میگرده به دستور پاک کردن MMC
باعث خراب شدن پارتیشن های factoryfc و یا data میشه ، این مشکل فعلا قابل حل نیست (باید پارتیشن بندی در pit فایل رو تغییر داد که باعث از دست رفتن قسمتی از حافظه UMS میشه)
کسانی که میخوان ICS استفاده کنند ، بعد از نصب رام رسمی از این اپلیکشن chainfire استفاده کنند ، تا ببینند در معرض خطر هستن یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MAG4FA, VYL00M, or KYL00M fwrev 0x12 || 0x19 --> known bad
MAG4FA, VYL00M, or KYL00M fwrev >= 0x25 --> probably safe
MAG4FA, VYL00M, or KYL00M fwrev != 0x19 && < 0x25 --> probably bad
fwrev های 0*12 و0*19 خطرناک هستند
خوب این هارو نمیشه قبل از نصب رام فهمید؟
ریختن ICS مشکل ایجاد نمیکنه
پاک کردن ، وایپ کردن و .. که باعث استفاده از دستور MMC_CAP_ERASE باعث میشه گوشی بره مرخصی
در کرنل های جدید chainfire این دستور غیر فعال شده ، اما هنوز خطر بریک شدن هست ( موردی گزارش نشده و احتمالش خیلی کم هست)
نه نمیشه
نصب رام هیچ مشکلی بوجود نمیاره
فکر کنم ورژن LP8 امن باشه (مطمئن نیستم)
فعلا خودم دارم با وجود اینکه یک بار گوشی بریک شده ، از ICS استفاده میکنم ، فقط حواسم هست در CWM چیزی رو وایپ نکنم
در ضمن از کرنل جدید CFroot استفاده میکنم ، که دستور پاک شدن emmc غیر فعال شده و احتمال زیاد مشکل حل شده (قطعی نیست)
حالا شما استادی ولی توی همون thread ای که واسه جواب سامسونگ برای حل این مشکل توی xda تشکیل شده گفته شده فلش کردن هم با odin میتونه مشکل بوجود بیاره. منم فکر میکردم با بک آپ و وایپ این مشکل ایجاد میشه.
فکر نکنم..
کجا نوشته ؟
While there have been brickage reports using either PC Odin or CWM, there have been none regarding Odin Mobile Pro. So, when I flashed back GB, I used Odin mobile Pro. Everything went smooth.
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نظر کاربر هست ولی...
برای برگشت از ICS به GB درسته
اما فکر کنم احتمال این موضوع خیلی کم باشه
بیشتر بخاطر وایپ کردن ، یعنی 95 % به این خاطر بریک شدن ، از جمله خودم
ببخشید یک سوال:
کلا چرا وایپ میکنیم؟
تا حالا خیلی انجام دادم ولی دلیلش رو نمیدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)