سلام
تو تنظیمات وای فای خودش شبکه های وایرلس رو پیدا میکنه که روشون بزنید تا کانکت شه.
برای اتصال به کامپیوتر فقط سی دی خود گوشی(کیز) رو نصب کنید.
تو تنظیمات بلوتوث بعد از روشن کردن باید قابلیت شناسایی رو بزنید تا طرف مقابل پیدا کنه.
سلام
تو تنظیمات وای فای خودش شبکه های وایرلس رو پیدا میکنه که روشون بزنید تا کانکت شه.
برای اتصال به کامپیوتر فقط سی دی خود گوشی(کیز) رو نصب کنید.
تو تنظیمات بلوتوث بعد از روشن کردن باید قابلیت شناسایی رو بزنید تا طرف مقابل پیدا کنه.
ببخشید زیاد سوال می کنم .
بلوتوث رو فهمیدم باید روی invisible بزنیم اونوقت تا دو دقیقه آشکار میشه بلوثوث . نمیشه کاری کرد همیشگی باشه .تازه یه بار هم که یه چیزی بلوتوث میکنیم . دوباره پنهان میشه و باید دوباره همونو زد .
یه چیز دیگه تنشیمات اینترنتش چه جوری .هر کاری کردم نتونستم درستش کنم و کانکت بشم .
خواهش میکنم.ببخشید زیاد سوال می کنم .
تو کاستوم رام ها فکر کنم بشه ولی او 2 دقیق discoverable برای مصرف باتری است که اگه همیشه فعال باشه باتری میخوره.بلوتوث رو فهمیدم باید روی invisible بزنیم اونوقت تا دو دقیقه آشکار میشه بلوثوث . نمیشه کاری کرد همیشگی باشه .
برای ارسال فایل هم نیاز نیست discoverable کنید.فقط بلوتوث روشن باشه.تازه یه بار هم که یه چیزی بلوتوث میکنیم . دوباره پنهان میشه و باید دوباره همونو زد .
در ضمن اگه طرف مقابل گوشی شما رو pair و شما هم گوشیشون رو pair کنید دیگه برای دریافت لازم به discoverable نیست.
اگه ایرانسل هستید #6*3*140* رو شماره بگیرید و برای همراه اول هم شرمنده نمیدونم.یه چیز دیگه تنشیمات اینترنتش چه جوری .هر کاری کردم نتونستم درستش کنم و کانکت بشم .
خودتونم دستی میتونید تو تنظیمات apn وارد کنید.
تو گوگل یه سرچی کنید.
خیلی خیلی ممنون . توی جعبه سی دی نبود . اصلا جعبه اونقدر بزرگ نیست تا توش سی دی نصب بشه . نمیشه از جایی دانلود کرد درایوراشو .
یه چیز دیگه. پیغام تحویل یا دلیور برای پیامک ها داره ؟
سی دی که نیست مینی سی دیه.خیلی خیلی ممنون . توی جعبه سی دی نبود . اصلا جعبه اونقدر بزرگ نیست تا توش سی دی نصب بشه .
چرا یه سرچ کنید پیدا میشه.نمیشه از جایی دانلود کرد درایوراشو .
اینم لینک کیز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله.تو پیام ها منو رو بزنید بعد تنظیمات.اونجا تیک delivery رو بزنید.یه چیز دیگه. پیغام تحویل یا دلیور برای پیامک ها داره ؟
يه مشكل كه كمي برام عجيب غريبه . هر موقع ميخوام اس ام اس بفرستم و طول اين پيام از 3 تا پيام بيشتر بشه به طور خودكار , زمان ارسال اين پيام به MMS كانورت ميشه و چون MMS شده ديگه ارسال نميشه. توي گوشيهاي جاوا يادمه كه توي تنظيماتش براي طول متن تكست گزينه اي داشت كه روي حداكثر مي گذاشتيم اما توي اين گوشي هرچي گشتم نبود.
Last edited by رضا; 29-10-2011 at 11:33.
چرا شارز همراه اول رو که میزنم پیغام خطای reject میده نمیتونم شارژ کنم
سلام
یه گوشی gio s5660 خریدم،ورژن آندروید 2.3.3 هست فارسی ساپورت نمی کنه،
چه جوری رام فارسی بریزم تا فارسی ساپورت کنه؟
ورژن آندروید بالاتر اومده؟
برای نصب برنامه ها چه جوری مموری رو انتخاب کنم؟
نرم افزاری برای facebook هست؟
راهنمایی بفرمایید.
از برنامه های اسمس مثل go sms pro استفاده کنید.يه مشكل كه كمي برام عجيب غريبه . هر موقع ميخوام اس ام اس بفرستم و طول اين پيام از 3 تا پيام بيشتر بشه به طور خودكار , زمان ارسال اين پيام به MMS كانورت ميشه و چون MMS شده ديگه ارسال نميشه. توي گوشيهاي جاوا يادمه كه توي تنظيماتش براي طول متن تكست گزينه اي داشت كه روي حداكثر مي گذاشتيم اما توي اين گوشي هرچي گشتم نبود.
یا باید به 2.2.1 فارسی دانگرید کنی(برای منو فارسی) یا اینکه فارسی ساز نصب کنی که چون رامت اصلیه بعید میدونم.سلام
یه گوشی gio s5660 خریدم،ورژن آندروید 2.3.3 هست فارسی ساپورت نمی کنه،
چه جوری رام فارسی بریزم تا فارسی ساپورت کنه؟
ورژن آندروید بالاتر اومده؟
برای نصب برنامه ها چه جوری مموری رو انتخاب کنم؟
نرم افزاری برای facebook هست؟
راهنمایی بفرمایید.
پس بهتره کاستوم رام با ساپورت فارسی نصب کنی:
نه هنوز ولی اروپا چراکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برنامه app2sd استفاده کنید
بله و نیاز به فیل تر شکن داره
Last edited by prince_fable; 30-10-2011 at 14:01.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)