خداوکیلی هیچ جای بازیش گیر نداره
راحت میتونم بگم جز تنها بازی هایی هست که هیچ جاش گیر نکردم
یه سری بازی ها هستن واقعا نمیشه بعضی جاهارو رد کرد
ولی این واقعا من هیچ جا نبود گیر کنم و کاملا با نظرت موافقم![]()
خداوکیلی هیچ جای بازیش گیر نداره
راحت میتونم بگم جز تنها بازی هایی هست که هیچ جاش گیر نکردم
یه سری بازی ها هستن واقعا نمیشه بعضی جاهارو رد کرد
ولی این واقعا من هیچ جا نبود گیر کنم و کاملا با نظرت موافقم![]()
من که سنگ میندازم سمت چپشون که حواسشونو پرت کنم یا اصلا تکون نمیخورن یا اگه چنتاشون میرن اونور من که میام رد شم میبیننم و.......
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!![]()
وقتی یه جایی کاور گرفتی سربازا رو زیر نظر داشته باش. دقیقا یه جوری حرکت می کنن که باید حواس یکیشون رو پرت کنی و به راحتی رد می شی. شاید جای درست کاور نمی گیری. چون مخفی کاری این بازی بسیار آسونه و در این حالت هوش مصنوعی تقریبا در حد جلبکه.
الان روی هارد این مرحله رو رفتم.من که سنگ میندازم سمت چپشون که حواسشونو پرت کنم یا اصلا تکون نمیخورن یا اگه چنتاشون میرن اونور من که میام رد شم میبیننم و.......
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!
خیلی آسون و بدون دردسر.
اصلا نیازی نیست سنگ پرتاب کنی.
![]()
دوستان تو تنظیمات گرافیک بهترین حالت باید چه جوری باشه مثلا v-sync یا گزینه های دیگر برای بهترین فریم و کیفیت گرافیک هم 6850 هست میخوام بازی روون باشه مانیتور هم فول اچ دی هست
Last edited by majidts; 05-02-2013 at 13:28.
[QUOTE=majidts;7470287]آقا حل شد
همش بخاطر علامت های بازیه که آدمو گمراه میکنه ، ماجرا اینجا بود که من مستقیم میخواستم از راه اون قسمت برم پایین در صورتی که باید از پشت اون یارو که نشسته رد شیم و بریم
مسخره چن روز مچلمون کرده بود!!!!!!!!!!
دوستان هم که اصلا نمیگن باید از اونور رد شیم![]()
[QUOTE=majidts;7470290]خب خیلی تابلوعه که باید از اون زیر رد بشی چون اگه از اون ورش بری میبیننت.
آخه دوستان فکرشم نمیکردن این راهو تست نکرده باشی![]()
سلام خدمت شما دوستان من الان چپتر 9 هستم همون جایی که اون یارو که برادرشو گرفته باحاش چاقوکشی میکنیم میکشیمش بعد یه زمان میده بریم برسیم به یه فرودگاه تا برادرشو نجات بده میرسم اونجا نجاتش میدم سوار هلیکوپتر میشیم میریم تا جایی که رو پل تانکر رو منفجر میکنم مرحله رو میرم اما بعدش میزنن هلیک.پتر رو میترکونن اصلا نمیتونم برم کسی سیو این مرحله رو داره؟
مجل سیو بازی :
C:\ProgramData\Orbit\46
اینم سیو بازی خودم لطفا این مرحله رو برام رد کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)