Assassin's Creed Revelations\orbit\40
Assassin's Creed Revelations\orbit\40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان محبوب سری Assassin’s Creed،آقای Alexandre Amancio که آخرین کارش ساخت عنوان Assassin’s Creed Revelations بود؛شرکت Ubisoft ناشر این سری را به مقصد شرکت بازاریابی Cossette ترک کرد.
وی در وبسایت رسمی این شرکت بازاریابی اعلام کرد:
“بازی های رایانه ای و ویدئویی،با تبلیغات و امور بازاریابی وجه های مشترک زیادی دارند.اگر دقّت کنید در هر دوی این صنایع ما تلاش میکنیم که مصرف کننده را به سمت محصولات و خدمات شرکت جذب کنیم.همچنین شرکت های مختلف بازی سازی نیز بهتر است که از این پس در کار ساخت بازی های خود ودیگر برنامه های خود دقّت و حوصله بیشتری به خرج دهند و حتما از نظرات گیمر ها و طرفداران بازی ها استفاده کنند.”
خوب حالا کی می خواد ساخت شماره سوم رو به عهده بگیره.؟؟؟؟
یوزر پسورد کی؟چی؟
من اصلا یوزر و پسورد نمیدادم
شما بازیت چه جوریه ؟
مگه وقتی بازی رو اجرا کردی بار اول یه پنجره نیومد که یوزر و پسوورد بخواد و شما وارد کنی و آفلاین رو بزنی و بعدش Play رو بزنی تا بره تو بازی ؟
چهارمین ac هم تمومید...
عجیب و جالب تمومید و یجورایی باز موندیم تو کف...فعلا 66%ئه...
فقط به اونایی که با این شماره حال نکردن بگم که این قسمت مثل شماره 3 ماتریکس میمونه که در حده یک و دوش نبود ولی باید دیده میشد تا داستان تو ذهنمون به سرانجام برسه. اینم هرکی حتی شماره یکم فقط بازی کرده باید بره...کلا این بازیو یا نباید بازی کرد یا همشو بازی کرد.
این قسمت خیلی نوستالژی داشت...بخصوص واسه من و کسایی که از همون زمانیکه اولین قسمت ریلیز شد بازیش کردن چون آدمو میبره به چندین سال پیش... رفتن به مسیاف کلی خاطره داشت...یادمه برگشتنی از یونی بازیشو گرفته بودم شب از 12 تا 6 صبح نشستم پاش چون تا به اون موقع همچین بازی ندیده بودم. اولین بازی بود که ایکس باکسو واس خاطرش 6ساعت روشن گذاشتم: دی
به لحاظ هنری باز گل کاشتن و واقعا باید تحسینشون کرد...لباس و مناظر و معماری ساختمون ها عالیه. اما هنوز چهره ها جای کار داره بخصوص انیمیشن چهره ها چون در حد گرافیک بازی و انیمیشن شخصیت ها نیست.
به لحاظ گیم پلی تغییری نکرده بود بجز چند مورد مثل تغییر دوربین به حالت ثابت در بالارفتن از چندجا در چند قسمت از بازی به سبک آنچارتد یا جابجایی با زیپلین ها و اون بخش دفاع از مقرها در مقابل تمپلارها که آدمو یاد Plants vs Zombies مینداخت: دی البته تا حدی سرگرم کننده بود.
داستان متوسط بود. شخصیت ها زیاد نبودن و همون چندتا هم زیاد بهشون پرداخته نشد. بخش های الطائر جذاب بود البته اگر فن بازی باشی (که من هستم پس بود) اما بلحاظ گیم پلی فقیر بودن.
به لحاظ آسونی هم دیگه خیلی آسون شده که البته شاید به خاطر زیاد بازی کردن این سری باشه: دی ولی یه نکته جالب که بازم این بازیو شبیه ماتریک میکنه اینه که یادمه تو شماره یک اون تمپلار زره پوشارو میدیدیم یا باس فرار میکردیم یا با کلی بدبختی میکشتیمشون( اوایل بازای که اصلا با گیم پلی بازی آشنا نبودم که فقط فرار میکردم) اما کم کمک تو همون قسمت و قسمتای بعد انقدر قوی شدیم چه به لحاظ مهارت و چه امکانات خود کاراکتر که وای میسیم همه رو لت و پار میکنیم مثل نئو که اول فقط در میرفت و بعدا...
در کل اگر فن بازی هستید حتما اینم برید...
من بهش 8 میدم از 10
در کل نه به اندازه قبلی ها اما بازهم جذاب وبد
بکن 8.5 ....8 کمه!
چرا وقتی میرم جلوی دشمن با اینکه دارند میبینند منو هیچکاری نمیکنند حتما باید برم تو چند متریشون؟ عجب هوش بالایی داره این بازی LOL
تازه وقتی هم میکشیم طرفو میشه از توی جنازه شون رد شد عجب گرافیکی داره
بعضی اوقاتم آدم رو هوا میمونه مثل تام و جری
Last edited by SevenCity; 14-01-2012 at 16:20.
چشم عزیز واس خاطره شما 8.5 : دیبکن 8.5 ....8 کمه!
+
اینم داره قضیش میشه مثه MW. ما ها خیلی هامون یا باید از یه کسی، فیلمی یا بازی خدا بسازیم یا کلا نادیده بگیریمش... تو این سبک این بازی بی رقیبه و همین باعث میشه طرفدارای زیادی داشته باشه از طرفی همین مسئله باعث شده یوبی احساس خطر نکنه و تا حدودی بازی افت کرده. این بازی هنوز هم زیباست حالا یه سری ایرادات داره اونهارو هم در کنارش میبینیم اما دلیل نمیشه دیگه اینقدر بکوبیمش... . یک و دو باعث شد کف کنیم اما از این فقط لذت بردیم... ولی بالاهم نیاوردیم: دی
یکم بعضیا با جنبه تر باشن و زود تا یه بازی مثل اسکایریم دیدن عین ندید بدیدا باقی بازیهارو نکوبن![]()
اشکالات این "بازی روز" توهین مستقیم به شعور گیمر هاست، هزارتا فیلم میشه رکورد کرد از اشکالات بازی
ندید بدید و جوگیر هم کسانی هستند که فکر میکنند چون نقدشون در مورد دیگر بازی ها درست بوده حالا باید در مورد هر بازی نظر بدن و با بیحوصلگی تمام برای خاطر طرفداران بازی، 5 درصد 5 درصد امتیاز بیشتر بدن به بازی ای که هزینه های زیادی داشته ...
نقد خوب از نظر یوزرها = تو هر تایپیک مخصوص هر بازی تعریف و تمجید بیخودی از بازی
چون تایپیک ها به جای اینکه نقد داشته باشند در مورد هر بازی، شدند باشگاه طرفداران متعصب بازی ها
با این وضع ادامه بحث هم بیمورد و یکطرفه است
باز هم توهین کنید کی به کیه
و خوش باشید
_
Last edited by SevenCity; 15-01-2012 at 08:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)