تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 320 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید با مطبوعات صحبت کرد و دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا که در ورزشگاه نوکمپ مقابل بارسلونا برگزار شد را آنالیز کرد...

"رئال مادرید از اولین دقیقه ی بازی تا آخر عملکرد فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت. من فقط چیزی که فکر میکنم را به زبان می آورم. ما اینجا آمدیم تا بازی کنیم. چیزی که میخواهم در موردش صحبت کنم انتقاد نیست. من فقط واقعیت را میگویم: آن ها در نیمه ی دوم پسران توپ نبودند، مانند بعضی از تیم های کوچکی که دچار مشکل میشوند. چیزی که اتفاق افتاد است ساده است اما با همه ی این ها من با تیم خودم خوشحال هستم."
    عبارتی که خوزه در به کار برده "ballboys"
    که به معنی توپ جمع کن هست(پسران توپ چیه ) یعنی خوزه اشاره کرده که در حین بازی حتی توپ جمع کن ها هم در آوردن توپ همکاری لازم را نداشتن که انتظار چنین وضعیتی رو نداشته ... و از دلایل درگیری آخر بازی می دونه.
    در مجموع جدای از حاشیه های آخر بازی ، رئال بسیار منطقی بازی کرد و با پرس مداوم به بارسا اجازه نداد که بازی همیشگی خودش رو به اجرا بذاره و جدای از نتیجه نشون داد که امسال رقابت دو تیم از همیشه نزدیک تر خواهد بود.

2. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

دیگر بس است!

دیگر پیش خوان ها:

دنیای فوتبال از جدالهای پی در پی رئال مادرید و بارسلونا خسته شده است

مسئولین رئال مادرید معترض به صحبتهای بعد از بازی پیکه و ژاوی درمورد مورینیو

بازیکنان بارسلونا به هیچ عنوان حق ندارند از مربی پرتغالی رئال مادرید انتقاد کنند

نادال: " در فوتبال چیزهای مهمتری از بردن و باختن وجود دارد "

فالکائو؛ ستاره جدید اتلتیکومادرید

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

اهانت هم حد و مرز دارد!

دیگر پیش خوان ها:

اوزیل در مصاحبه با خبرنگاران گفت که ویا به وی توهین کرد و سپس او را زد!

رئال مادرید با مدارک تصویری ثابت می کند که گوآردیولا به بازیکنان رئال مادرید توهین کرده و مسی نیز با مورینیو درگیری لفظی را شروع کرده

اتلتیکومادرید روز دوشنبه فالکائو، این ماشین گلزنی را معرفی خواهد کرد

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهترین تیم برای نیمار رئال مادرید است - پدر نیمار

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

پدر نیمار ستاره ی جوان تیم سانتوس برزیل معتقد است که بهترین تیم برای پسرش رئال مادرید است...

همواره گفته میشود که نیمار ستاره ی 19 ساله تیم سانتوس برزیل به رئال مادرید خواهد پیوست اما باشگاه سانتوس قصد ندارد که ستاره ی جوان خود را قبل از جام باشگاه های جهان به فروش برساند.

تیم های رئال مادرید، بارسلونا، چلسی و یوونتوس علاقه مند به انتقال نیمار به تیم خود هستند اما پدر نیمار پسرش را در رئال مادرید میخواهد ببیند. پدر نیمار به Esporte Interativo گفت:

"اگر بخواهید از لحاظ امکانات و کیفیت بازیکنان قضاوت کنید رئال مادرید بهترین باشگاه اروپا است و این هم برای پسر من بهترین گزینه است."

پدر نیمار در ادامه عنوان کرد که خوشحال است که پسرش فوتبالش را در برزیل ادامه میدهد:

"رویای من این است که او تا جام جهانی 2014 در سانتوس بماند اما اگر در مورد تیم های دیگر بپرسید خواهم گفت که بهترین تیم برای او رئال مادرید است اما تا الان هیچ چیزی قطعی نشده است."

- نیمار تا سال 2015 با سانتوس قرارداد دارد اما این ستاره ی جوان با 45 میلیون یورو میتواند آزاد شده و به هر تیمی بپیوندد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من تقصیری نداشتم - مسوت اوزیل

مسوت اوزیل ستاره ی رئال مادرید در مورد درگیری داوید ویا با وی صحبت کرد...

در دقایق پایانی دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل بارسلونا درگیری ای بین بازیکنان رئال مادرید و بارسلونا به وجود آمد که مسوت اوزیل از رئال مادرید و داوید ویا از بارسلونا دچار مشکل شدند. مسوت اوزیل ستاره ی آلمانی رئال مادرید در مورد این درگیری صحبت کرد.

مسوت اوزیل در مصاحبه ای به Bild گفت که در آن درگیری بی گناه بوده است:

"بی گناه بودن من را همه ی کسانی که بازی را از تلویزیون تماشا کردند میتوانند بفهمند. میخواستم به هم تیمی هایم که مورد هجوم بارسایی ها قرار گرفته بودند کمک کنم."

قبل تر از زبان مسوت اوزیل نوشته بودند که داوید ویا به دین او توهین کرده است اما این خبر تکذیب شد.

- در دقایق پایانی دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا بین رئال مادرید و بارسلونا مارسلو بازیکن رئال مادرید از پشت تکلی را روی سسک فابرگاس ستاره ی جدید بارسلونا انجام داد که طی آن درگیری بزرگی بین بازیکنان دو تیم رخ داد و در پایان نیز مسوت اوزیل و مارسلو از رئال مادرید و داوید ویا از بارسلونا با دیدن کارت قرمز زمین مسابقه را ترک کردند.

کد:
    پاریس سن ژرمن به دنبال کاکا...

پاریس سن ژرمن که در خرید توقف ناپذیر به نظر میرسد اکنون قصد خرید ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید را در سر دارد...

با تغییر مالکان باشگاه پاریس سن ژرمن فرانسه این تیم با به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ برای فصل جدید مدعی بزرگی است و اکنون هم تصمیم گرفته است که ستاره ی برزیلی رئال مادرید یعنی ریکاردو کاکا را به تیم خود اضافه کند.

کاکا در راهیابی به ترکیب اصلی رئال مادرید دچار مشکل شده اما در روز های قبل عنوان کرده بود که با خوزه مورینیو دیدار کرده است و قصد دارد که در تیم بماند. ادعا میشد که تیم سابق کاکا یعنی میلان میخواهد دوباره این ستاره را به سن سیرو برگرداند اما آدریانو گالیانی مدیر باشگاه میلان عنوان کرده بود که خرید دوباره ی کاکا توسط آن ها غیر ممکن است.

اما الان لئوناردو که قبلا سابقه ی کار با کاکا را دارد و هم اکنون مدیر ورزشی پی اس جی است میخواهد هموطنش را به پایتخت فرانسه بیاورد. بنا به گزارش SkySport با توجه به کناره گیری میلان از خرید کاکا پی اس جی تنها تیمی است که میخواهد کاکا را به خدمت بگیرد. پی اس جی برای خرید خاویر پاستوره از تیم پالرمو مبلغ 43 میلیون یورو را پرداخت کرده است و لئوناردو اعلام کرده بود که پرونده ی نقل و انتقالات خود را بسته اند اما در ادامه اضافه کرده بود که اگر فرصت خوبی را به دست بیاورند قطعا پیگریَش خواهند بود.

کد:

6. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

کاسیاس با پویول و ژاوی پیرامون جدال رئال و بارسا صحبت کرد

دیگر پیش خوان ها:

کاسیاس همه را به آرامش دعوت می کند

" باید به این جدالها خاتمه دهیم "

ماتا به زودی با مبلغ 27 میلیون یورو به چلسی خواهد پیوست

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

کاسیاس، به دنبال صلح!

دیگر پیش خوان ها:

کاسیاس از پویول و ژاوی به عنوان بزرگان بارسلونا خواسته تا به این جدالها پایان دهند

فابرگاس: " به بارسلونا آمده ام تا درکنار ژاوی چیزهای جدیدی بیاموزم و با او جامها کسب کنم، نه اینکه وی را بازنشسته کنم "

فالکائو به عنوان تازه ترین خرید اتلتیکومادرید به هواداران معرفی شد

حالا هدف اصلی اتلتیکومادرید جذب دیگو از ولفسبورگ است

ماتا به زودی با مبلغ 27 میلیون یورو به چلسی خواهد پیوست

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه.

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو از حرکت خود در نیوکمپ پشیمان است

بعد از گذشت چند روز از بازی در نیوکمپ حال مورینیو به اشتباه بودن حرکت خود اذعان کرده است .

مورینیو از خودش راضی نیست . مورینیو که در بازی چهارشنبه شب انگشت خود را در چشم مربی بارسلونا ، تیتو ویلانووا ، فروبرد حال از خود ناراضی است . وی پس از سرزنش شدن توسط دوستان و آشنایان نزدیکش اقدام به ابراز پشیمانی خود کرده است .

طبق گزارش مارکا در خبرهای روز یکشنبه ، مورینیو اذعان کرده است که هیچ شرایطی نمیتواند عمل وی را توجیه کند . بر اساس گفته های وی این عمل در دقایق آخر بازی که شرایط بسیار سخت و حساسی بود بسیار اشتباه و نابجا بود و حمله کردن به یک فرد از بدترین کارها در این لحظات است .

وی میداند که از این پس بید بیشتر بر شرایط استرس گون خود در نیوکمپ کار کرده و با آرامش بیشتری بازیها را دنبال کند تا دیگر دچار چنین اشتباهی نشود . وی در کنفرانس خبری ای که با خبرنگاران ترتیب داده شده بود از عمل زشت خود در مقابل تیتو ویلانووا ابراز پشیمانی کرد .

مورینیو میداند که انجام دادن چنین حرکتی مخصوصا وقتی سرمربی تیمی مثل رئال مادرید هستی کاملا اشتباه است . چیزی که مشخص است ، اشتباه محض مورینیو در آن موقعیت بود .

کد:

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنزما در رنکینگ بیشترین دقایق حضور در زمین در صدر قرار دارد

کوئنترائو بیشتر از سایر خریدهای جدید باشگاه مورد استفاده قرار گرفته است .

بنزما با نمایش عالی و اراده محکم خود در پیش فصل اعتماد مورینیو را به خود جلب کرده است . این بازیکن فرانسوی 619 دقیقه در زمین حضور داشته است , یعنی بیشتر از سایر بازیکنان تیم . او کریستیانو رونالدو , مسوت اوزیل و فابیو کوئنترائو را پشت سر خود میبیند . اخری به لطف انعطاف پذیری خود بیشتر از سایر خریدهای جدید باشگاه مورد استفاده قرار گرفته است .

کریم بنزما با نه گل زده بهترین گلزن تیم نیز محسوب میشود . او همچنین با دادن 6 پاس گل اقای پاس گل تیم است . سال گذشته و در چنین زمانی بنزما در پنج بازی تیم به مدت 209 دقیقه بازی کرد و مقایسه امار نشان میدهد که از ان موقع تا به اکنون چقدر رشد داشته است .

مورینیو همچنین به حساب کردن بر روی بازیکنان اکادمی نیز ادامه داده است . شش بازیکن اکادمی در تابستان برای تیم اصلی به میدان رفته اند و در این بین ناچو و خسه بیشترین استفاده را داشته اند .

کد:

12. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

نوری شاهین، الماس برنابئو

دیگر پیش خوان ها:

نوری شاهین برای دیدار مقابل گالاتاساری در جام برنابئو حاضر خواهد بود

این بازیکن ترکیه ای به شدت مشتاق است تا پس از 4ماه دوری از میادین دوباره پا به توپ شود

شاهین امروز صبح به تمرین گروهی مشغول شد

مورینیو قصد دارد در دیدار مقابل گالاتاساری برای دقایقی از شاهین در کنار آلونسو استفاده کند

پابلو فورلان؛ پدر دیگو فورلان: " پسر من به هیچ عنوان نمی خواهد در اتلتیکومادرید بماند "

پروژه فروش؛ " لاسانا دیارا به زودی با مبلغ 11،5 میلیون یورو به تاتنهام می پیوندند "

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

یکشنبه بدون فوتبال

دیگر پیش خوان ها:

اعتصاب در لیگ اسپانیا همچنان ادامه دارد

فالکائو تست پزشکی اتلتیکومادرید را هم با موفقیت پشت سر گذاشت

نیمار آینده اش را مشخص کرد؛ در ماه سپتامبر به مادرید می آید تا برای ژانویه یا جولای 2012 قرارداد امضا کند

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

14. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تلاش کریس رونالدو برای شکستن یک دیوار شیشه در تبلیغات جدید کاسترول

Castrol

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، در تبلیغ جدید کاسترول که ماه آینده پخش خواهد شد، تلاش خواهد با یک ضربه آزاد، یک دیوار شیشه ای را بشکند.

ستاره رئالی ها همچنین در یک برنامه 60 دقیقه نیز شرکت کرد که در آن تعدادی از آزمایشات مختلف که توسط بهترین دانشمندان علوم ورزشی دنیا طراحی شده بود، پشت سر گذاشت. این تبلیغ جدید کاسترول که رونالدو محدودیت ها را امتحان می کند، نام دارد، یه زودی از شبکه اسکای اسپورت پخش خواهد شد.

رونالدو تست های مختلفی را پشت سر گذاشت تا مشخص شود دلیل اصلی نمایش های فوق العاده اش در زمین چیست. در یکی از این تست ها برای اینکه میزان قدرت شوت های سهمناک او مشخص شود، او سعی می کند با شوت، یک دیوار شیشه ای را بشکند.

همچنین سرعت بالای رونالدو در رقابت او با بهترین دونده های جهان سنجیده می شود. در یکی از دشوارترین آزمایش ها، توانایی او در رد کردن توپ از مقابل تفنگ لیزری سنجیده می شود.

کد:

16. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازگشت نوری شاهین به تمرینات رئال

سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد نوری شاهین، ستاره ترک تبار این تیم، به تمرینات بازگشته و به زودی شرایط بازی کردن را پیدا خواهد کرد.

این ستاره 22 ساله در ابتدای بازار نقل و انتقالات از دورتموند به رئال پیوست اما به دلیل مصدومیت زانو، هنوز نتوانسته برای این تیم به میدان برود.

او 5 هفته پیش دچار مصدومیت شد و انتظار می رفت در دیدارهای پیش فصل رئال در چین به میدان برود اما این اتفاق رخ نداد و اعلام شد که او برای سه هفته دیگر باید برای اضافه شدن به تیم، صبر کند.

ممکن است او در دیدار دوستانه این هفته رئال مقابل گالاتاسرای به میدان برود اما هنوز مورینیو در مورد اینکه آیا او در این دیدار حضور خواهد داشت یا خیر، هیچ اظهار نظری نکرده است.

کد:

18. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو:ازهواداران رئال به خاطر رفتارم عذر می خواهم / یاد نگرفته ام که ریاکار باشم

Getty Images

سایت گل - ژوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید ، بیانیه ای را در وبسایت رسمی رئال مادرید ارائه کرده است که آن را با هم مرور می کنیم .

به گزارش مرجع خبری رئال مورینیو نوشته است :"فقط آنهایی که مرا نمی شناسند می توانند رویا پردازی کنند ، پرداخته کنند و اعتقاد داشته باشند که ممکن است در این مرحله رئال مادرید را ترک کنم ... باور دارم که افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است !

کد:

20. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •