بعد از اتمام دانلود همه فایلهای رو میبری تو فولدرهایی که با نام مثلا 1139 توسط خود راکتور ایجاد شده
البته این روش گاها دردسرهای خودش رو هم داره گفته باشم
بنابراین بهتون توصیه می کنم فقط فایلهایی رو با این روش دانلود کنید که حجمشون خیلی زیاده
بعد از اتمام دانلود همه فایلهای رو میبری تو فولدرهایی که با نام مثلا 1139 توسط خود راکتور ایجاد شده
البته این روش گاها دردسرهای خودش رو هم داره گفته باشم
بنابراین بهتون توصیه می کنم فقط فایلهایی رو با این روش دانلود کنید که حجمشون خیلی زیاده
ممنون ولی فکر کنم باز هم باید کمش کنیم تو پست اول بنظرم 10 تا 15 تا بیشتر نباشه بهتره ( سنگین میشه صفحه ) بنظرم دو سه تصویر عالی (به اضافه لوگو بازی )رو حالت عادی و بقیه تو اسپویل که پست اول کوچیک باشه.
ج پ ن:
من می تونم ضبط کنم ولی ویرایش و اپلود hd کار من نیست ... اگر 3 مگ اپلود داشتیم بد نبود
ولی می تونیم از خودمون عکس یادگاری تو بازی بگیریم نظرتون چیه یک قرار 5شنبه ساعت 11 شب بزاریم هر کی تونست بیاد بریم تو یک روم و عکس بگیریم.....
بنظر منم دومی بهتر از بقیه هست فکر کنم این رو با تیزر نسخه چینی بزاریم پست اول بد نباشه.(ای کاش کیفیت بالاترش رو پیدا می کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددفعه قبل که با گرافیک بالا رفتم بخاطر fpslag کلی فهش گرفتم ولی اگر بخواین فکر کنم مپ Dual Sight بنظرم جایی که سکو مانند هست و مقابل ان اتاقک بد نباشه باسه کمپ زدن و عکس گرفتن هم از زومبی ها و هم از انسان ها....اگر امشب بودین بیاین زومبی تو این مپ تا عکس با کیفیت بالا بگیرم.
خوب یک عکس از awade (گرافیک اخرش نیست )
بچه ها من بازی رو با intel3000 هم تست کردم و دیدم میشه بازی رو این گرافیک های انبرد هم انجام داد.(ولی باید سطح گرافیک رو بیارین خیلی پایین -ولی باز گرافیکش قابل قبول است.)
![]()
ببخشید که زدم توی حرفات ولی گفتم نقل قولش زیاد طولانی نشه !
آره خب یه چنتا از خیلی باحالاشو میزاریم بعدش بقیه رو به عنوان اطلاعات اضافی توی اسپویلر به صورت لینک میزاریم (فکر کنم اینجوری بهتره - چون حتی اگه اسپویلر بازم نشه عکس ها لود میشن)
به حجمش فکر نکرده بودم ولی یه کلیپ 2-3 دقیقه ای که حجمش از 150 بیشتر نمیشه(اونم با کیفیت بالا)
ولی عکس دست جمعی ایده ی خیلی بهتریه!!
تیزرش خیلی خیلی قشنگ بود روح آدمو جریحه دار میکرد!!
عکس awade یادواره جنگ دیروزه!!
(طرف هکر بود و Distant Defuse میکرد، سر همین اعصاب awade کلی خورد شد
و از دست من ناراحت شدش
)
حجت دیروز خواست بیاد تو بازی روترش سوخت![]()
OMG!! عجب سالیه امسال : 1. محسن گرافیکش و 2. حجت روترش
خدا آخرشو بخیر کنه!!!
مجبور شدم 60 تومن بدم یه گرافیک که یک سوم قدرت گرافیک خودم رو هم نداره
لامصب تو این شهر کرمانشاه یه نفر نیست تعمیر کنه درست حسابی
البته گفتن قطعش نیست
البته با این تایم اوتها عملا بازی هم نمیشه کرد![]()
مدل گرافیکت چی بود؟؟
الآن چیه؟؟
مال من که اصلا تو بازی نمیره!!! رآکتور !!!!
Last edited by Mohammad.7225; 03-07-2012 at 00:42.
9800 gt یک گیگ بود
الان n210 msi یک گیگه
اولی خدا بود
هیچ بازی نبود که با بهترین کیفیتش حتی یه ذره لگ داشته باشه![]()
کسی فکر نکنم کلیپ رو بیاد دانلود کنه. همینجور لینک باشه بهتر است ( البته اگر سرعت اپلود خوبی داری می تونی اپلود کن منم یک نسخه اش رو باسه خودم داشته باشم)
جدی!!! عجب موقعی من عکس گرفتم......برم ببینم این چجوری است.
منم وضعیتم دست کمی از بقیه نداره ( البته مال من خارج از دنیای کامپیوتر بوده و حساب نمی شه)
من تایم اوت شدم دیگه نتونستم راحت وارد بشم ( یا تو روم گیر می کرد یا dc می شد)
همین بالایی![]()
چند تصویر جدید از مود زومبی
شک دارم کسی باور کنه این تصویر خود بازی است و فتوشاپ نیست.
![]()
سلام
اگه ميشه لينك دانلود اين بازي رو بدين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)