تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 212 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خیلی جالبه دو صفحه آخری که میخوندم همش داشتن از بازی بد میگفتن.ولی جالب تر اینجاست که چرا اینقدر دیر.صفحات اولی و میانه که تعریف و تمجید از این بازی بود پس این آدماکجا بودن که الان سروکلشون پیدا شده.البته من فکر میکنم بدجوری تو شوک بودن بعد یه خورده که از شوک خارج شدن و چند تا مطلب منفی(امتیاز پایین یوزرها)در مورد بازی شنیدن دل شیر پیدا کردن.آورین آورین همین جور ادامه بدین تا کال آوو شکست بدین.ولی واقعا حیف که اینقدر کوبیدن تو سر کال آو باعث نمیشه که ضعف های بتل پوشونده بشه بتلی که با تریلراش همرو گذاشته بود سرکاروقتی که بازی اومد بیرون دیدیم نه بابا گنجشک رنگ کردن جای قناری بهمون انداختن

2. 7 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

وای چه بازی شده. تا اینجاش که کف کردم. همون کال آف خودمونه. همونی که باهاش از سری 1 تا MW ها بودیم و بازم همونه. یعنی عاشق level design های cod هستم. قایقرانیه چه فازی داد یه لحظه فکر کردم بازی racing انجام میدم. من به شخصه روی گیم پلی خیلی حساسم تا گرافیک. چون فکر می کنم تنها بازی می تونه موفق باشه که یه ایده قوی یه چیز جدید پشتش باشه نه یه گرافیک غول. با اون سلاح کشتار جمعیه حال کردم خیلی. همون رباته دیگه بمب اتمیه واسه خودش. اضافه شدن دوربین روی دوربین اولی واسه زوم بهتر یه چیز جدید. کلا چیزای جدید دیدم به جز همون چیزای ثابتی که فقط سری cod دارن و اگه نبود دیگه cod نبود. گرافیکش رو هم سال بعد ایشالا بروبچس حلش می کنن. دیگه اون موقس که حریف می طلبه.
    کلا یه بازی محشر دیگه با وجود تمام مشکلاتی که شنیدم برای استودیو پیش اومده بیرون دادن.
    راستی چرا اینقدر آمریکاییا جون سخت ترن ؟؟؟ نامردیه ؟؟؟
    موافقم با شما،بازی قشنگی‌ هست(مخصوصا مرحله قایقرانی‌ خیلی‌ قشنگه)
    همون طور که بقیه دوستان گفتم گرافیکش می‌زنه تو ذوق آدم
    اکثر پلیرهایه این بازی با گرافیکش مشکل دارن.

4. 6 کاربر از nois3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من الان تا اخر مرحله 4 بازی کردم
    فقط میتونم بگم که فوق العاده بود
    گیم سراسر فقط اکشنه و با نو اوری های خیلی زیاد در مراحل !! (مثل مرحله داخل هواپیما )
    یا مثلا غواصی و گرفتن زیر دریایی
    صحنه های سینمایی هم خیلی عالی طراحی شدن
    تو بازی وقفه زیاد نیست و کلا روان هست دیگه مثل بتلفیلد تو هر مرحله نباید حداقل یه 5 دقیقه دوید تا تا 2 ادم کشت !!
    داستانش هم به صورت خیلی زیبا توصیف میشه که خب ادامه نسخه های قبلی هست
    این ماکاروف هم انگار از کشتن شخصیت های بازی دست بردار نیست !! (اخر مرحله 4 )
    و اما گرافیک !!!
    گرافیک بازی کلا تغییرات کمی به نسخه قبلی داشته و از لحاظ فنی به بازی های معروف روز نمیرسه
    ولی همون زیبایی همیشگی رو داره و تو لوکشین های جدید تو این بازی خوب از اب در اومده و بسیار روان اجرا میشه فریم زیر 60 ندیدم تا حالا !!

در کل به نظرم همون امتیاز 8.5 از 10 گیم اسپات عادلانه ترین نمره به بازی هست (PC )
    انشالا تو نسخه بعدی همین ساختار بازی رو با یه گرافیک جهشی مثل MW 1 ببینیم
    که دیگه بازی های دیگه حتی به گرد پاش هم نتونن برسن !!

6. 7 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من الان تا اخر مرحله 4 بازی کردم
    فقط میتونم بگم که فوق العاده بود
    گیم سراسر فقط اکشنه و با نو اوری های خیلی زیاد در مراحل !! (مثل مرحله داخل هواپیما )
    یا مثلا غواصی و گرفتن زیر دریایی
    صحنه های سینمایی هم خیلی عالی طراحی شدن
    تو بازی وقفه زیاد نیست و کلا روان هست دیگه مثل بتلفیلد تو هر مرحله نباید حداقل یه 5 دقیقه دوید تا تا 2 ادم کشت !!
    داستانش هم به صورت خیلی زیبا توصیف میشه که خب ادامه نسخه های قبلی هست
    این ماکاروف هم انگار از کشتن شخصیت های بازی دست بردار نیست !! (اخر مرحله 4 )
    و اما گرافیک !!!
    گرافیک بازی کلا تغییرات کمی به نسخه قبلی داشته و از لحاظ فنی به بازی های معروف روز نمیرسه
    ولی همون زیبایی همیشگی رو داره و تو لوکشین های جدید تو این بازی خوب از اب در اومده و بسیار روان اجرا میشه فریم زیر 60 ندیدم تا حالا !!

در کل به نظرم همون امتیاز 8.5 از 10 گیم اسپات عادلانه ترین نمره به بازی هست (PC )
    انشالا تو نسخه بعدی همین ساختار بازی رو با یه گرافیک جهشی مثل MW 1 ببینیم
    که دیگه بازی های دیگه حتی به گرد پاش هم نتونن برسن !!
    آره این captain price هم نمی خواد بازنشسته شه انگار ؟؟؟ موهاش سفید شده ها اما دلش جوونه

8. 3 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آره پیشرفتش2 نسبت به 1 خیلی عالی بود...هنوز bf3 دستم نرسیده که نظر بدم...ولی از لحاظ جلو های صوتی هم خیلی پیشرفت کرده...
    از نظز صداگزاری شر باشید ک BF3 بالاتره(شر:مطمئن)

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

یعنی هر کسی بیاد نمره پایین بده میشه یک عقده ایی طرفدار BF ؟ با چه اطمینانی اینو میگین؟
    تو پروفایل اعضایی که نمرات پایینی دادن چرخ بزنین و با دیگر نمرات داده شده همون یوزر مقایسه کنین. با دنبال کردن بعضی از نمرات, کسانی رو میتونین ببینین که به بازیهای قبلی سری COD نمره بالایی میدادن ولی حالا نمره کمی رو اختصاص رو دادن. شاید در بین این کسانی نمرات پایین دادن کسانی باشن که از موافقان اعضای کوچ کرده تیم سازنده بودن. احتمالش هست. کسی نمیتونه بگه نیست. کم نبودن کسانی که فحش دادن به Activision و این بازی رو به عنوان یک ادامه واقعی قبول ندارن... من در بین این 27 نقد - برای PC - فقط دو نفر رو دیدم عقده BF داشتن. حالا اینو تعمیم بدین به کل اون 410 نمره و نسبت بگیرین که چند نفر میشن عقده BF!

خلاصه تر و خشک رو با هم نسوزونین.

افرین ب این دقت نظر !
    مرسی

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

من هم زمان دو بازی رو انجام دادم متاسفانه cod یه بازی تکراری رو داده بیرون اما رقیبش bf3 همجور نو آوری چه گرافیک چه گیم پلی رو توی بازیش آورده من بعد بازی bf3 رفتم cod بازی کردم انگار داری به دو نسل قبل بازیها نگاه میکنی حس بدی بهت میده حال بهت نمیده تکراریه همچیش.واقعا موندم چرا cod میدونست رقیبش چه بازی ای رو داره میده چرا حرکتی نکرد؟من که شکست cod رو میبینم کاش بازیه بهتری رو بیرون میداد اون از cod black ops اینم mw3.واقعا طرفداریه هیچ کدوم رو نمیکنم اما bf3 جذابیتی داره که 10 بار هم بازیش میکنی واسه گرافیک خیره کنندش واسه صداگذاری بینظیرش که اصلا تا بحال همچین صدا گذاری رو ندیده بودم واقعا حس جنگ رو بهم دست میده دلش به لرز در میاد توی محیط بازی.
    نظر من خیلی خیلی ب واسه یو نزدیکه !

10. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آره این captain price هم نمی خواد بازنشسته شه انگار ؟؟؟ موهاش سفید شده ها اما دلش جوونه
    عشقه...................کرکترای این بازی محشرن!

12. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

واقعا این سری یه شاهکار خوبه از همه لحاظ.....من که حال کردم .....

14. 12 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب من هم نشستم تا آخر بازی رو تموم کردم.
    خوب بود , بعضی جاها هیجان انگیز شد و بعضی جاها احساسات آدم رو قلقلک داد , در کل راضی کننده بود.
    اگه بخوام نقدش کنم بزرگترین ایرادش این بود که در مقام یه بازی 2011 گرافیک مطلوبی نداشت
    داستان خوب بود , گیم پلی خوب بود , صداگذاری در حد قسمت قبلی بود و نهایتا ادامه مناسبی برای MW2 بود.
    با بازی دیگه ای مقایسش نمیکنم چون نباید دو تا گیم با دو انجین مختلف رو با هم مقایسه کرد و صد البته نباید بازی که برای سینگل پلیر/مولتی پلیر ساخته میشه رو با یک بازی که مختص مولتی پلیر ساخته میشه (نظر شخصی بنده) رو با هم مقایسه کرد و به همین بسنده میکنم که خوب بود.

16. 6 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با سلام
    اگه مي شه يك سايت معتبري را راهنمايي كنيد كه بشه اين بازي رو به روش اينترنتي خريد.
    شاد باشيد

18. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خیلی جالبه دو صفحه آخری که میخوندم همش داشتن از بازی بد میگفتن.ولی جالب تر اینجاست که چرا اینقدر دیر.صفحات اولی و میانه که تعریف و تمجید از این بازی بود پس این آدماکجا بودن که الان سروکلشون پیدا شده.البته من فکر میکنم بدجوری تو شوک بودن بعد یه خورده که از شوک خارج شدن و چند تا مطلب منفی(امتیاز پایین یوزرها)در مورد بازی شنیدن دل شیر پیدا کردن.آورین آورین همین جور ادامه بدین تا کال آوو شکست بدین.ولی واقعا حیف که اینقدر کوبیدن تو سر کال آو باعث نمیشه که ضعف های بتل پوشونده بشه بتلی که با تریلراش همرو گذاشته بود سرکاروقتی که بازی اومد بیرون دیدیم نه بابا گنجشک رنگ کردن جای قناری بهمون انداختن
    والا من یکی که نسبت به بتل خیلی از این خوشم اومد. اون امتیازات منفی کاربران هم فکر کنم مربوط به یوسر های بتلفیلده و گرنه این بازی به جز گرافیک هیچ مشکلی نداره . تازه همین که توی هر سیستمی اجرا میشه میارزه به هزارتا گرافیک بالاتر
    توی کال اف دیوتی 2 جنگ جهانی 2 سال 1940
    توی mw3 فکر کنم 2010 به بالا بود .
    حالا حساب کنید 70 80 سال سن داره . ماشالله یارو هنوز جوون مونده ها

20. 7 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •